2 aylık borcumu dün yatırdım 4gb kotalıyım ödediğim para 108 ytl aştığım kota biri 7gb biri 6 gb bumu ulan adalet ömrüm boyunca tayyipin partisine oy vermem bütün şirketler kazıklıyor üçkağıt yeter artık birgün arjantin gibi olacağız
**Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
arkadaşlar telefonla sınırsız adsl ye geçtim.2 gün sınra kontrol etmek için aradım onaylanmış dediler.ayrı bir işlem yapmaya gerek var mı telekoma gitmek gibi mesala.bu konuda başına bir iş gelen var mı????
arkadaşlar telefonla sınırsız adsl ye geçtim.2 gün sınra kontrol etmek için aradım onaylanmış dediler.ayrı bir işlem yapmaya gerek var mı telekoma gitmek gibi mesala.bu konuda başına bir iş gelen var mı????
sorduğuna cevap olmuycak ama ben sana bi soru sorıyım telekomun sitesindeki kota bilgilerini hala görebiliyomusun
sorduğuna cevap olmuycak ama ben sana bi soru sorıyım telekomun sitesindeki kota bilgilerini hala görebiliyomusun
ya beki benim bisorum olacak ya sim di bu kota yüzün den ben kafa yı yedim yaaaaa iki aydan beri 51.25 diyo kota yı aş mış sın di ya ben hic bir sey indir medim ki nası olu yo genel de yutup falan diyolr ama ben bu sefer ner de müzik din leyecem ya beda ya hic bir sey yok mu int be kardesim hersey kota ya giri yomuş bilgi sayar da ki tüm güncellemeleri kapat tım yutup yok msn de cam la görüş mek de yok ty izlemek de yok bune bicim iş yaaaaaaa bide gir diginiz siteler de ki res mi bilgisayara atı yo siz de oluyomu giz li dosyaları arat tır dım bi bak tım gir di gim say fanın resim leri bun lar icin bana yar dım edin hic BELEŞ BEDAYA BİRSEY CİK YOK MU BE YAR TIM ÖZELE MEJAS LÜTFEN
Bende de kota aşımı oluyor... Aklıma bir fikir geldi ve sizinle paylaşmak ve görüşlerinizi almak istiyorum:
IP mize göre telekom hesaplamıyorum mu toplman kota harcamamızı?
Peki IP değiştiren programları kullansak (mesela torpark) , ( çinden , almanyadan vs dünyanın değişik ülkeleri üzerinden bağlansak) indirme ve yüklemeleri kotamıza yine yazar mı acaba?
arkadaşlar kota bilgilerimi güncel olarak öğrenemiyorum bugün ayın 8 i fakat kotanın en son güncellenme tarihi 1 i olarak görülüyo lütfen yardımcı olun kota bilgilerimi görmek istiyorum yoksa kotayı aşıcam babam da adsl i kapattıracak :S
ben 3 seneden beri adsl kullanıyorum ve hiç kotamı aşmadım
5 aydan beri hiç bişey indirmediğim halde 55ytl den aşağı fatura gelmiyor
baktım olacak gibi değil geçtim sınırsıza şimdi canım ne isterse onu indiriyorum
Zaten adamların da istediği bu :) 4 milyon ADSL kullanıcısı (şu an 5 milyon kullanıcı var bildiğim kadarıyla) ayda 49 liradan kotasız hat sahibi olsa ayda 200 milyon YTL, yılsa 2.4 milyar YTL (yaklaşık 2 milyar dolar) para toplarlar.
Aslında herkes kotalı olsa ve kotasını aşmasa ve 29 YTL ödese bile 5 milyon ADSL kullanıcısı yılda 1.75 milyar YTL (1.4 milyar dolar) ödüyor.
Sabit telefon hattı için durum bundan daha vahim. Yaklaşık 19 milyon sabit telefon hattı sahibi var. Her birinden en az 9 lira sabit ücret alınıyor. Standart hat sahiplerinden daha fazla alınıyor. Tüm aboneler Ekonomik hat sahibi olsun. Yılda 19x9x12 = 2 milyar YTL (1.65 milyar dolar) abonelerden sadece sabit ücret olarak topluyor.
Şöyle basit bir hesap yapalım: 1 milyon limitsiz 49 liralık ADSL, 4 milyon limitli 29 liralık ADSL, 19 milyon da 9 liralık standart hat sahibi olsa ve limitleri aşmasalar: Aylık toplam gelir: 1 x 49 + 4 x 29 + 19 x 9 = 336 milyon YTL Yıllık 4032 milyon YTL yaklaşık 3.2 milyar dolar gelir.
Telekom kaç milyar dolara satılmıştı? Bu sebeple ben kablonet kullanıyorum.
BEN BİTTİM ARKADASLAR BU NE YAAA OLAMAS BOYLE BİRSEY 14 GB OLMUS BİTTİM BEN İNTENETE LİMTİ VE SINIR KOYAN TELEKOMUN ALLA BİLDİGİ GİBİ YAPSIN HARBİ SEREFSİZ LA BUNLAR NASIL ODUCEM AMK BEN BU FATURAYII
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasimix -- 30 Temmuz 2008; 19:46:40 >
http://www.ttnet.net.tr/83.aspx Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yan