Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ***KOTA VE FATURA SORUNU OLANLAR***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: ***KOTA VE FATURA SORUNU OLANLAR*** Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
woswos72

28 Şubat 2008; 16:55:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bendede aynı şekilde 7.7gb gösteriyor imkansız okdr kullanmadım

P4 2.8GHz with Zalman CNPS 9500Led CPU / Asus P4P800SE Mainboard / Kingston 2*512 Dual-DDR 400Mhz RAM / Sapphire X850XT PE with Zalman VF 900-Cu Led VGA / Creative Audigy 2 ZS / Creative İnspire 5200 5.1 Speaker / Enermax Liberty 500Watt PSU / 80GB HDD / HP W2207 22" LCD / Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 / Sıradan A4 Optik Mouse :)
HTC Touch Diamond / Windows Vista Home Premium

einstain90

28 Şubat 2008; 17:08:46 

Arkadaşlar smile adsl kullanıyorum ocak ayında kotayı 500 mb aştım ve 4.5 gb oldu.Ama bu ay gelen fatura gene 20 ytl idi acaba neden kota aşımı faturaya yansımamış olabilir?

sse

28 Şubat 2008; 17:36:44 

Kime güvenmeli ttnet'emi onun dağıttığı modemin kota bilgisinemi ?

Kul´a bela gelmez, Hak yazmadıkça.Hak bela yazmaz, kul azmadıkça.
Körler duyduklarını gerçek sanır,sağırlar gördüklerini,aptallarsa kendi bildiklerini
victorist

Sisteme Gözat

29 Şubat 2008; 21:04:50 

Eskisi gibi değil 4 kota yetmiyor artık ve kotalar aşılıyor faturalar fazla geliyor

Ve ailesi ile fatura yüzünden kötü olan çocuklar gençler oluyor

artık ttnet kotayı 6 gb da çekmeli

Aslında kota olayı tamamiyle hata

yildize

29 Şubat 2008; 23:07:44 

kota olayı olmasa varya.....

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
muratcolak55

2 Mart 2008; 11:28:14 

arkadaşlar daha bir gün oldu ay başı sıfırladı
ama bakıyorum yaptığımız sadece sörf görüntülü konuşma falanda yok
bir güne 280mb yazmışlar bence kesinlşkle şişiriyolar daha yeni aldığım için bedava aylardayım
ama şişirme var

korfezgunesi

2 Mart 2008; 13:07:48 

Arkadaşlar ben 8 Ocakta telefon ve adsl bağlattım.iki ay indiirimli yani 18 artı abonman.kadın ilk ay fatura yok demişti.şubatın ortasında bir fatura geldi.bir baktım 42,25 Ytl yazıyor.birkaç gün sonra da 14.25 Ytl abonman geldi.parayı yatırdık mecburen tabi.sonra merak ettim gittim sordum bu nasıl oluyor diye.bağlantı ücreti mi diye sordum.kadın bağlantı ücreti yok demesin mi.e dedim nasıl oluyor.kotayı aşmışsınızdır dedi.Ocak ayı kotası 3,2 GB dedim.o zaman şubatın da faturası eklenmiştir dedi.ya dedim şubatın ilk 10 günün faturası mı gelir.zaten biz memleketten buraya 12 Şubatta geldik:)))yani tam Aziz Nesinlik... Arkadaşlar siz bu neyin parası??

Diveman

4 Mart 2008; 15:28:15 

arkadaşlar bu ay kota hızlı mı doluyor.Daha 4 günde 500 mb kota olmuş.Zaten donanimhaberden başka bir yerede girmiyorum sayılır

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
2005 TOYOTA COROLLA SOL SEDAN GÜMÜŞ GRİ

kumsalim

6 Mart 2008; 16:03:13 

merhaba ben 1seneden fazladır adsl kullanıyorum kota bilgilerim aşağıdaki şekilde..fakat faturada kota aşım miktarı yazmıyor ve 28 ile 29 ytl'lik ücretlendirme olmuş..daha sonraki faturalara mı yansıyıcak :S
2008 Ocak
5.973.311.223
(5,563 GB)
2008 Şubat
4.909.982.675
(4,573 GB)

undersoul

7 Mart 2008; 13:16:44 

benim internet kapatırmıştım tekrar açtırdım 3 gün oldu hiç bir günceleme açık deyil sadece cam drvier ve tv kart driver indirm onlarda olsun olsun 200 mb tabi fazla salıyorum ama kota ya bakıyorum 720mb larda oha çüş oldm ya bu kadar da olmaz ben internet ten pc den anlamayan bir insanda deyilim ki abuk subuk sitelerden virüs kapayım yada pc de virüs olsun paşkası internet imi kulansın .. kesinlikle böyle bir şey söz konusu deyil ama ne hikmetse 720 mb 3 günde oldu 10 güne kalmaz kota aşımı başlar bu gidişle dünyanın en pahalı ve en yavaş internetini kulandıgım yetmıyormuş gibi birde bu abidik gubidik şeyleri görünce tepem atıyor bunlar a (tt net) bir rakip çıkmadan bize rahat yüzü yok :(

arabanızın çalınmasından mı korkuyorsunuz ..!!?kumandan.net
Triem

7 Mart 2008; 22:26:38 

Beyler 1024 sınırsız kac para oduyosunuz TTNET ın sayfasından bısey anlamadım. Yanı her ay cebınızden ne kadr oduyosunuz hersey dahıl
hrnayn

21 Mart 2008; 13:41:02 

49 ytl olmalı

"Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras, ilim gibi şeref olmaz."
Darkchild
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

21 Mart 2008; 14:03:10 

Arkadaşlar 2-3 yıllık ADSL kullancısıyım ... 1024 k 4 GB kota ayda 29 YTL verirdim normalde.... wireless modemime şifre de koydum... bu ay 61 YTL fatura geldi ... ki ben film indirmedim hiç... 5-6 mp3 albümü indirdim vs.v.s o kadar... 61 YTL fatura gelicek hiçbişey yapmadım buna eminim.. ama bu nasıl oluyo peki ? Bunun için kime nereye nasıl itiraz edebiliriz ??

Yardım ederseniz sevinirim...
metete

22 Mart 2008; 21:23:44 

ttnet çok feci kazıklamaya başladı

şimdiye kadar 5 gb geçmedim siteye bi baktım 26 gb yazıyor aradım hemen 444 0 375'i geçici sorun olabilir dedi kafayı sıyırcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metete -- 22 Mart 2008; 21:23:47 >

fer-hat