arkadaşlar sizlere sonuna kadar katılıyorum ne bu ya 4 gb limitliye üye oldum dediler ayda 15 ytl ilk ay geldi 75 ytl bırak dowlondu korkudan bilgisayarı açamıyorum eskiden sınırsızda ne kota aştımdiye telaş ne bişey mahkemeye verecem vallaha.
benim kota bilgilerini tt netin in sitesine giripte öğrenmek isteyince sistem hatası veriyor başkasında da bu sorun varmı?kullanıcı ismi ve şifreyi doğru giriyorum ama yine aynı bu nasıl hizmet anlayışı ya geçen ay bir sürü kotam boşa gitti!!!
*Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.
ttnet sitesinden indirdim..sorunu olan arkadaslara cevap olacaktır..
Yav bu türk telekom adamı harbiden küfür sahibi yapıyor. Geçen 10. Ayın faturası diye 49.25 fatura yolladılar. Bugun adamlar bana 10. ayın faturasını bi daha yollamışlar ama işin garibi fatura 62.5 lira gözüküyor ne biçim iş bu. Böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar bi cevap verin.
BENİMDE BİR SORUM OLACAKTI YAA BEN SINIRLI YANİ 29 YTL OLAN KULLANICIYI KAPATTIRIP 49 YTL OLAN SINIRSIZ OLANINDAN ALMAK İSTİYORUM DEMEK İSTEDİĞİM ŞU DUR Kİ ACABA BAĞLANTI ÜCRETİ NE KADARDIR.. ONA GÖRE HAZIRLIKLI OLACAĞIMDA BİRDE NE İSTERLER ONU SORACAKTIM.
bu ayın 30unda kotaya baktım 3.2gb idi. dedim bi kaç bişey indireyim 4e tamamlayım. ayın 1inde kotamı kontrol ettim kasım ayı 3.2 aralık ayı 800mb olmuş bile. yani 30unda indirdiklerim aralık ayına kayıt edilmiş. nasıl iştir bu. aranızda bırak kotayla uğraşma geç sınırsıza diyenler çıkmasın. ciddi anlamda bi hakkımı yemişler. aynı durum başka arkadaşımda da var. itiraz etme gibi bi durum olabilirmi? telekoma kuruş geçsin istemiyorum.
bu ayın 30unda kotaya baktım 3.2gb idi. dedim bi kaç bişey indireyim 4e tamamlayım. ayın 1inde kotamı kontrol ettim kasım ayı 3.2 aralık ayı 800mb olmuş bile. yani 30unda indirdiklerim aralık ayına kayıt edilmiş. nasıl iştir bu. aranızda bırak kotayla uğraşma geç sınırsıza diyenler çıkmasın. ciddi anlamda bi hakkımı yemişler. aynı durum başka arkadaşımda da var. itiraz etme gibi bi durum olabilirmi? telekoma kuruş geçsin istemiyorum.
gitti diyosun kota oylemi. çok saçma bi uygulama ilk kez duydum şaşırdım. ama aklım yatmadı bu işe.
quote:
Orjinalden alıntı: aress3382823
quote:
Orjinalden alıntı: cakin