Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ***KOTA VE FATURA SORUNU OLANLAR***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: ***KOTA VE FATURA SORUNU OLANLAR*** Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
deli-dolu

2 Kasım 2007; 8:22:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar sizlere sonuna kadar katılıyorum ne bu ya 4 gb limitliye üye oldum dediler ayda 15 ytl ilk ay geldi 75 ytl bırak dowlondu korkudan bilgisayarı açamıyorum eskiden sınırsızda ne kota aştımdiye telaş ne bişey mahkemeye verecem vallaha.

rialto

3 Kasım 2007; 14:09:39 

iyi günler arkadaşlar.bende limitsiz 2 gb var.Her ay 70 gelirdi bu ay 130 geldi nasıl bi iştir bu.Sizce itiraz etmelimiyim?

Not:Hat yalnzıca adsl için kullanılıyor.Konuşma 0...

kalin84

4 Kasım 2007; 22:42:22 

benim kota bilgilerini tt netin in sitesine giripte öğrenmek isteyince sistem hatası veriyor başkasında da bu sorun varmı?kullanıcı ismi ve şifreyi doğru giriyorum ama yine aynı bu nasıl hizmet anlayışı ya geçen ay bir sürü kotam boşa gitti!!!
cowcow

7 Kasım 2007; 0:25:51 

*Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 YTL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 86,25 YTL'yi geçemez.

ttnet sitesinden indirdim..sorunu olan arkadaslara cevap olacaktır..

psn:cowanto
kaplans007

23 Kasım 2007; 21:49:17 

Yav bu türk telekom adamı harbiden küfür sahibi yapıyor. Geçen 10. Ayın faturası diye 49.25 fatura yolladılar. Bugun adamlar bana 10. ayın faturasını bi daha yollamışlar ama işin garibi fatura 62.5 lira gözüküyor ne biçim iş bu. Böyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar bi cevap verin.

kaplans007
Melik

24 Kasım 2007; 12:21:22 

TTnet üye adımı ve şifremi nerden öğrenebilirim ?

edit: adsl hizmet hattından öğrendim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melik -- 24 Kasım 2007; 13:59:54 >

Hip Hop, R&B, Soul'cular buraya
BEYLİKDÜZÜ
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Kasım 2007; 19:16:48 

VALLA BEN SINIRSIZ 1024 İLE BAĞLANIYORUM KOTA SORUNUM YOK HALİYLE YÜKSEK FATURA GELECEK DİYE BİR DERDİMDE YOK
Xoßi

29 Kasım 2007; 19:50:57 

Bişey Sormak İstiyorum Bu Kota Miktarında Ustte Yazilanmı Yoksa Alttaki Parantez İçindeki Olan Bolummu Gecerli ?

σ ѕιм∂ι Άsker «3
korner12

Sisteme Gözat

29 Kasım 2007; 20:26:18 

quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

Bişey Sormak İstiyorum Bu Kota Miktarında Ustte Yazilanmı Yoksa Alttaki Parantez İçindeki Olan Bolummu Gecerli ?

altta yazan...

www.myspace.com/korneralbedo

DH 2006 Üyesi
Xoßi

29 Kasım 2007; 21:15:30 

quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

altta yazan...

Tesekkurler Bi Soru Daha Sorayım Mesela Netten 7 Mb lik 2 Adet Dosya Cekiyorum Kotaya Yazilan Miktar 60~80 Mb Bu Neden İleri Gelir Sizce ?

σ ѕιм∂ι Άsker «3
CeNgİzHaN.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Kasım 2007; 21:33:21 

BENİMDE BİR SORUM OLACAKTI YAA BEN SINIRLI YANİ 29 YTL OLAN KULLANICIYI KAPATTIRIP 49 YTL OLAN SINIRSIZ OLANINDAN ALMAK İSTİYORUM DEMEK İSTEDİĞİM ŞU DUR Kİ ACABA BAĞLANTI ÜCRETİ NE KADARDIR.. ONA GÖRE HAZIRLIKLI OLACAĞIMDA BİRDE NE İSTERLER ONU SORACAKTIM.
Valery

30 Kasım 2007; 17:04:45 

Merhaba arkadaşlar,

1024/ 6 GB pakete sahip olduğumu düşünerek bu ayki yaklaşık downloadım 17 gb geldi :) ve babamın benden habersiz paketi 1024/ 4 GB lık pakete çevirdiğini öğrendim.

Geçen ay 9 gb lık download ettiğimde 68 ytl geldi. Sizde bu ay ne kadar gelecektir bana ?

Teşekkürler..

Monsteray.

1 Aralık 2007; 2:36:43 

4.600 mb olmuş üzerine biraz para mı eklenir yoksa 61 mi geçen ayda 5.500 olmuştu.
neyse ki 6 gb oldu da biraz olsun rahatladık.

Counter Strike bir yaşam tarzıdır.
team.ESCAPE # Monster.

Antoyun turnuvasından kazandığımız cs3.antoyun.net public serverımıza bekleriz.
cakin

4 Aralık 2007; 13:52:01 

bu ayın 30unda kotaya baktım 3.2gb idi. dedim bi kaç bişey indireyim 4e tamamlayım. ayın 1inde kotamı kontrol ettim kasım ayı 3.2 aralık ayı 800mb olmuş bile. yani 30unda indirdiklerim aralık ayına kayıt edilmiş. nasıl iştir bu. aranızda bırak kotayla uğraşma geç sınırsıza diyenler çıkmasın. ciddi anlamda bi hakkımı yemişler. aynı durum başka arkadaşımda da var. itiraz etme gibi bi durum olabilirmi? telekoma kuruş geçsin istemiyorum.

Love_For_You

Sisteme Gözat

4 Aralık 2007; 15:45:01 

quote:

Orjinalden alıntı: cakin

bu ayın 30unda kotaya baktım 3.2gb idi. dedim bi kaç bişey indireyim 4e tamamlayım. ayın 1inde kotamı kontrol ettim kasım ayı 3.2 aralık ayı 800mb olmuş bile. yani 30unda indirdiklerim aralık ayına kayıt edilmiş. nasıl iştir bu. aranızda bırak kotayla uğraşma geç sınırsıza diyenler çıkmasın. ciddi anlamda bi hakkımı yemişler. aynı durum başka arkadaşımda da var. itiraz etme gibi bi durum olabilirmi? telekoma kuruş geçsin istemiyorum.

gece 00:00 dan önce modemi resetlemeliydin.

cakin

4 Aralık 2007; 23:09:09 

gitti diyosun kota oylemi. çok saçma bi uygulama ilk kez duydum şaşırdım. ama aklım yatmadı bu işe.
quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

quote:

Orjinalden alıntı: cakin

gece 00:00 dan önce modemi resetlemeliydin.

telit35

4 Aralık 2007; 23:51:59 

telekom 4 gb kullanıcısıyım
sınırsıza geçmek için bugün müracat etsem
ne zaman işleme girer