Capcom vs. SNK 2, PlayStation 2 için yayınlanan bir dövüş oyunuydu, hatırlarsınız büyük ihtimalle.
Geçtiğimiz şu bir kaç yıl boyunca Capcom eski dövüş oyunlarını yeniden canlandırmaya başladı. Bu oyunların için HD versiyonlarıyla gelen, Super Street Fighter 2 Turbo HD remix, Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition ve Marvel vs. Capcom 3 oyunlarıydı. Meraklı bir hayran Christian Svensson'a Capcom vs. SNK 2'nin yeniden yapılıp yapılmayacağını sordu, işte cevabı;
"Hımm... Bu konuyla ilgili bir çok cevap yazıp sildim çünkü bu konuyla ilgili söylemem gerekenden çok şey yazmıştım. Sanırım şöyle diyebilirim; CvS/CvS2 yoluna girmeden önce daha çok pişirmemiz gereken balığımız var."
hatırlamammı yasım 29 ve az önce oynuyordum bence kesinlikle 2 cıkmalı karma dövüsler icnde en iyisi bence
Capcomun Capcom vs. SNK 2 oyunu Marvel vs Capcom'dan daha iyi olan dövüş oyunu eskilerin aşına olduğu nerdeyse KOF ve SF karakterlerini hepsini içine alıp barındırıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme