Şimdi Ara

Viddy ile anı paylaşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj















  • Basit ama kullanışlı uygulamaların milyonlarca kullanıcıya ulaştığı bazen de satın alma rekorlarının kırıldığı bir dünya mobil platformlar.










    Viddy bir süre önce kimsenin farkına varmadığı bir uygulamaydı ancak zaman tüneli uygulaması ile bu durum değişti.Viddy nisan 2011’den beri appstore'da yayında olan 60 bin aktif kullanıcıya sahip bir uygulama iken şubat 2012’de zaman tüneli uygulamasını başlatmasıyla 300 bin yeni kayıtlı üye ve aylık 1 milyon 700 bin aktif kullanıcıya sahip bir uygulama oldu.Zaman tüneli tanıtıldığından beri Viddy, Facebook ile 15 milyondan fazla etkileşime girdi.

    Instagram benzeri bir uygulama olan Viddy videolar için kullanılıyor.Viddy ile videolar çekip bunlara farklı efektler verip facebook, twitter yada viddy hesabınızdan paylaşabilirsiniz.Şu an için ios versiyonu bulunan uygulamanın android versiyonuda geliştirilmekte.Videolarınıza farklı efektler ekleyip o anı diğer insanlarla paylaşmaktan hoşlanıyorsanız Viddy uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.









  • 15 saniye sınır kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki birşeyleri başarabilmek veya yüceltebilmek için farklılıkları görüp, yapıp deneme-yanılma yöntemini kulalnmakmış.:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.