Şimdi Ara

Tango toplam kullanıcı sayısını 45 milyona çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • Skype'ın domine ettiği çevrimiçi iletişim sektöründe iddialı bir giriş yaparak en hızlı büyüyen platform ünvanını elde eden videolu görüşme uygulaması Tango, kullanıcı sayısını da 45 milyona çıkarmayı başardı.




    Yayına başlayalı henüz 18 ay olmasına rağmen 45 milyon sayısını yaklayan Tango'ya son 30 günde erişim sağlayan kullanıcıların sayısı 20 milyon iken, her gün erişen kullanıcı sayısı 4.5 milyon civarında.




    Tango kullanıcılarının yüzde 50'si ABD içerisinde iken, gelirin yüzde 80'i de bu pazardan elde ediliyor. 




    Tango; iOS, Android ve Windows Phone yanında masaüstü platformlarda da kullanılabiliyor. Yeni güncellemelerle birden çok kullanıcıya video mesaj göndermek, video mesajları Tango yüklü olmasa bile kısa mesaj üzerinden linkler yoluyla almak mümkün hale geldi. 




    Surprises eklentisi ile videolu görüşme esnasında karşı tarafında göreceği şekilde animasyonlar oynatmanız mümkün. Böylece sevdiklerinize hoş sürprizler yapabiliyorsunuz. İlk animasyon bedava iken 5'li paket 1.99$'dan satın alınabiliyor.




    Qualcomm Ventures ve Access Industries tarafından 40 milyon dolar fonlanan Tango, değerini 100 milyon dolara çıkardı. Ancak hem kullanıcı sayısı, hem de ekonomik anlamda Skype ile mücadele edebilmesi için yeni kazanç yolları bulması şart.








  • Her turlu video call programlarini denedim (android)
    EN kaliteli video arama sunan SKYPE. Cozunurluk ve bitrare orani olarak rakiplerini nerdeyse ikiye katliyor.
    Daha sonra ise FRING geliyor. Fring de video kalitesi dusuk ama MSN , google icq vs gibi uyeliklerinizi tek programdan kullanabilmeniz harika. Ayrica voip hesabinizi da yine fring uzerinden kullanabiliyorsunuz.
    Malesef en kotusu ise TANGO. asiri derecede yankilanma var ve video kalitesi bu ikisinden kotu.
  • Yakinda bunuda alir Facebook
  • herkes tango meraklısı oldu bu devirde :(
  • ya şu android iphone voib hizmetlerini acilen yaygınlaştırmak lazım,iliğimize kadar sömürdüler operatörler.herkese tavsiye ediyorum özellikle sevgiliniz eşiniz felan varsa android alın yükleyin bu tür proğramları emin olun kendisini amorti edecektir.sms ücreti 9 liraydı şimdi 10 yapmışlar,telekom sabit ücrete 30 lira veriyorduk 40 a yükseltmişler yeni

    artık bu devran böyle gitmez,bugün sabit hattımı kapattıracam .adsl oduğu icin zorbalıkla 15 liramı keseceklermiş.zarardan ne kadar dönersen kardır diye bir laf var 40 lira ödemektense 15 lira ödeyeceğim. İletişime ev olarak 120 lira para veriyoruz,yakında bunu 20-30 a çekecem voip ücretsiz proğramlarla.

    son olarak ise tangodur,viberder skypedır bu tür proğramları elimizden geldiğince yaygınlaştıralım bu bizim kesemize kar olarak dönecektir.saygılar
  • Üzerinde çalışılması lazım verimli çalışmıyor.
  • çok kötü, doğru düzgün görüntü ve ses gelmiyor bile...
  • Yeni kazanç yollarını bulması şart değil, zaten Skype ile mücadele edemz, yani geçemez kullanıcısı sayısı olarak ancak yapabileceği en ama en iyi şey ona eşit yada yakın olmak olur :) tabi hızlı büyümeside başarısının göstergesi ama sahip olduğu kullanıcı sayısını 18 ayda yapmış..
  • Ses ve görüntü resimlerdeki gibi net değil kopuyor üstelik sağlam değil
  • Goruntulu konusmada Skype gibisi yok bence.
  • İnternet hızınada bağlı birşey bu
  • bu tarz programlarda yayginlik cok onemli , su an rehberim de skypedan cok tango kullanicisi var ben gayet memnunum basarili bir uygulama. yalniz aksamlari atrixten cok karanlik gozukuyorum ama itouchdan sorun yok , program sorunumu yoksa atrixde mi sorun var anlamadim. aslinda en iyisi facetime ama o da sadece wireless uzerinden gorusme sagliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 23 Nisan 2012; 0:06:09 >
  • Hemen hemen her yeni versiyonunda test yapıyorum, ses vasat. Şu anda ses konusunda en başarılı Viber sonra Skype. Skype'da dip noise ve bağlantı problemi var sesi yükselttikçe hissediyorsunuz.
  • Slm tabletime reset cektim tangoyu yeniden yukledim codu da unuttum yeni kod nasil alabilirim ayrinli olarak belirtir isenz sevinirim kolay gelsin

  • Telefonuma hergün yeni mesaj göndermesinden sıkıldım
  • Nefret ediyorum bu tangodan. Bana arkadasimdan gelen fotograflari siliyorum gidiyor. Fakat tangoyu silip geri yukleyince o fotolar geri geliyor! Ve cozumu bilen yok!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.