Şimdi Ara

GIGABYTE GTX 680 SOC WindForce 5X !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.techpowerup.com/164528/GIGABYTE-WindForce-5X-Cooling-Solution-on-GTX-680-SOC-Pictured-5-Fan-Mayhem.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 20 Nisan 2012; 11:37:47 >

• Fanların sesini buradan duyabiliyorum.
  • çooook ses yapar bu!
  • Gigabyte'ın kulladığı özel bir teknoloji yoksa 5 Tane 4cm'lik fanın çıkaracağı ses inanılmaz rahatsız edici olucaktır. Ayrıca kart sisteme takılı şekilde çok cirkin gozukuyor.
  • gerçekten çok farklı bir soğutma yeni bir soluk getirmiş tasarım çok ilginç...
    fan seslerini çok iyi ayarlamıştır diye düşnüyorum yoksa yanında durulmaz veya bu kart extreme oc yapanlar için mi tasarlandı acaba !!! :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 20 Nisan 2012; 11:50:59 >
  • Enteresan :) eskiye donus mu var ne :)
  • valla çok enteresan bir tasarım olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TAKASLIK GİGABYTE GTX 680 SOC
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu mutantta nerden çıktı yâhû?
    Bu kart tutmaz. 2 slotu aşıyor boyutu. Ömrümde gördüğüm en çakma tasarım olmuş. Gigabyte'a yakışmamış. Ellerinde kalan ufak fanları değerlendirmenin yolunu böyle mi bulmuşlar yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 20 Nisan 2012; 12:11:12 >
  • Ilginc bir tasarim. Aslinda sogutmada basarili olabilir ama o goruntu ve cikartacagi ses miktari karti alinmaz yapar diye dusunuyorum.
  • 3 slot kaplayan ilginç bir tasarım olmuş ama asus 3slot kaplayan tasarmı daha şık duruyor
  • Çok saçma ve gereksiz olmuş. Gigabyte bunlarla uğraşana kadar PCB rengini mavi yerine siyah seçse ve Windforce için revizyon adımları atsa daha faydalı bir iş yapmış olur
  • ekran kartındada retro moda olmus

• aaa yine Fatih...
    tşk..3 slot ve ilginç tasarım..güzel..fanlar sesli olurmu ..
  • 3dfx'e özenmişler :p
  • Ne gereksiz olmuş. Zaten serin alet neyine bu kadar fan koydunuz
  • Arkadaşlar güzellik göreceli bence kart gayet şık bedava verseler alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkpln

Arkadaşlar güzellik göreceli bence kart gayet şık bedava verseler alırım

bedava olsa ben 2 tane alır sli bıle yaparım
    ama paramla alacak olsam bu son tercıhım olur
  • Ekran kartında sessizliğe önem verirdim hatta bi aralar fansız modellere göz dikmiş gigabyte hd2600xt almıştım.Kartın resmi bios güncellemesi çıkmıştı karta bios güncelleme yaptım ve sonuç kart uff olduGarantiden değişti ama asus hd3650 göndermişlerdi.Sonuç olarak o günden beri sessizlik olayını çok da takmıyorum

Not:Resmi bios yüklememişte olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knnkpln -- 20 Nisan 2012; 14:24:11 >
  • İllimünati detected.
    Fanlar soğutma mantığına ters olmuş zaten.
  • Bu ne boyle ? Basbakanin "ucube" sozu aklima geldi gorunce karti ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.