Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.322
Cevap
28
Favori
390.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  PES 2013 (PS3 ANA KONU)






     PES 2013 (PS3 ANA KONU)


    Konami, PES 2013 için yeni bir demonun yolda olduğunu belirtti. Temmuz ayında yayınlanan demonun üstüne ek olarak lisanlı 11 takım ve oynanış elementlerinde iyileştirmeler buu yeni demoda yer alacak. Xbox 360 kullanıcılarının 28 ağustos tarihinde edinebilecekleri demo, 29 ağustos tarihinde  PS 3 için gelecek. PC sahipleri ise bu demodan eylül ayında faydalanabilecekler.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2013_icin_2_Demo_Geliyor-30733.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 16 Eylül 2012; 15:06:02 >







  • http://www.konami-pes2013.com/

    PES 2013 ilk görüntü.

     PES 2013 (PS3 ANA KONU)




  • Yıl olacak 2013 PES halen daha lisans almadıysa gerçekten yazıklar olsun.
  • Ben pes 2012 'yi pcde oynuyorum zaman zaman yazarım gerek yapay zekası gerek taktik ayarlarının sahaya yansıması , gerek script gerekse pozisyon çeşitliliği bakımından tartışılamicak seviyede üst düzey bir oyun. Tek ve önemli bir eksikliği oyuncu kontrollerinin akıcı olmayışı zaten bundan dolayı insanlar 10dk oynayıp olmamış diyor halbuki 10 maç yapsa bu eksikliğe rağmen ne derece keyif verdiği görülebilir. 2013 için çok umutluyum gerçekten çünkü 2008'den beri onlarca büyük eksikliği ve saçmalıkları toparladılar son bir kaç şey kaldı onlarıda halletsinler tekrar pes forever.
  • TRAŞ İŞ BUNLAR, Bİ CACIK OLMAZ MONAMİDEN
  • Benim elim alışmış PES e mecbur oynayacağız
  • Gelsin gelsin pes 13 gelsin paracıklar kazanalım
  • Yeni oyun motoru yapılmadıkça, maalesef pes hep yerinde sayar gibime geliyor.
  • Evet bir onceki nesilde benim icin PES deyince akan sular dururdu, fakat bu nesilde bayragi Fifa PES den ödunc aldi.

    Bakalim 2014 den sonra yeni nesil konsollarda durum ne olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Nisan 2012; 12:45:54 >
  • teaser geldi! Jon Murphy ‏ @JonMurphy_PES Kapat
    PES 2013 Teaser Trailer.http://youtu.be/m2WGpOAdBt0 #pes2013
  • Battlefield'ın trailer'ındaki müzik gibi olmuş güzel ama beğendim sonunda şimşekler çakıyor sanırım bu oyun yıkıcak ortalığı
  • PES 2013 TEASER - With Cristiano


  • VITA veya 3DS gelirmi bilgisi olan varmıdır?
  • EA Sports Fifa 12 ile Fifa 13 arasında Fifa Street ile UEFA Euro 2012 çıkartıyor PES ekibinin ise koskoca 1 senesi var.Umarım bu sefer gram gram ilerlemelerden fazlasını görürüz.
  • Video etkileyici olmuş..Her ne kadar oyun içi olmasa da yine de gaza getiriyor insanı... Pes 2012 bu sene gerek tek kişilik kupa ve lig maçları, gerekse online maçlarla bazen sinir etmesine rağmen, bana güzel vakit geçirten bir oyun oldu..Gerek en iyi oyuncu ve super star zorluğundaki ,online maç oynamaya gerek bırakmayan gelişmiş yapay zekası (bazen insanı sinir edecek kadar iyi oynasa da) gerekse eski tarz oynanış sistemini koruması, gelişmiş şut ve top fizikleriyle Pes 2012 doyurucu bir oyun olmuştu..Diğer futbol oyununu oynayanların, gamepad parçaladım, sinirden konsolu pencereden attım, kafayı sıyırdım gibi feryatlarını duyunca Pes gibi bir futbol oyununun (bazılarının fanatikçe ve acımasızca eleştirilerine rağmen) hala oyun piyasasında olmasına şükrediyorum..Pes olmasaydı malesef şu an taktikal defanslarla, momentiumlarla ,hatalı çarpışma motorlarıyla uğraşıp sinirden kafamızı duvardan duvara vuracaktık... Oynanış bakımından Pes 2013 daha seri bir oyun haline getirilmeli, özellikle her türlü pas ayarına rağmen abuk sabuk yerlere giden kısa paslar düzeltilmeli,rakip yapay zekanın en zor seviyede hemen hemen tüm frikikleri gole çevirebilmesi, çekilen şutların çoğu zaman defans oyuncularına çarpıp kaleciyi şaşırtmasından kaynaklanan karambol goller azaltılmalı...Online oynanış daha tutarlı bir hale getirilmeli..Lag ve bağlantı sorunları olmadan, oynanış olarak tek kişilik maçlardaki oynanış kalitesine yakın bir online oynanış olmalı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 20 Nisan 2012; 14:14:21 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SolidRises

    PES 2013 TEASER - With Cristiano




    PES 2013'ün İlk Teaser Videsou Yayımlandı

      Yaz aylarına yavaş yavaş yaklaştığımız dönemlerde futbol oyunlarıyla ilgili bilgiler de gelmeye başlıyor. Yeni yılın futbol oyunuyla ilgili ilk atak ise Konami cephesinden geldi.
     
       Pes 2013'ün bu ilk teaser videosunda Cristiano Ronaldo'nun tribünlerden gelerek sahaya indiğini görüyoruz. Ve videonun bize anlattığı bir şey daha var. Sahanın dışından konuşmak kolay, ama olay futbola gelince işin rengi değişiyor. Videonun sonunda uzun bir trailer videosunun 24 Nisan tarihinde yayımlanacağı belirtiliyor.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2013un_ilk_Teaser_Videsou_Yayimlandi-26877.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 20 Nisan 2012; 14:13:46 >




  • lisans sorunu olmali artik! oynanisi gectim..
  • Lisansı geçtim yamalarla filan hallediliyor ama şu akıcılığı nasıl sağlarlar bilmiyorum, oyuncu kontrollerinde özgür hissetmiyorum kendimi, bakalım bu sene ne olacak...
  • Yamada iyi olmuyor ya .. ne bilim gercek olmadıgını bildiğinden çok zevk vermiyor. Bende 2012 Fifa öndeydi.
  • Niye bu kadar çok şişiriliyor bu oyun hala anlamış değilim...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.