24 Nisan'da çıkış yapmaya hazırlanan Prototype 2 adına incelemeler yayınlanmaya başladı. Geçen günlerde GamesMaster'dan 8.6 puan alan Prototype 2, resmi Playstation dergisinden de yüksek puanı kaptı.
Prototype 2'ye 10 üzerinden 9 puanı layık gören dergi editörü Rob Taylor, oyunu şu şekilde özetliyor; "God of War tarzının Arkham City'le birleşmesi.". İncelemede, oyundaki bazı şeylerin kendini tekrar ettiğini belirten Taylor, Prototype 2'de epey derin bir inFamous 2 havası aldığını eklemiş.
Cok iyi
Kenarda 24 Temmuz yazıyor, yazı da ise 24 Nisan yazıyor. Hangisi doğru acaba?
Bekliyoruz. :-)
Bildiğim kadarı ile pc ye geç çıkacak.Pc için 24 temmuz konsollar için nisan olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Kenarda 24 Temmuz yazıyor, yazı da ise 24 Nisan yazıyor. Hangisi doğru acaba?
24 Nisan ps3 ve Xbox 360 platformları için çıkış tarihidir.24 Temmuz ise PC
O değil de bir ara Prototype 2 Türkçe geliyor söylentileri vardı onlar yalan oldu galiba?
Gerçekte çok başarılı bir puan almış şahsen ben beklemiyordum ama diğer sitelerden de gelen puanları görmemiz lazım.
Güzel. Ama bazı şeyler kendini tekrar ediyor derken? :)
yorumum neden silindi bsc kotu bır seymı yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: CHARISMATIC
yorumum neden silindi bsc kotu bır seymı yazdım
Torrent ve benzeri warez ile ilgili bilgi vermek kural dışı olduğu için silindi.
En sevdiğim türde bir oyun olmasına rağmen hiçbir şekilde ilgimi çekmiyor, çekemiyor bu oyun.. Bilemiyorum Activision'dan dolayı önyargılıyım sanırım.. Tam bir karar vermek için Metacritic ortalamasına bakmak lazım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme