Şimdi Ara

Steam'den Mount & Blade Serisine %75 İndirim!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);

2008 yılından bu yana Türkiye'de, Türk oyun gelişticiler tarafından geliştirilip pazarlanan oyun serisi Mount&Blade, bu hafta sonu Steam'de %75 indirimli!

2008 yılında çıkan ilk oyunu Mount&Blade, 2010 yılında çıkan Mount&Blade: Warband ve geçtiğimiz sene çıkan oyun Mount&Blade: Ateş ve Kılıç oyunlarının tümünde geçerli olan indirimler tahmin edilebileceği gibi Mount&Blade: Warband'in DLC'si Napoleonic Wars'u kapsamıyor. Ayrıca oyunları koleksiyon paketi olarak alırsanız sadece 8.75$ ödeyeceksiniz.

Bu hafta sonu Steam'in yaptığı bir diğer indirim ise, %40'lık bir Jagged Alliance: Back in Action indirimi.

Mount&Blade koleksiyon paketinin Steam sayfasına buradan ve Jagged Alliance: Back in Action'ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

• Aldım :D steam'in bu indirimlerini çok seviyorum :D
  • Mount&Blade: Warband iyide Mount&Blade: Ateş ve Kılıç hiç sarmıyo usta be
  • baylar oyun türkçe mi? türkçeyse bende koleksiyonu alacam..türkçe değilse türk olmasına rağmen yoksa almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

baylar oyun türkçe mi? türkçeyse bende koleksiyonu alacam..türkçe değilse türk olmasına rağmen yoksa almam

türkçe tabi :D türkler yapmış yani bi zahmet :D
  • 165 saat oynamışım Warband'I :D
  • Kaçmaz. Hemen aldım...
  • Steam kralsın :D
  • Zaten oyun 8.5 tl media marketde yada D&R da kutulu bir şekilde alabilirsiniz ben gecen hafta aldım hergün 55vs55 kale savaşı oynuoz çok az türk var
  • cRPG modunu oynuyoruz orda çok türk var tavsiye ederim gelin klanımıza katılın
  • Satış yapmassa elbetde bu kadar büyük indirim yapar.. Ama hiç olmazsa oyuncuların işine yarıyor..
  • Ülkemizin medar-i iftiharı.. Kendilerini yakında PS3 arenasında da görmek isteriz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.