Şimdi Ara

Kulaklık Jack Tamiri ((Yardım))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
47.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler durum bu kulaklığı kurtarabilirmiyiz ?

http://imageshack.us/photo/my-images/713/18042012626.jpg/

• yeni bi tane jak al tak. bu kadar
  • dostum elin yatkın ise lehimlersin.kırmızı L,yeşil R ,sarı GND.

• kurtarabilirsin ama eski sesin gelmesini beklememlisin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

dostum elin yatkın ise lehimlersin.kırmızı L,yeşil R ,sarı GND.

ben bu sekilde yaptim arkadasin dedigi gibide lehim yaptim seste herhangi bir sorun yok yani yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaraman06

kurtarabilirsin ama eski sesin gelmesini beklememlisin :)

Düzgün bağlanırsa sorun olmaz.
  • ip gibi kablo nasıl lehimlenecekki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuza kulaklık aldım kestim kablolar aynı renkler fln ama birleştiriyorum ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Ucuza kulaklık aldım kestim kablolar aynı renkler fln ama birleştiriyorum ses yok

Kabloların üzeri emaye kaplıdır. Soyman, kazıman hatta yakman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Ucuza kulaklık aldım kestim kablolar aynı renkler fln ama birleştiriyorum ses yok

kablolar ince olduğundan lehim yaparken sorun olmaması için uçları yakarak açmalısın ve açtığın uçlardan hafifçe bir bıçakla veya sıfır zımpara ile üzerindeki izoleyi almalısın meydana çıkan uçlarıda kolay lehimlemek için lehimle kalaylar gibi yaparsan kolay lehimlersin.ses olayında herhangi bir kayıp sözkonusu olmaz.
  • Beyler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim lehim makinam olmadığı için uçlarını yaktım kazıdım birleştirdim kolibandıyla bantladım şuan 2 tarafda sorunsuz çalışıyor ek noktası çok hassas oldu ama olsun idare ediyo baya umarım bu konu başkalarınada yardımcı olur tekrar hepinize teşekkürler.
  • arkadaslar bende sennheiser kulaklık var ben buna amphenol prof. jack aldım fakat bunda sağ sol mono oldu. lehimlere baktım baglantılara baktım kısa devre filan yok şase de doğru yere baglı hersey doğru. ses geliyor kulaklıkdan ama sanki kalitesi düşük gibi geldi. aslında çok iyi ama kulaklarım çok hassas sanki farklı geliyor. müzik dinlerken stereo mühim değil diyorlar doğruda , ama ister istemez merak ettim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: BladeofSaldirgan

arkadaslar bende sennheiser kulaklık var ben buna amphenol prof. jack aldım fakat bunda sağ sol mono oldu. lehimlere baktım baglantılara baktım kısa devre filan yok şase de doğru yere baglı hersey doğru. ses geliyor kulaklıkdan ama sanki kalitesi düşük gibi geldi. aslında çok iyi ama kulaklarım çok hassas sanki farklı geliyor. müzik dinlerken stereo mühim değil diyorlar doğruda , ama ister istemez merak ettim :S

mühim olmazmı la Kantır oynarken adamın nerden geldiğini nasıl duyacaksın ?

• MÜZİK DİNLERKEN STEREO dedim :D counter oynarken müzik dinliyorsan o zaman allah kolaylık versin iki tane jack takarsın kasaya :D biri stereo biri mono :P
  • kadir26 kullanıcısına yanıt
    logitech 2+1 inimin jakı koptu yeşil soketli jack içinde beyaz kırmızı ve üzerinde teller var ayrıyetten onları nasıl baglıcam jaka sarı ve yeşil kablo yok bunda beyaz kablo ve gri teller var
  • abdullahTR A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben çok anlamıyorum bu işten fakat 2 tarafında kablolarının resmini atarsan bu işten anlayan arkadaşlar daha rahat yardımcı olacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • abdullahTR A kullanıcısına yanıt
    Kabloyu elektronikci veya elektrikciye gotur kablonun ucuna jack yapilacak de 1-2 tl para alir. Genelde elektronikciler yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • linyit43 kullanıcısına yanıt
    kendim evde halletim baska jacklı kabloyu kesip hoparlöre lehimledim kabloyu
  • bende kualkık var onunda jakı iç kabloları bozuldu yanlzı kulaklıgı her yerine degdirdim ama en ufak ses alamadım
    bendeki ulaklık buhttp://www.dx.com/p/ovleng-ov-l900mv-3-5mm-wired-stereo-headphone-w-microphone-black-304782#.V9wBZSGLTIU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layk5t -- 16 Eylül 2016; 17:28:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.