Şimdi Ara

Opr. Dr. Ersin ARSLAN KATLEDİLDİ, İNSANIN KANINI DONDURAN DETAY VE GÖRGÜ TANIĞI VİDEOSU GÜNCEL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
2
Favori
12.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BUGÜN 11.408 HASTA HEKİMLERE KÜFÜR EDECEK,
    5.492 HASTA UYGUNSUZ RAPOR İSTEYECEK,
    1.4587 HASTA "BU NE BİÇİM DOKTOR?" DİYECEK,
    8.746 HASTA BAŞKASININ YERİNE İLAÇ YAZDIRMAK İSTEYECEK, 7.852 HASTA "NEREDE LAN BU DOKTOR" DİYECEK,
    BELKİ BİR DOKTOR DAHA ÖLECEK...
    TÜRKİYE 1 GÜN DAHA ''KÜÇÜLECEK''...
    GÜNAYDIN, DOKTORSUZ VE SAĞLIKSIZ GÜNLER TÜRKİYE...

Opr. Dr. Ersin ARSLAN KATLEDİLDİ, İNSANIN KANINI DONDURAN DETAY VE GÖRGÜ TANIĞI VİDEOSU GÜNCEL!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Bu şerefsiz bir gün bir doktorun önüne gelecek" adlı köşe yazısı için TIKLAYIN

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dr un şehit edilmesiyle ilgili insanın kanını donduran detay:

http://www.drtus.com/yeni/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=72181

ve

http://gundem.milliyet.com.tr/turkiye-yi-sarsan-olumun-perde-arkasi/gundem/gundemdetay/19.04.2012/1530171/default.htm

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BU HEMŞİRENİN O YAŞLI AMCAYLA İLGİLİ ANLATTIKLARINA HEKİMLER O KADAR ÇOK ŞAHİT OLUYOR Kİ SON HADDİNE KADAR HASTANIN CILKINI ÇIKARIP ARDINDAN SÜRÜYE SÜRÜYE DÖVE DÖVE HASTASINI HASTANEYE GETİRİP ARDINDAN HASTA ÖLDÜĞÜNDE DOKTORA SALDIRAN CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİREN O KADAR ÇOK PSİKOPAT VAR Kİ BU ÜLKEDE. HANİ DERLER YA KÖR ÖLÜR BADEM GÖZLÜ OLUR, NORMALDE ÖZ YAKINI OLAN HASTASINA YAPMADIĞI ZULÜM KALMAYIP ONA EN KÖTÜ ŞARTLARDA BAKIP İLGİLENMEYİP ZAMANI VARKEN DOKTORA GETİRMEYİP DE ÖLMEK ÜZEREYKEN BİR YERE ATARCASINA HASTANEYE BIRAKIP ARDINDAN DA SAĞLIKÇILARA SALDIRAN ÖYLE ÇOK HASTA YAKINI VAR Kİ,,, OOOFFF OOOFFF ALLAH SAĞLIKÇILARA YARDIM ETSİN!!!

detaylar için: arama motorları yada tıklayın

Göğüs cerrahı Dr. Ersin ARSLAN, 85 yaşındaki son dönem akciğer kanseri dedesini kaybeden 17 yaşındaki bir "çocuk" tarafından "çocuğun" kendi ifadesiyle intikam amaçlı olarak göğsünden ve çeşitli yerlerinden bıçaklanarak katledildi... ameliyata alınan dr kurtarılamadı. Katil zanlısı M.G.’nin, ölen dedesinin emekli maaşını alamayacağı için doktoru bıçakladığı ortaya çıktı dünyanın başka hiçbir yerinde böyle vahşet böyle cahillik böyle yamyamlık görülmedi Hekime ve sağlıkçıya şiddet konusunda tüm rekorları elinde bulunduran ülkemiz yeni ve kırılması imkansız bir rekora daha imza attı hem de bu olaya alkış tutan tüm cahillerle birlikte...Bu olayla birlikte birileri arafından bilinçli olarak yürütülen hekimi değersizleştirme, eğitimliyi cahile kırdırma projesi de tam anlamıyla başarıya ulaştı şimdi bu forumda da olan ve dra şiddeti savunan arkadaşlara soruyorum iyi mi oldu şimdi... yılların birikimi yaklaşık 11 yıl tıp okuyarak en ağır en zorlu eğitim ve sınavları geçerek en ağır iş ortamında çalışan ve her türlü insanla muhattap olmasına rağmen 10 larca hayat kurtaran bir ayaklı milli servet canice katledildi. yok drlar havalıymış yok burnu yukardaymış yok herkes eşitmiş, geçin bunları kardeşim herkes hastanedeki ortamı orada bulundukları 5 dklık süreden ibaret sanıyor kimse hastanelerde ameliyathanelerde 112lerde neler yaşanıyor ne sıkıntılar çekiliyor ne mücadeleler veriliyor ne hayatlar kurtarılıyor bilmiyor ve pervasızca atıp tutuyor inan ki bu "işi değil mi eşşek gibi yapacak parasını almıyor mu diyen cahilleri" yada doktor bana kızdı ilgilenmedi diyenleri yada yaşadığı bir kötü olayı tüm sağlıkçılara genelleyenleri sadece 1 saat bir acil serviste yada 112 ambulansında tutsan sadece gözlem yap desen karşılığındada 5 milyar versen dayanamaz kaçar ama işte gel de bunu adamlara anlat, hem duyarsız hem de pervasızlar... millet karıyla kızla gezer tozarken havuza balıklama atlarken bu adam yaz kış demeden çalıştıysa buralara geldiyse bu adamın toplumda bir kıymeti olmalıdır ya elbetteki normal insandan üstündür bu adam ya böyle bir adama bu yapılır mı tüm dünyada el üstünde tutulan bir meslek bu kadar ayaklar altına alınır mı ayıptır yazıktır ya
    bu yazı herşeye bedel
    quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

konuyu okumadım sadece pervin ünalp'ın bir yazısını paylaşıp gidicem, belki de paylaşılmıştır daha önce bilemiyorum.

"bizim ülkemizde doktor çok kolay yetişiyor..

çünkü; hepimizin zeka seviyesi ortalamanın çok üstündedir. tıp fakültesini kazanmak çocuk oyuncağıdır. 6 senelik eğitim dediğin nedir ki?, üzerine de ihtisas yaparız. ailemiz bizi okutmak için hiç zorlanmaz, ucuz bir eğitimdir bu. annelerimizin beş yıl aynı ayakkabıyı giymesi moda oluşundandır, yoksa okul masraflarımızla alakalı değildir. eğitim süresi ve sonrasında uykuyla vedalaşırız, zaten kim sever ki uyumayı ?. gezmek eğlenmek tercihler arasına alınmaz, çünkü sıkıcıdır. 6 yıl ve ihtisas etti sana 10 yıl.. su gibi aktı.. bak, şıp diye doktor olduk işte.. ama heyecan olsun diye hemen bitirmeyiz eğitimi. her gün yeni yayınları okumak, gelişmelere ayak uydurmak , saatlerce insanüstü çabayla hasta bakmak zor şey mi?. aldığımız dünya kadar maaşla ultralüks yaşam sürdürüp bir de nöbetti, klinikti, şark göreviydi, hastaneydi ; oooh yan gel yat .. bir de yemini var bu mesleğn, kim olursan ol sana bakmak ve iyileştirmek üzerine edilen .. ne var bunda ?.. zaten biz iinsanları yaşatmak için uğraşmayız, saatlerce ameliyat yapıp günlerce nöbet tutmayız, bir günde muayene ettiğimiz hasta sayısı bir köy nüfusunu ancak bulur. biz öyle sıradan insanlarız ki, hastalarımız için gözyaşı dökmeyiz, uykularımız kaçmaz. biz, yemek yemeden de, yaşarız. sosyal hayat dediğin hastanenin koridorlarında muhteşem hızıyla devam eder . çocuğumuz olur, zaman ayırmaya gerek duymayız .. hasta iyileşirse aman diyeyim benden bilmeyin, teşekkür etmeye falan kalkmayın . ama aksi olursa... odamda beklerim sizi.. vurun, yumruklayın, bıçaklayın .. hakkınızdır.. uğrunuza adadığım ömrüm size feda olsun tabii ki.. gençliğimi, hayallerimi, yaşayamadığım mutlu anlarımı, kokusuna doyamadığım çocuklarımın umutlarını alın benden.. dedim ya.. bu ülkede benden çok var. bu ülkede en çok dizi oyuncusu, futbolcu, siyasetçi yetişmez.. doktor yetişir. ziyan edin beni.. akan kanlarımda yıkayın ellerinizi ve bir sonraki doktora geçin.
    .........
    utaniyorum ..
    dr ersin .. özür dilerim kardeşim .. senden, ailenden, eşinden ve 4 aylik çocuğundan .. biz kiymetini bilemedik cennette melekler bilsin değerini.. sana yoldaşlik etsinler..
    üzgünüm
    özür dilerim ..."

bu da bir hekimin olayla ilgili yorumu:
    Herşeye rağmen yarın sabah yine çok erken kalkıp hastalarımıza koşucaz.. evde ki kendi hastalarımızı unutup, ameliyathanelerde, polikliniklerde, servislerde, TSM ler de 112 lerde onlar için bir ömür tüketicez.. içlerinden hangisinin bizim katilimiz olduğunu bilmeden...
    Ve biz hocalar.. Türkiye'nin en çileli gençlerine en zor eğitimi yaptırıcaz, bu ülkenin insanlarına yardımcı olsunlar diye.. içlerinden hangilerinin en önce saldırıya uğrayıp katledileceğini bilmeden...

AYRICA KONU AÇILDIĞINDAN BU YANA KONUNUN ÖNEMİNİ FAZLASIYLA İDRAK EDEN VE BÜYÜK BİR SAĞDUYU ÖRNEĞİ GÖSTEREREK KONUYA ATILAN UYGUNSUZ MESAJLAR YÜZÜNDEN TÜM KONUYU KAPATMAYIP SADECE O MESAJ VE MESAJI ATAN KİŞİLER HAKKINDA İŞLEM YAPAn, KONUNUN AÇIK KALMASINA, BU İBRETLİK OLAYIN MÜMKÜN OLAN EN ÇOK KİŞİ TARAFINDAN DUYULMASINA KATKI SAĞLAYAN VE SAĞLIKÇILARA DESTEKLERİNİ SUNAN DEĞERLİ ADMİNLERE BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM

bir de bazı arkadaşlar demiş ki yok doktorun ne üstünlüğü var her meslek eşittir vs ben bu konuda direkt bir ayeti ve Peygamber Efendimizin bir sözünü örnek vererek o kişileri susturmak istiyorum. ayet: "De ki: Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Doğrusu ancak akıl sahipleri öğüt alıp düşünür."Zümer Suresi 9,
    hadis ise: "Bir dil bilen bir insan, iki dil bilen iki insan demektir"
    şimdi hem ayette hem de hadiste açıkça vurgulanan ilim bilmenin önemidir hem Kuran hem de peygamberimiz ilim bilmenin bir insanı ne kadar değerli yapabileceğini vurgulamıştır. bir insanı diğer insanlardan üstün yapacağını vurgulamıştır, gelelim doktorlara, doktorlar ilim konusunda en üst seviye insanlardır her doktor aynı zamanda bir bilim adamıdır elbette bir doktor harcadığı EMEK VE SAHİP OLDUĞU İLİM açısından sıradan bir insandan üstündür, bu kadar açık net olmasına rağmen bir doktoru sıradan biriyle eş tutanlara bu açıklamayı da yapmak zorunda kaldık ya daha da birşeye şaşırmam

ilaveten şunu da önemle belirtmek gerekir ki sağlıkçılarla birlikte herkes istirahatteyken nöbet tutan bu ülke için hayatını tehlikeye atan ve bizlerin refahını sağlayan asker polis itfaiyeci gibi mesleklere ve mensuplarına da aynı saygı ve takdir gösterilmeli görevi esnasında hayatını kaybeden bu fedakar insanlar için birebir aynı tepki ortaya konmalıdır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

güncel: bu da istanbulda yaşanan bir insanlık ayıbı lütfen bu habere de bir bakın... bu bakın bu olayda hekime hangi nedenle saldırılmış: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/31026/0/1/hastanede-doktora-dayak-kamerada.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 19 Nisan 2012; 15:16:47 >

• Tip ogrencisiyim daha ne diyebilirim

konu yukarida kalsin !
  • Şu çocuğa ve sağlık personeline şiddet uygulayan kanı bozuklara ömür boyu hiçbir sağlık kuruluşundan yararlanamayacakları bir yasa gelmeli.Gerçi bu millet nelere sesini çıkarmıyor bana ne doktordan diyen de çok olacak eminim.
  • Mahallemizin eski bakkalı da iki tane serseri tarafından bıçaklanıp kolu kırılıp ortada bırakılmıştı ama kimse bu kadar tantana çıkarmadı. Ki bu bakkal belki 20-25 senedir ekmeğini ufacık bakkal dükkanından kazanıyordu, alın teriyle para kazanıyordu, serserisiyle huysuzuyla uğraşıyordu, yaz kış demeden o bakkalı işleterek evini çekip çeviriyordu, 2 tane oğlu vardı bu adamın. E hani devlet. İç işleri bakanı istifa etsin o zaman.

Bir insan canından olmuş, kesinlikle hafife alınacak bir olay değil kabul ediyorum ancak bu kadar da abartmanın alemi yok, her gün onlarca insan pisi pisine ölüyor bbu ülkede, onların bir yerlere ulaşmka için harcadığı emekler emek değil mi? 17 yaşındaki bir çocuk bunu planlayıp gerçekleştrecek iradeye sahip değildir, mutlaka onun arkasında geri kafalı aile büyükleri vardır.

Facebookta orada burda paylaşın diyorsun da, bu insanlar bunu paylaşınca her doktora özel koruma mı tahsis edilecek nedir yani? Mühim olan zihniyettir hocam. Önce bunu helletmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Mahallemizin eski bakkalı da iki tane serseri tarafından bıçaklanıp kolu kırılıp ortada bırakılmıştı ama kimse bu kadar tantana çıkarmadı. Ki bu bakkal belki 20-25 senedir ekmeğini ufacık bakkal dükkanından kazanıyordu, alın teriyle para kazanıyordu, serserisiyle huysuzuyla uğraşıyordu, yaz kış demeden o bakkalı işleterek evini çekip çeviriyordu, 2 tane oğlu vardı bu adamın. E hani devlet. İç işleri bakanı istifa etsin o zaman.

Bir insan canından olmuş, kesinlikle hafife alınacak bir olay değil kabul ediyorum ancak bu kadar da abartmanın alemi yok, her gün onlarca insan pisi pisine ölüyor bbu ülkede, onların bir yerlere ulaşmka için harcadığı emekler emek değil mi? 17 yaşındaki bir çocuk bunu planlayıp gerçekleştrecek iradeye sahip değildir, mutlaka onun arkasında geri kafalı aile büyükleri vardır.

Facebookta orada burda paylaşın diyorsun da, bu insanlar bunu paylaşınca her doktora özel koruma mı tahsis edilecek nedir yani? Mühim olan zihniyettir hocam. Önce bunu helletmek gerek.

hocam bu olaylar belgesellerdeki aslanın ceylanı avlaması gibi bir tabiat olayı değil ortada bir cinayet var bir katliam var üstelik senin bakkal amcanla bir hekimi kıyaslaman da çok yersiz olmuş hani bu at mı daha hızlı koşar yoksa kuş mu daha iyi uçar sorusu gibi olmuş. her insanın hayatı değerlidir ve bilerek kasten biir insanın canını alan kişiye ibreti alem olsun diye en ağır ceza verilmelidir bak senle sohbet etsek benzer suçlara karşı olan net tututmumu görsen beni alkışlarsın. ama burada fazladan bir detay var bu öldürülen kişi kalp damar cerrahı yani yetişmesi en zor en birikimli şahıslardan, burada ali veli değil harcanan emek göz önüne alınmalı. artı bir olayı gündemde tutan yada o olaya karşı gerekenin apılmasını sağlayan paylaşılması duyulması ve tepkilerin artmasıdır

• ben buradaki olayı anlamadım yani ülkemizde bu tarz bir sürü olay var ölen doktora Allahtan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum ama elden gelen birşey yok haberi paylaşarak ne geçicek elimize onu da anlamış değilim.Bir de doktorların öyle acınacak bir halleri yok hepsi halinden memnun hayat standartları gayet yüksek başlığın amacı ney?
  • Benim yazdıklarımı gözüyle okumayan ve anlamayan beyincikler boşuna yorum yazmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

quote:

Mahallemizin eski bakkalı da iki tane serseri tarafından bıçaklanıp kolu kırılıp ortada bırakılmıştı ama kimse bu kadar tantana çıkarmadı. Ki bu bakkal belki 20-25 senedir ekmeğini ufacık bakkal dükkanından kazanıyordu, alın teriyle para kazanıyordu, serserisiyle huysuzuyla uğraşıyordu, yaz kış demeden o bakkalı işleterek evini çekip çeviriyordu, 2 tane oğlu vardı bu adamın. E hani devlet. İç işleri bakanı istifa etsin o zaman.

hocam bu olaylar belgesellerdeki aslanın ceylanı avlaması gibi bir tabiat olayı değil ortada bir cinayet var bir katliam var üstelik senin bakkal amcanla bir hekimi kıyaslaman da çok yersiz olmuş hani bu at mı daha hızlı koşar yoksa kuş mu daha iyi uçar sorusu gibi olmuş. her insanın hayatı değerlidir ve bilerek kasten biir insanın canını alan kişiye ibreti alem olsun diye en ağır ceza verilmelidir bak senle sohbet etsek benzer suçlara karşı olan net tututmumu görsen beni alkışlarsın. ama burada fazladan bir detay var bu öldürülen kişi kalp damar cerrahı yani yetişmesi en zor en birikimli şahıslardan, burada ali veli değil harcanan emek göz önüne alınmalı. artı bir olayı gündemde tutan yada o olaya karşı gerekenin apılmasını sağlayan paylaşılması duyulması ve tepkilerin artmasıdır

Şu laflardan sonra seninle daha fazla tartışmam hocam.

Ne demek "ölen bir cerrahtı, ali veli değildi" yav. Bu nasıl zihniyettir? Söz konusu olan insan hayatı diyorsun, sonra ölen kişinin statüsüne göre işlem yapılmalı diyorsun. Doktor ölünce tepki göster, benim bakkal amcam ölünce çıt yok. İyiymiş valla.

• Allah rahmet EYLESiN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

ben buradaki olayı anlamadım yani ülkemizde bu tarz bir sürü olay var ölen doktora Allahtan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum ama elden gelen birşey yok haberi paylaşarak ne geçicek elimize onu da anlamış değilim.Bir de doktorların öyle acınacak bir halleri yok hepsi halinden memnun hayat standartları gayet yüksek başlığın amacı ney?

bak adamım doktorluk mesleğinde verilen ücret ya da hayat standardı hiçbir zaman verilen hizmetin karşılığı olamaz çünkü bu insanlar hayat kurtarır hasta tedavi eder senin sevdiklerine , sevdiklerinin sana kavuşmasına vesile olur (Allahın izniyle) hekimler bu yönüyle diğer tüm mesleklerden ayrıdır. normalde tedavi edilmeyecekken 1 yılda seni öldürecek bir kanseri tedavi edip seni sevdiklerine kavuşturan bir hekime sen dünyaları versen kafi gelmez. artı bir hekimin yetişmesi ne kadar zordur bir hekim bir servettir bir hazinedir bu kadar emek harcamış bir insanın böylesine birşeekilde katledilmesini nasıl sıradan bir ölümle kıyaslarsın bu düşüncem asker polis itfaiyeci gibi tüm nöbet tutan ve halk için kendi hayatını tehlikeye atan meslekler için de geçerlidir

• quote:

quote:

quote:

Ne demek "ölen bir cerrahtı, ali veli değildi" yav. Bu nasıl zihniyettir? Söz konusu olan insan hayatı diyorsun, sonra ölen kişinin statüsüne göre işlem yapılmalı diyorsun. Doktor ölünce tepki göster, benim bakkal amcam ölünce çıt yok. İyiymiş valla.

hocam beni bir tarafınla dinleme kulaklarınla dinle ben diyorum ki ölen kim olursa olsun masu bir insanın bilerek kasten öldürülmesi bir felakettir ve en ağır şekilde ibreti alem olacak şekilde caydırıcı şekilde cezalandırılmalıdır bu kim olursa olsun... bunun kıyaslaması yapılmaz yani dr yada bakkal farketmez 2si de önemlidir. ama bu olayda fazladan birşşeyler daha var o da yetişmesi bu kadar zor olan birinin bu kadar emek harcamış birinin yaşasa 10larca 100lerce insanı kurtaracak birinin bir hekimin bir hazinenin bu şekilde katledilmesidir.... sen bu olayla bir başka olayı kıyaslama ben değil sen diyorsun bakkalın ölmesi önemsiz diye, ben öyle birşey demiyorum sadece bu olaydaki vehametin derecesini vurguluyorum benim konumam tamamen bu olay üzerine ama sen illaki alakasız kıyaslamalar ekliyorsun

• Konuyu açan arkadaş doktor veya doktorluk öğrencisi misin? Doktor dediğin adamlar yaptığı işi hevessiz istemeden sadece parası için yapan güler yüzden uzak paradan başka bir şey için o mesleğe sahip olmamış insanlar. Daha geçenlerde sidik yarıştırmak uğruna bir adama aynı anda birkaç uvuz eklediler de masada kaldı adam? Çocuğa psikopat demek kolay, 17 yaşında henüz, haberin devamını okuduysanız bu adamın beceriksizliği yüzünden bir yakınını kaybetmiş. Ölen insan insandır, doktor diye, okumuş diye burnu havada bilmem kaç yılını tipi olmadığı için karı kız kaldıramayıp hiç zekaya gereksinim duymadan amele gibi kitap ezberleyip kendilerini yüz insana bedel saymaları yok mu bir de? Hipokrat yemini etmişlerdir sorsan hepsi, ne olduğunu hiç biri bilmez.
  • "normal insandan üstündür" kısmına kadar hak verdim tabiiki kötü bir şeyin bir vatandaşımız öldürülmüş ama sırf doktor diye iş güvenliği olmadan 600 liraya çalışan işçilerimizden değerli değil. Normal insan kim bilmiyorum ama böyle bir şey yok, herkes eşit herkesin çalışma güvenliği konusunda söyleyecek bir şeyi vardır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam beni bir tarafınla dinleme kulaklarınla dinle ben diyorum ki ölen kim olursa olsun masu bir insanın bilerek kasten öldürülmesi bir felakettir ve en ağır şekilde ibreti alem olacak şekilde caydırıcı şekilde cezalandırılmalıdır bu kim olursa olsun... bunun kıyaslaması yapılmaz yani dr yada bakkal farketmez 2si de önemlidir. ama bu olayda fazladan birşşeyler daha var o da yetişmesi bu kadar zor olan birinin bu kadar emek harcamış birinin yaşasa 10larca 100lerce insanı kurtaracak birinin bir hekimin bir hazinenin bu şekilde katledilmesidir.... sen bu olayla bir başka olayı kıyaslama ben değil sen diyorsun bakkalın ölmesi önemsiz diye, ben öyle birşey demiyorum sadece bu olaydaki vehametin derecesini vurguluyorum benim konumam tamamen bu olay üzerine ama sen illaki alakasız kıyaslamalar ekliyorsun

Ben senin dediklerini gayet iyi dinliyorum sen yorma kafanı. Yukarıda kalınlaştırdığım yere bak.

Ve son olarak; Yav he he.

Bir insanın ölümü üzerine şunları da konuştum ya..

• Yahu gencler ne aileleri tarafindan ne de cevresinden yuksek ahlakli bir terbiye görmüyor maalesef,yazik gunah kim verecek hesabını bilmiyorum bunların ama sonumuz yakın,vesselam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

Konuyu açan arkadaş doktor veya doktorluk öğrencisi misin? Doktor dediğin adamlar yaptığı işi hevessiz istemeden sadece parası için yapan güler yüzden uzak paradan başka bir şey için o mesleğe sahip olmamış insanlar. Daha geçenlerde sidik yarıştırmak uğruna bir adama aynı anda birkaç uvuz eklediler de masada kaldı adam? Çocuğa psikopat demek kolay, 17 yaşında henüz, haberin devamını okuduysanız bu adamın beceriksizliği yüzünden bir yakınını kaybetmiş. Ölen insan insandır, doktor diye, okumuş diye burnu havada bilmem kaç yılını tipi olmadığı için karı kız kaldıramayıp hiç zekaya gereksinim duymadan amele gibi kitap ezberleyip kendilerini yüz insana bedel saymaları yok mu bir de? Hipokrat yemini etmişlerdir sorsan hepsi, ne olduğunu hiç biri bilmez.

sen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan birisin bu yazdıkların da bunun kanıtı haberi okumayan sensin çocuk dedesini kaybetmiş genel tıp bilgilerinden birisidir yaş faktörü cerrahi operasyonlarda başlı başına bir risk kriteridir 65 yaş üstü hastalarda başka hiçbir kötü neden olmamasına rağmen sırf yaşlılık nedeniyle cerrahi sonucu masada kalma riski yüzlerce kat artmıştır bu durumda özellikle kalp damar ve beyin cerrahisinde cerrahi olmaması durumunda kişi hayatını kaybedecekse cerrah durumu hasta yakınlarına anlatır ve cerrahi risk konusunda ve cerrahi yapılmadığında oluşacak risk konusunda bilgi verir her 2 durumda da risk çok yüksek olduğundan karar kişiye yada 1.derece yakınlarına bırakılır. yakınları tüm riskleri kabul ediyorum ameliyat edilsin derse edilir ve iyi yada kötü sonuca önceden razı olur bu dünyanın her yerinde böyledir. ayrıcca zerre anlamadığın tıp biliminden ve hatta göğüs cerrahisi dalından bahsederken hekime beceriksiz demen de ayrı bir ayıp

• Kesin çocuk aşirettendir yoksa nereden bulacak bu cesareti? Biz İstanbul'da doktor bize bağırdığı vakit boynumuzu büke büke dışarı çıkıyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben senin dediklerini gayet iyi dinliyorum sen yorma kafanı. Yukarıda kalınlaştırdığım yere bak.

Ve son olarak; Yav he he.

Bir insanın ölümü üzerine şunları da konuştum ya..

hoca antik romada yaşamıyoruz ben burada statü demiyorum EMEK DİYORUM EMEK!!! tek istediğim bunca emek harcayıp böylesine fedakarca çalışan insanlara böylesine ayıplar yapılmasın. ama sen olayı tutup bakkal amcaya çekiyorsun yahu o ayrı bu ayrı, emin ol çantasındaki 10 tl için sokakta kalbinden bıçaklanıp öldürülen 25 yaşındaki kadının haberini okuduğumda da en az bu kadar dellendim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 17 Nisan 2012; 23:49:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Albay Hardal

Konuyu açan arkadaş doktor veya doktorluk öğrencisi misin? Doktor dediğin adamlar yaptığı işi hevessiz istemeden sadece parası için yapan güler yüzden uzak paradan başka bir şey için o mesleğe sahip olmamış insanlar. Daha geçenlerde sidik yarıştırmak uğruna bir adama aynı anda birkaç uvuz eklediler de masada kaldı adam? Çocuğa psikopat demek kolay, 17 yaşında henüz, haberin devamını okuduysanız bu adamın beceriksizliği yüzünden bir yakınını kaybetmiş. Ölen insan insandır, doktor diye, okumuş diye burnu havada bilmem kaç yılını tipi olmadığı için karı kız kaldıramayıp hiç zekaya gereksinim duymadan amele gibi kitap ezberleyip kendilerini yüz insana bedel saymaları yok mu bir de? Hipokrat yemini etmişlerdir sorsan hepsi, ne olduğunu hiç biri bilmez.

o zaman her yakınını kaybeden doktoru bıçaklasın ?

• yine mi adana
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.