Şimdi Ara

X BOX 360 DİREKSİYON 458 italia x box 360 ve pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 X BOX 360 DİREKSİYON 458 italia x box 360 ve pc
    hem x box 360 da hem de pc de çalışan birebir uyumlu direksiyon seti

thrustmaster 458 italia
    videosu aşağıdadır

Ankara eryaman a gelenler test edebilirler.Ben test drive u 2 için aldım. Şu anda oynuyorum.İsteyene sıfırını postalayacağım.

http://youtu.be/GgV5D0y4TF0

http://youtu.be/8a3LJAGOrD8

sıfır fiyatıdır
    Fiyat : 350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel ürün. Hayırlı satışlar. Ben de de logitech drive fx var. Ancak bu fiyata gidermi biraz zor gibi. MS wheel nerdeyse bu fiyata veya 2. eli daha ucuza bulunabiliyor. Ancak xbox 360 uyumlu direksiyon seti bulmak biraz zor olduğundan istediğiniz fiyata olmasa bile mutlaka kısa zamanda alıcı çıkar.
    ben sıfırını pc de ve x box da bire bir uyumlusunu kulllanıyorum ve satışını da yapıyorum 350 liraya

GEREKSİZ MESAJLAR ŞİKAYET EDİLECEKTİR BİLGİNİZE

görüşmek isteyen pm atsın

• Ben şubat ayında ilan açmıştım.Direksiyon arıyorm diye. Ama sonrasında ses çıkmayınca pek ilgilenmedim. Drive fx almadan önce görseydim belki almayı düşünebilirdim. Gerçekten güzel bir ürün. Dediğim gibi belki istediğiniz fiyata gitmese bile mutlaka ona yakın bir değere satarsınız. Çünkü xbox 360 uyumlu direksiyon bulmak neredeyse imkansız gibi MS wheel ve fanatec dışında ki onlarda da pahalı. Tekrarlıyorum satığınız ürün güzel gerçekten de amma velakin bir ms wheel ile kıyaslamak yanlış olur. Ayrıca force feedback de yok sanırsam. Feedbacksiz direksiyon da pek sürüş zevki vermiyor. Ancak buna önem vermeyen alıcılar da olabilir tabiki.

Son olarak tekrar hayırlı satışlar dilerim. Ama sanırım siz yazdıklarımı yanlış anladınız ya da yazılanları yorumlama konusunda bir sıkıntınız var. Gereksiz mesajlar şikayet edilecektir demişsiniz. Bunu ne düşünerek yazdınız anlayamadım açıkçası. Benim amacım fikrimi söylemekti. Satışı baltalamak değil. Naçizane damdan düşer gibi yorum yazmadan önce daha detaylı düşünmenizi tavsiye ederim. Çünkü herkesin saygı sınırları içinde yorum yapma hakkı var.

Ama çok istiyorsanız yoruma kapatırsınız ilanınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurmer -- 18 Nisan 2012; 21:18:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

Ben şubat ayında ilan açmıştım.Direksiyon arıyorm diye. Ama sonrasında ses çıkmayınca pek ilgilenmedim. Drive fx almadan önce görseydim belki almayı düşünebilirdim. Gerçekten güzel bir ürün. Dediğim gibi belki istediğiniz fiyata gitmese bile mutlaka ona yakın bir değere satarsınız. Çünkü xbox 360 uyumlu direksiyon bulmak neredeyse imkansız gibi MS wheel ve fanatec dışında ki onlarda da pahalı. Tekrarlıyorum satığınız ürün güzel gerçekten de amma velakin bir ms wheel ile kıyaslamak yanlış olur. Ayrıca force feedback de yok sanırsam. Feedbacksiz direksiyon da pek sürüş zevki vermiyor. Ancak buna önem vermeyen alıcılar da olabilir tabiki.

Son olarak tekrar hayırlı satışlar dilerim. Ama sanırım siz yazdıklarımı yanlış anladınız ya da yazılanları yorumlama konusunda bir sıkıntınız var. Gereksiz mesajlar şikayet edilecektir demişsiniz. Bunu ne düşünerek yazdınız anlayamadım açıkçası. Benim amacım fikrimi söylemekti. Satışı baltalamak değil. Naçizane damdan düşer gibi yorum yazmadan önce daha detaylı düşünmenizi tavsiye ederim. Çünkü herkesin saygı sınırları içinde yorum yapma hakkı var.

Ama çok istiyorsanız yoruma kapatırsınız ilanınızı

katılyorum....
    ... Ondandır ki yarim ile değil yaram ile hoşum...

• haha bildiğin iki tane gereksiz mesaj
    ya soru mu sorduk allahaşkına?
    yorum morum yapmayın kirletmeyin konumu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi hort ta benden :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.