Şimdi Ara

Akali , Leblanc , Shen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu üçünden hangisini önerirsiniz ? 3150 IP başkada olabilir

• 3üde farklı tarz :D
  • Shen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

3üde farklı tarz :D

üçüde assasins
  • Lb ile midde herkesi domine edersin combosu E(tutturman lazım)+Q+R ölmezse bi W çakarsın veya canı biraz azalmış rakibe karşı W ile yanına sıçra Q + R çak , Akali ile 6dan sonra tuttuğunu kopartırsın ama 6 ya kadar sadece farm yapıp pasif olman gerek.Shen tank veya offtank.Pek sevmediğim bir tür.LB ve Akali shene göre daha zevkli bence.Ne tür oynamak istiyorsan artık sen seçiceksin.
  • Oyun sırasında karşındaki adama;
    "Gel lan buraya" diye sesleniyorsan Akali
    "Nerden kıstırsam" diye bakıyosan LeBlanc
    "O bana vursun ben onu keserim" diyosan Shen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Lb ile midde herkesi domine edersin combosu E(tutturman lazım)+Q+R ölmezse bi W çakarsın veya canı biraz azalmış rakibe karşı W ile yanına sıçra Q + R çak , Akali ile 6dan sonra tuttuğunu kopartırsın ama 6 ya kadar sadece farm yapıp pasif olman gerek.Shen tank veya offtank.Pek sevmediğim bir tür.LB ve Akali shene göre daha zevkli bence.Ne tür oynamak istiyorsan artık sen seçiceksin.

bence q+r+w daha iyi w+q+r dense.(adam rangeimden çıkmıışsa ayrı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POPPY
    8 yıl önce açıldı
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kostüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahri abi

quote:

Lb ile midde herkesi domine edersin combosu E(tutturman lazım)+Q+R ölmezse bi W çakarsın veya canı biraz azalmış rakibe karşı W ile yanına sıçra Q + R çak , Akali ile 6dan sonra tuttuğunu kopartırsın ama 6 ya kadar sadece farm yapıp pasif olman gerek.Shen tank veya offtank.Pek sevmediğim bir tür.LB ve Akali shene göre daha zevkli bence.Ne tür oynamak istiyorsan artık sen seçiceksin.

Combosu o an ki duruma göre değişebiliyor eğer rakibin canı az ve menzil dışındaysa bir anda W ile sıçrayıp q+r vururuz , ama mesafemizdeyse direk q+r ile girip sonra w da vururuz.Her türlü LB combo = GG

• lb diyorum haritadan silersin yaklaşan biri olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku35utku

quote:

Orijinalden alıntı: SercanOzbks

3üde farklı tarz :D

üçüde assasins

Ne demek istediğimi anlamadın sanırsam?
  • Shen derim bn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku35utku

Arkadaşlar bu üçünden hangisini önerirsiniz ? 3150 IP başkada olabilir

3üde gerekli bulunması gerekn herolar bunlar ilerleyen zmanlarda kesin açıcaksın zaten ama ben olsam ilk shen açardım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fahri abi

quote:

Combosu o an ki duruma göre değişebiliyor eğer rakibin canı az ve menzil dışındaysa bir anda W ile sıçrayıp q+r vururuz , ama mesafemizdeyse direk q+r ile girip sonra w da vururuz.Her türlü LB combo = GG

aynen hocu

• Lbya w r q e deneyen var mi w nun asiri damagesi var aslinda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazzolu -- 17 Nisan 2012; 0:18:45 >
  • shen almanı onerırım ama draft pick yada ranked oynuyorsan sürekli banlanıyor.
  • Shen al
    Edit:edit işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homet -- 17 Nisan 2012; 9:16:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre15995146

Shen al
    Edit:edit işte

editine +1
  • bunlarin dişinda nidalee var.her mizraği tutturduğunda oyundan zevk alirsin.
  • leblanc derim başka bir şey tanımam.
  • Shene bayaa saglam bir buff geldi şu aralar deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.