Şimdi Ara

Dedikodu: Mini iPad'ler 3. Çeyrekte Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •    Kotaku tarafından tercüme edilen online Çin portalı Netease'in raporunda yine iPad mini izine rastlandı. Rapora göre cihaz, 2012'nin 3. çeyreğinde çıkış yapacak. Hatta rapora göre 6 milyon iPad mini çoktan paketlenmiş ve hazır durumda bekletiliyor. Minik iPad'lerin çıkış fiyatı ise 249 $ - 299 $ aralığı gösteriliyor.

Zamanında Steve Jobs tarafından yalanlansa da, daha küçük iPad'ler hakkında dedikodular günden güne gelmeye devam ediyor. Analistler de Apple'ın daha küçük ve daha uygun fiyatda mini tabletler piyasaya sürmesine olası gözüyle bakıyor. Haber kaynağındaki Çinli rapora göreyse bu çıkışın en büyük sebebi, Apple'in Windows 8 ile çalışan cihazlara bir karşılık vermek istemesi. Tabii dedikodular hakkında Apple tarafından hiçbir açıklama gelmiş değil.

• 300USD 539.489 TL yapıyor. İnşallah ülkemize 700-800 ün üstünde gelmez
  • iPod Touch'un yerini alabilir.
  • Ipadin bir kucugune talep olucagini hic sanmiyorum
  • Ben şahsen çok sevindim çok güzel bir çözüm olur, gerçekden Apple'ın Windows 8'li cihazlara karşı gücünü İOS ile oratay koyması bu sayıdaki cihazlarla zor eğer iPad Mini gelirse hem uygun fiyat ile herkez edine bilir, hem Apple hem İOS hemde kullanıcılar kazanır..
  • İyiymiş.
  • Apple olsun çamurdan olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: createemir

iPod Touch'un yerini alabilir.

İmkansız..

Yalnız alet hakkında biraz teknik açıklamalar yapılsaymış haberde iyi olurmuş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.