Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
HTC'den Desire T328 serisi Android 4.0'lı yeni telefonlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

26048 Mesaj
16 Nisan 2012; 17:39:29 

Nvidia'nın Tegra 3 işlemcisini kullanan One X modeliyle dikkatleri üzerine çeken HTC, Çin pazarı için hazırladığı Desire T328 serisi akıllı telefonlarını duyurdu.  VT T328t, VC T328d, ve V T328w modelleri isimlerini taşıyan yeni telefonlar, tasarım olarak One V modelinden ilham alıyor ve 4-inç büyüklüğünde (480 x 800 piksel) ekran ile geliyorlar. Android 4.0 işletim sistemi üzerinde Sense 4.0 arayüzünü kullanan telefonlara 1GHz hızındaki Snapdragon işlemcisi güç veriyor.

Genel özellikleri arasında 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera, 4GB yerleşik depolama kapasitesi, daha yüksek hafıza için microSD kart slotu ve Beats Audio ses desteğine yer verilen telefonlar arasındaki farkı ise operatör desteği oluşturmakta. VT T328t modeli China Mobile ve onun ağ altyapısı için geliştirilirken, VC T328d ve V T328w modelleri ise sırasıyla China Telecom ve China Unicom için hazırlanırken, aynı zamanda çift SIM kullanımına olanak tanıyorlar.

HTC'nin yeni telefonlarından VT328w'nun 318$'dan sunulacağı bildiriliyor.  

Not: En üstteki modeli VT T328t'dir. 
En Çok Beğenilenler
yine başlamış 'htc her hafta telefon çıkarıyor' muhabbeti.maksat yorum olsun, yoksa haberin bile okunduğunu sanmıyorum. adamlar çin piyasasına, oradaki hedef kitleye, tarza vs'ye göre telefon üretmiş.... Yorumun Devamı Yoruma Git hazarRS - 16 Nisan 2012; 21:24:32 +5

554 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:00:02 

HTC'den telefon yağmuru yine başladı gibi :)

1591 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:01:04 

Hani sen Beats Audio desteğine son veriyodun ?

637 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:23:08 

beats audio destegine son vericem demedi zaten sadece artik kulakliklar olmayacak kutularda ama yazilimsal olarak beats audio'yu desteklemeye devam edecek.

553 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:30:32 

maşallah yaaaa htcc yumurtlamış resmennn her bölgeye ayrı satıyorrr bütçeye göre şerbetttt

243 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:31:29 

Bunlar zaten sadece çin için olan alt seviye telefonlar. Yani bizi pek ilgilendirmiyorlar.

130 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:31:58 

ama parasıda çok güzel almaya kalk el yakıyor

124 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:36:08 

HTC yi alamamamın! tek nedeni okadar çok birbirine benzeyen modeli varki ne ne değildir anlayamıyorum.

2485 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:43:44 

HTC seri üretime geçti yine :D çoşturdu :D

1377 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:50:54 

HTC sözünde durmamaya başladı. ne söylediyse tersini yapmaya başladı.
az ve öz cihaz çıkarıcaz dediler yapmadılar.
beats kulaklık vericez dediler 2 model sonra bitti.
şahsen benim hiç güvenim kalmadı HTC ye.
Nokia yolunda ilerlemeye başlıyor gibi. yol yakınken dön o yoldan HTC

2254 Mesaj
16 Nisan 2012; 18:57:31 

Htc rekora gidiyor. 2012 ilk çeyrek bitmeden 2011 de çıkarttığı cihaz sayısına ulaştı:D:D:D

249 Mesaj
16 Nisan 2012; 20:00:10 

Alabilen alsın. adamlar çıkarıyor ama diğer modellerin donanımlarından kısmıyor. samsung un onlarca serisi var. yok galaxy mini yok galaxy mini fit galaxy gio vs. vs. her keseye uygun telefon çıksın herkes bütçesine göre alsın. yeni telefon çıkması insanları neden bu kadar endişelendiriyor anlamıyorum.

558 Mesaj
16 Nisan 2012; 20:12:20 

quote:

Orijinalden alıntı: ffaarruukk

beats audio destegine son vericem demedi zaten sadece artik kulakliklar olmayacak kutularda ama yazilimsal olarak beats audio'yu desteklemeye devam edecek.

yemişim yazılımını içinden o muthis kulakliklar cikmadiktan sonra hele o kulakici olan model super s2 almamis olsaydim belki o modeli dusunebilirdim :-) gerci s2 nin verdigi hazzi hicbir tel vermiyor orasi ayri. Yazilima gelince taş gibi Power AMP var gerisi yalan her turlu ayari yapabilirsin o programdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1520 Mesaj
16 Nisan 2012; 21:09:07 

:) htc klasiği devam ediyor :)

348 Mesaj
16 Nisan 2012; 21:24:32 

yine başlamış 'htc her hafta telefon çıkarıyor' muhabbeti.maksat yorum olsun, yoksa haberin bile okunduğunu sanmıyorum. adamlar çin piyasasına, oradaki hedef kitleye, tarza vs'ye göre telefon üretmiş. avrupa ve amerika'ya one serisini sunmuş,alın size one serisi-diğer telefonlarla ilgilenmeyin demiş.ne alaka şimdi sürekli telefon çıkarıyor mantığı?

3366 Mesaj
16 Nisan 2012; 21:41:40 

Arka kameranın bulunduğu bölmenın etrafı şık bir şekilde dizayn edilmiş o gözüme çarptı, güzel açıckası, onun dışında Tegra 3 olması ve kamerası etkileyici..

976 Mesaj
16 Nisan 2012; 21:46:42 

zorla insanı küfür ettiriyorlar elimizdeki desire e donanım zayıf deyip güncelleme vermiyorlar sonra bir tuş eksiltip yeniden piyasaya sunup iteliyorlar yazık ki bizlere yazık...

143 Mesaj
29 Nisan 2012; 22:12:02 

quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Hani sen Beats Audio desteğine son veriyodun ?

Yok öyle bir şey kim dedi? Adamlar BA'nın yüzde 51'ini satın aldılar ne son vermesi..

67 Mesaj
23 Haziran 2012; 10:30:15 

bunların bazıları satılıyor çinde zaten.
çift simkartlı olan mesela.

33 Mesaj
5 Temmuz 2012; 22:11:54 

O değil de HTC328W Türkiye'ye gelir mi acaba? Ukrayna ve Hindistan pazarına girmiş. Tam da benim ihtiyacım olan bir telefon. Çift telefon taşımak istemediğimden mecburen 2 yılı aşkın bir süredir Samsung GT-B7722 kullanıyorum ve hiç memnun olmasam da tek telefon taşımanın rahatlığından vazgeçemediğim için mecburen kullanmaya devam ediyorum. Uzun süredir Android'li doğru düzgün çalışan çift SIM kartlı bir telefon arayışındaydım. Birkaç ay önce HTC'nin Çin pazarı için çıkardığı bu telefonu duydum ve nasıl alırımın yollarını araştırmaya başladım. Ne yazık ki HTC Türkiye'yle ilk görüşmemde MH görevlisinin böyle bir telefonun HTC tarafından üretilmediğini söylemesiyle sinirimin tepeme çıkması bir oldu. Resmi olarak Çin pazarına verilmiş bir telefonun varlığını HTC çalışanı inkar ediyor. Yaz Google'a diyorum, efendim ben sistemde göremiyorum. Güzel kardeşim ben de sana diyorum ki Ukrayna'da lanse edilecekmiş Türkiye'ye de gelme ihtimali var mı? Gelirse ne zaman gelir? Fiyatı ne olur? Sistemde olsa ben de Türkiye'nin web sitesinden bakar görürdüm zaten.

Her neyse şu link de HTC'nin Türkiye ayağına kapak olsun o zaman diyorum: http://www.htc.com/sea/smartphones/htc-desire-v/

Bu telefonu nerden nasıl alırım bir fikri olan var mı?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Cep Telefonu ve Aksesuarları » HTC » HTC'den Desire T328 serisi Android 4.0'lı yeni telefonlar
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.187