Şimdi Ara

Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
8.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EDİT 18NİSAN: Polo forumunda sizlerinde fikrine sunmuş olduğum aracı bugün aldım arkadaşlar.
    Ufaklık 96model tek kapı 1.6motor 75beygir. Sonradan açma Sunroof mevcut ama şuanda aktif değil.
    Yaşından dolayı ufak tefek bazı sorunlar var bunlar hakkında sizlerinde fikirlerine başvurup araç hakkındaki gelişmeleri bu konuda belirticem. Umarım beğenirsiniz Bismillahirrahmanirrahim Allah utandırmasın kaza bela vermesin
     Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__

     Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__





    Ohhh be rahatladım. Darısı diğer araç arayan arkadaşların başına. Ucuz ve güzel araç bulmak gerçekten dedikleri kadar varmış bulmak pekte kolay bişey olmadı. 6ay süren araç arama tarama inceleme kurcalama ekspertiz servis sanayi usta işleri artık olmıycak hayırlısıyla kurtuluyorum ve kendime ait İlk aracım olucak sabırsızlanıyorum diyebilirim. Her ne kadar 5senedir annemle Clio3 ortak kullansakta insanın kendine ait aracı olması özel bişey. Bu uzun süreçte sabırla konularımı(Alfa 145 - Mazda 323 - Twingo - R21 - Clio vs..) takip edip yorum yapan tüm forumdaşlarada teşekkür ederim.
    Kasım ayında 6-7bin lira civarı başlayan aramalarım bugün 96model 3kapı Polo Hb için kapora vermemle sona erdi. 10bin liraya anlaştık (İzmir piyasasına göre uygun aldığımı düşünüyorum. En azından kazık yemedim diyebilirim)

    Araç bu arkadaşlar:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-ve-orjinal-polo-73747364/detay/
     Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__

     Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__

     Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__

     Alındı__VW Polo 96' 1.6 75HP 2Kapı Klima&Sunroof MaviŞimşek__


    Aracın 3adet masraflı yeri var ama acil değil dedi ustam. Gerçi aldığım zaman lifte kaldırıp bak bakalım diyecem daha iyi anlaşılır durum. Pazarlığıda tabi bu sorunlara göre yaparak aldım. Debriyaj-Vites-Gaz kelebeği. İyi ihtimalle 300. En kötü ihtimal hepsi bin lira tutar dedi ustam. Bi kaç ay içinde yaptırıcam hepsini.Birde sunroof sonradan açma ancak su aldığı için düzgün şekilde silikonlanmış. Su değil hava bile almıyor. Tavan yerine bulutları görmek daha iyi benim için. İleride sıfır Sunroof düşünüyorum şuanda acelesi yok.

    Sadece keşke 99model falan olsaydı diyorum ama olsun araç düzgün olduktan sonra sorun yok. Bide şöyle düşündüm. Vericeğiniz tepkilere hitaben baştan belirteyim dedim. 11e sorunsuz yine aynı yaşlarda polo belki bulabilirdim(ama yok İzmir'de zaten) ama 1ay sonra süpriz bi sorun çıkartsa yaptıracak durumum olmazdı. Ama bu aracı durumunu ve masrafını bilerek alıyorum o yüzden içim rahat. Umarım ilerleyen zamanda beni üzmez ve beklenmeyen bir sorun çıkartmaz.)

    Kısaca aracı tanıtıcak olursam:
    1.6(sportline mı acaba nasıl anlarım?) - 75HP - 165bin Km - 3kapı(benim tercihimdir. Ufak B sınıfına 3kapının daha çok yakıştığını düşünüyorum) - Klima(sağlam) - Hidrolik Direksiyon - Ojinal sis farı - Lpg(2aylık) - Sıfır vize(satıcı yarın Lpg işletip vericeği için vizede yaptırıcak ve 2sene kafam rahat. Lpg işletme ve vize ne kadar sürer? Yarına bitermi?) - Değişeni yok(kaporta ustasının dediği baya düzgün araç) - Komple düzgün boya var dendi - Koltuk ayarları - Fanlar vs. sağlam - Orjinal döşemeleri bilmiyorum ama tahminimce sıfır gibidir. Üst üste 3kat farklı kılıf var dedi ustam. Tahminimce aracın 4.sahibiyim her alan bi kılıf takmıştır dedi usta. Ama tüm kılıfları çıkartıp aracı detaylı temizliğe götürücem en kısa sürede(temizlik ve yıkama için fırsat satın aldım linki aşşağıya koyarım işe yararmı dersiniz?). Eğer döşeme iyi değilse güzel bir kılıf alabilirim ama temizse orjinal döşeme kullanıcam. Ayrıca araçta 2ön-2arka hoparlör ve usb girişli dandik bir teyp var. Buda idare eder ileride orta halli bişey alırım.

    Detaylı temizlik fırsat linki(işe yararmı?):http://www.grupanya.com/izmir/firsat/izmir-oto-stil?irc=md-dl


    DÜZENLEME: 15Nisan. Araç için 400lira kapora verildi. Satıcı Lpg işletip sıfır vizeli olarak teslim edicek heyecanla bekliyorum(ne kadar sürer acaba?)
    İzmirde Temiz hızlı ve uygun iş yapan özel Vw servisivisi veya usta tavsiyesi olan varmı? Dost kazığı yemek istemiyorum. En azından 2-3yerden fiyat alarak yaptırayım diyorum debriyaj, vites ve gaz kelebeği ayarı yapılması ve genel bir bakım yaptırabilirim.

    Yorumlarınızı alabilirim arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 24 Nisan 2012; 13:52:07 >







  • HAYIRLISI OLSUN KANKA TAM SENİN TARZINA UYGUN BİR ARAÇ SEÇMİŞSİN..
    DOĞRU SEÇİM GÜLE GÜLE KULLAN KAZASIZ BELASIZ KANKA..
  • Hayırlı olsun.Güzel araç.Allah kaza bela vermesin.Araç gerçekten diri duruyor bana göre.
  • Çok saol kanka umarım beni üzmez de uzun yıllar binerim kazasız belasız cezasız
    Konuya bakan arkadaşlarda kısada olsa yorum yazarsanız memnun olurum
  • Rengi çok tatlı Beğenmiştim bende güzel duruyor baya.
    Klimalı, LPG'li 3 kapı ve 10.000 senin aradığın bütün kriterler var sonuçta, yüksek model sorunlu araba alıp, daha düşük model diri bir araç almak daha mantıklı

    Hayırlısı olsun, darısı benim başıma
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gaz kelebeği temizlenir. 50tl gibi uçuk fiyat çekerlerse kendiniz de yapabilirsiniz. Vites ve debriyajda ne gibi bir masraf var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kestamit

    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Gaz kelebeği temizlenir. 50tl gibi uçuk fiyat çekerlerse kendiniz de yapabilirsiniz. Vites ve debriyajda ne gibi bir masraf var?

    Çok saolun yorumlar için arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun

    Dostum sende çok ilgilendim saolasın. Ne diyosun araç için iyimidir?
    Masraf durumu ilanda yazıyor tam okumadın galiba burayada kopyalıyım
    İyi ihtimalle 300. En kötü ihtimal hepsi bin lira tutar dedi ustam. Bi kaç ay içinde yaptırıcam hepsini.Birde sunroof sonradan açma ancak su aldığı için düzgün şekilde silikonlanmış. Su değil hava bile almıyor. Tavan yerine bulutları görmek daha iyi benim için. İleride sıfır Sunroof düşünüyorum şuanda acelesi yok.




  • metın sen ısını bılırsın kardesım 10 bın ıyı koparmıssın, izmir piyasasını bırak turkıye pıyasasına gore ıyı fıyata baglamıssın.

    ev almayı dusunuyorum, pazarlık ıcın senı cagırıcam haberın ola.

    benım azda olsa kullandıgım bır model, surus keyfı alabılecegın bır araç. tek kapı olması ben aıle ıle kullandıgım ıcın dezavantaj ama bu sadece kısısel tercıh meselesı.


    hayırlı olsun kardesıme. bısmıllah de kurbanını kes oyle bas marsa, abı tavsıyesı..
  • Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yetter

    metın sen ısını bılırsın kardesım 10 bın ıyı koparmıssın, izmir piyasasını bırak turkıye pıyasasına gore ıyı fıyata baglamıssın.

    ev almayı dusunuyorum, pazarlık ıcın senı cagırıcam haberın ola.

    benım azda olsa kullandıgım bır model, surus keyfı alabılecegın bır araç. tek kapı olması ben aıle ıle kullandıgım ıcın dezavantaj ama bu sadece kısısel tercıh meselesı.


    hayırlı olsun kardesıme. bısmıllah de kurbanını kes oyle bas marsa, abı tavsıyesı..

    Allah razı olsun Mehmet abim. Seninde bu arabada az çok katkın var Allah alışverişimizi dostuluğumuzu daim etsin inşallah
    Bekar olduğum için ve tek kapıyı daha çok beğendiğim için bunu tercih ettim abi. Ne zaman istersen pazarlıkta yardımcı olurum. Malum biliyosun her hafta ne pazarlıklarla uğraşıyoruz piyasada




  • hayırlı olsun güzel araba =)
  • arkadaşım hayırlı olsun. güle güle kullan.

    yanlız sana tavsiyem 4 adet yeni lastik alman olur. lastikler ölmüş gibi sanki... araç fiyatına gelirsek normal almışsın. model 96 ve 3 kapı olunca normal sayılır. 98 veya 2000 model olsaydı 12-14 arası piyasası olurdu.
  • Güle güle kullanın da nasıl adamlar yahu bu 3 kat kılıf var


    Özel servis olarak benim de gittiğim Aguş Oto'yu öneririm. Zaten gördüğüm kadarıyla sadece VAG grubu araçlara bakıyor. Audi'ler falan da geliyor. Yeri Bornova Ağaçlı yol üzerinde halkapınara gelmeden opet benzin istasyonunun arkası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 16 Nisan 2012; 0:29:44 >
  • Saolun hocam. Evet lastikler pek aklıma gelmedi ama bi kaç ay götürsünde sonra ayarlarız tanıdık lastikçi var. bide şuan üstündeki jant boyutu nedir sizce?

    Aguş oto tamam hocam aklımda bulunsun. çıkma veya yan sanayi kullanıyolarmı? nasıl ortalama ücretler ve işçilik kalitesi?
    Araç sahibi Mehmet abi zaten geçen sene takasla aldığı için hiç ilgilenmemiş araçla dünyadan haberi yok desem yeridir
    neyse artık yavaş yavaş adam edicez ufaklığı
  • Hayırlı olsun Metin arkadaşım. Bende de tek kapı mavi sportline polo var zamanında izlenimlerimi kapsamlıca belirtmiştim hatırlarsın belki
  • Hadi Bismillah kardeşim sonunda muradına erdin şimdi sıra bizler de iyi fiyat çokta diri duruyor iyi bir karar vermişsin rengi felan çok hoş aldığında izlenimlerini aktar bende 99 polo 1.6 5 kapı buldum 13 e bırakıyor bizde faydalanalım
  • çok para vermişsin ama hayırlı olsun diyim.
  • Saolun arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun. Ufak, sınıfına göre konforlu uygun araç arayanlara tavsiye ederim. 6ay boyunca 6-12bin lira arasındaki tüm araçlara baktım neredeyse. Ve kendi kriterlerime en uygunu(Hb Tek kapı-Klima-Lpg-Sunroof-Sis farı--Uygun vergi ve yakıt) bu olduğunu düşünüyorum. Donanım ve diriliğine göre uygun aldım diyebilirim İzmir piyasasına göre
  • Teslim aldınmı?
  • Güle güle kullan Metin kardeşim, plakan da çok manidar

    Sonuç: Sen de kurtuldun, biz de
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.