Şimdi Ara

Jailbreak hakkında bir soru (iphone 4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    daha önce hiç jailbreak yapmamış biri olarak birkaç sorum var. Aslında çok daha fazla sorum vardı da bir kısmını araştırarak öğrendim :)
    Öncelikle cihazım Turkcell'den alınmış, kilitsiz bir cihaz ve şu an ios 5.0 (9A334) ile çalışıyor. Daha önce merak ettiğimden tiny umbrella ile birkaç SHSH kaydı almışım herhalde ki az önce kontrol ettiğimde ios 4.3 ve birkaç eski sürüme ait SHSH kaydı buldum sunucuda. Maalesef ios 5.0'da kaydım yok.

    Bu durumda ios 5.0 ya da 5.0.1 için untethered JB yapabilir miyim? 5.0.1 için olmayacağını tahmin ediyorum çünkü zaten sürümüm 5.0 ve update etmek istersem mecburen 5.1 olacaktır değil mi? Peki 5.1 için tethered JB yaparsam, daha sonra JB'yi kaldırabilir miyim? Kaldırabilirsem 5.0'da SHSH kaydım olmadığından mecburen JB'siz olarak 5.1 kullanmak durumunda mı kalacağım? 5.0 için JB yapabiliyorsam, JB'yi kaldırdığımda SHSH kaydım olmadığından sürümüm mecburen 5.1'e mi yükselecek?

    Biraz fazla soru oldu ama acemilik işte, yardım için teşekkürler







  • Sorularinizin hepsinin cevabi evet :) hangi surum icin shsh varsa o surume istediginiz zaman donebilirsiniz. Shsh yoksa iTunes ile mecburen en guncel surum yuklemek zorunda kalirsiniz. En kisa cevabi bu
  • Teşekkürler :) o halde sizce hangi sürümde kalıp jb yapayım? Bir de jb için link verebilirseniz harika olur :)
  • 5.0.1 SHSH varsa 5.0.1'e geçin ve untethered JB yapın. en güzeli

    http://forum.donanimhaber.com/m_56000543/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56000543
  • 5.0.1'e hiç geçmemiştim, o yüzden shsh kaydım da yok :( doğrudan 5.1'e geçip tethered JB yapıp untethered'ı bekleyeceğim sanırım.

    Ya da 5.0 için untethered yapsam daha iyi olmaz mı? Eğer JB'yi kaldırmak istersem mecburen 5.1'e geçeceğim (shsh kaydım yok ya 5.0'da) ama olsun diyorum artık. Ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igorparker -- 16 Nisan 2012; 18:11:23 >
  • Arkadaşlar 5.0 için untethered JB var mı? Biraz bakındım ama 5.0 için tethered gördüm sadece (limerain'de). Varsa bana link verebilir misiniz?

    Bir de yine limerain'de okurken gördüm ki JB öncesinde "ios 5.0 ipsw dosyasını indirin ve cihazınızı restore edin" diyor. JB yapmadan evvel cihazı restore mu edeceğiz? Bana adımları yazabilir misiniz? Hiç yapmadığımdan karışık geldi açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.