Şimdi Ara

Silent Hill: Downpour Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin bir sırrı vardır. Bazılarının sırrı ise diğerlerininkinden daha karanlık olur....

• Seri çok bozuldu :(
  • Alsammı almasammı hala çıkmazdayım vede daha önce hiç silenthill oynamadım alırsam serinin önceki oyunlarınıda oynayıp seri yapmama gerekecek.
  • Daha önce hiç silent hill oynamadım ve alsam mı almasam mı diye çok düşündüm.En sonunda dün dayanamayıp aldım.Oyunu gerçekden beyendim.İlk 4 saat başından kalkamadım.Aldığıma pişman değilim.
  • o save sorunu yok mu o save sorunu beni çıldırtıyor.yarım saat oynadıktan sonra tekrar en başa dönmek insanı çıldırtıyor.
  • Daha önce incelenmemişmiydi bu?
  • nerde o eski silent hill
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=red]Dirt 3 Video İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanki biraz daha ugrasılsaymış cok güzel bi oyun olurmuş gibi geldi bana...
  • Girişte çalan şarkı Disturbed'e mi ait?
  • Grafikler o kadar düşük almayı hak etmiyor.Yani bana sorafrsanız Şöyle olur:
    Grafik 7.5
    Ses 8.5
    Oynanabirlik 5.0
    Genel 7.0
  • lütfen yakın zamanda ps vita oyunlarının incelmesini yaparmısınız veya oynuYORUM
  • Konsol da kötü görünebilir fakat ,PC'ye uyarlaması daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
  • iki efsanenin bu sene nasıl katledildiğine şahit olduk :( valla çok üzücü..
    önce Resident Evil şimdede Silent Hill..
  • bsc den oyunu ilk seriden itibaren oynayan bir arkadsın yorumu:

Oyunu oynuyorum.İlk 20 dakikasını oynadığımda vay be özüne sadık kalan bir oyun olduğunu düşünmüştüm.Ama şu anda 3 saate yakın oldu , kimseyi üzmekte istemem fakat beğenmediğimi söyleyebilirim.SH1-2-3-Origins-Homecoming'i bitirmiş SH4'ü ise oynamış biri olarak , hayalkırıklığına uğradım.Öncelikle mekanlarda dolaşırken arka fonda eski SH oyunlarında olduğu gibi efekt veya müzik yok bu baya can sıkıcı.İtem menümüz gitmiş yerini dandik bir menü almış.Herb,kullandığımız silahlar veya anahtarlar aynı bölümde , oynadığınızda daha iyi anlayacaksınız.Ayrıca darbe yediğinizde enerjinin ne kadar kaldığını gösteren grafik gitmiş , onun yerine yüzünüz yara alıyor veya topallıyorsunuz.Bu olay hoşunuza gidebilir ama , topal haldeykende baya darbe yedim ölmedim , şunu demek istiyorum tam olarak ne zaman öleceğimizi bilmiyoruz.
    Gelelim dövüş sistemine ; 3 saatlik oynadığım kısımda sadece 1 çeşit ucube ile karşılaştım.Onunda benden çok daha çeşitli hareketler yaptığını görünce gecenin bir yarısı gülmeye başladım kendi kendime.Olayı açarsak ; benim bıçakla yaptığım kombo tek çeşitken düşmanımda 3 farklı zarar verme özelliği bulunuyor buda aklıma şunu getirdi ; karşıma gelen düşman benden nasıl güçlü olabilir bu mantıksız.Bıçakla bir iki vuruyorum ardından gard alıyor tam komedi.Evet benimde gard alma hareketim var , fakat düşmanımda bunu yapması hemde bir ucubenin bana saçma geldi.Silahımızla ateş edeceğimiz zaman ise kamera fps kamerasına geçiyor.Wİİ'ye çıkan RE'ler gibi küçük bir nokta çıkıyor ona göre ateş ediyoruz bu bana göre çok çok büyük bir eksi.

O sisli kasabamıza kavuşuyoruz atmosferde güzel , onun dışında ise bir yavanlık var oyunda.Gittiğiniz heryer birbiriyle aynı nerdeyse , çevre efekti yok müzik çok çok az , şu ana kadar korktuğumu hatırlamıyorum en önemli noktada bu.
    Sanırım İGN'nin verdiği nota katılmak zorundayım.En azından oynadığım yere kadar bu böyleydi.Akira ve ekibinin gitmesi Homecoming'de etkisini göstermemişti , VATRA GAMES diye tanınmayan sıradan çek firmasına SH gibi efsaneyi teslim etmek çok büyük bir hata oldu.

IGN IGN – 4.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 17 Nisan 2012; 1:12:02 >

• Puanlara vs hiç birşey demiycem. Diyebileceğim tek şey, Silent Hill: Downpour ile ölmekte olan Silent Hill Serisinin kalbinin yeniden atmaya başlamasıdır.

Silent Hill 3 den sonra seri düşüşe geçti, Silent Hill Downpour kesinlikle Seriyi kurtaran oyun oldu çok yüksek puanlar alamasada bunu başardı.
  • Teşekkürler inceleme için.
    Korku öğeleri daha çok yedirilseymiş çok daha iyi bir oyun ortaya çıkabilirmiş.
    Ayrıca,daha yaratıcı,korkutucu yaratık tasarımları olmalıydı.
  • yazık olmuş
  • Oyun bence cok güzeldi bir tek frame rate sorunu vardı onun hariçi gece 1 de başlayıp 3 4 e kadar oynuyordum en cok tırstıgım yer bir apartmanın bodrum katı orda gölge bir kız var o baya korkuttu beni.
  • oyun günümüze uygun niteliklerde olmamıs bence...
  • Çok güzel konsolların en gerçekçi korku oyunu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.