Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Flash CS4 Çizim Geliştirmek

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

174 Mesaj
14 Nisan 2012; 20:42:31 

Merhaba,

Meslek lisesi öğrencisiyim haftada 5 saat grafik animasyon dersimiz var. İlk dönem fireworks, ikinci dönem flash görmeye başladık. Flash oyun mantığını as 2.0 ile geliştirdim ama hala çizimlerim çok yavan.. Bir kaç arkadaş öyle zaman geçsin, biraz da elimiz yatkınlık kazansın diye internetten resimler alıp çizgilerle üstünden geçerek aynı görüntüyü elde etmeye çalışıyoruz.. Ortaya bu ve buna benzer çalışmalar çıkıyor ama kafadan böyle şeyler çizebilmek konusunda bitiğiz. Bir oyun arayüzü hazırlamakta sıkıntılar yaşayacağımız belli. Kendimizi bu konuda nasıl geliştirebiliriz? Tavsiyeler için teşekkürler..

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesberk -- 14 Nisan 2012; 20:43:48 >

Xerox Lcd Monitör | Thermaltake Sopranors 101 Kasa (500W PSU) | Gigabyte P43-ES3G Anakart | INTEL Core 2 Quad Q8300 (4 mb cache) 2,50 ghz İşlemci | Asus EN9600 GT 1 GB DDR3 Ekran Kartı | 4 gb DDR2 Kingston Ram | Samsung 1 TB HDD | Windows 7 Ultimate | Apple İphone 3g (4.2.1 // İpad Baseband) | Apple İpod Nano | Sony Playstation 2

2089 Mesaj
14 Nisan 2012; 21:58:53 

fare ile cizim olmaz kalemler var onlardan alın photshopda kullanırsın sonra aktarırsın istedigin yere.

ordanburdan7 ve http://www.mvcmobil.somee.com/index.aspx

174 Mesaj
14 Nisan 2012; 22:11:29 

Grafik tabletten mi bahsediyorsunuz? Zaten çizim yeteneğim yok bunu nasıl geliştirebileceğimi soruyorum. Yani öyle çok iyi çizmeme gerek yok, oyun programlarken işime yarayacak kadar çizebilsem yeter.. Tank,araba,silah,insan gibi varlıkları çizebilsem yeter bana..

Xerox Lcd Monitör | Thermaltake Sopranors 101 Kasa (500W PSU) | Gigabyte P43-ES3G Anakart | INTEL Core 2 Quad Q8300 (4 mb cache) 2,50 ghz İşlemci | Asus EN9600 GT 1 GB DDR3 Ekran Kartı | 4 gb DDR2 Kingston Ram | Samsung 1 TB HDD | Windows 7 Ultimate | Apple İphone 3g (4.2.1 // İpad Baseband) | Apple İpod Nano | Sony Playstation 2
Sayfa:   [1]
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.094