Şimdi Ara

Dizimag App Store Yönlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
7.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizimag kendi 2$ lık uygulamasını aldırtmak için siteye girdiğim an App Store'a yönlendiriyor bu yönlendirmeyi engellemek için ne yapabilirim , gereksiz bir uygulamaya 2$ vermek istemiyorum

• Dizimag'ın sitesinden video izleyebiliyor musun?
  • yanlışlıkla reklama tıklıyor olmayasınız ? ben giriyorum herhangi bir sorun yok.. tarayıcınızı kapatıp açın, olmazsa pc yi bi resetleyin sistem kendine gelsin.
  • Simdi denedim bende de ayni sey oldu. Cok ayip yaptiklari
  • Harbiden bende de aynı şey oluyor :)

Skyfire ve operada da yönlendirme oluyor.

Ayıp yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 14 Nisan 2012; 16:27:44 >
  • Gereksiz bir uygulama diyorsun arkadaşım ama dizimag'ten vazgeçemiyorsun sanırım :)
  • Bende katiliyorum arkadasa. Ama benim durumumda sinirlenmemek elde degil ipad kullanicisiyim ve ekran kucuk oluyo 2X yapsam bile kucuk gozukuyo dizimagin kaliteside cok iyi yapabilcegemiz bisiker yok mu!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE PLAY - APPSTORE
    2 ay önce açıldı
    App Store Oyun Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ios 5 te oluyor sanırım...
  • Aaa yeni bir sey buldum ama safariden degil ve safari kadar hizli degil. Skyfire ile girin sonra skyfire ipad, desktop modlari var onu desktop yapin sonra girin siteye hangi bolumuizlicekseniz oraya gelin ve tekrar ipad moda ayarlarin bende oluyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

ios 5 te oluyor sanırım...

Hayir ben 4.3.3 um bendede ayni sorun var :(
  • Küreklisini yükleyin gitsin
  • En kötüsü aynı zamanda iPad 3'e uygulamayı indirirsem nasıl olucak o uygulama merak ediyorum video daki pikselleri sayarız artık . Uygulama yapıcakasaniz tüm cihazlara uygun bir şekilde yapın veya otomatik yönlendirmeyi kapatın diye şikayet mesajı attım cevap vermeye tenezzül etmediler daha
  • Yaptiklari cok sacma insanlari app i almaya zorlamak ayiptir! Bilgisayardan pasalar gibi izleyecegim ama iphone ipad oldumu para verecegim oylemi dupeduz terbiyesizlik. Uygulamadan insanlar haberdar isteyen alir isteyen almaz
  • ipad sahipleri için kızgınları normal sonuçta uygulamadaki görüntü sitedekinden kötü adamlar haklı ama iphone için adamlar uygulama yapmış satıyor size bedava vermek zorundalar mı arkadaşlar ayıp falan demişsiniz ozaman pc de bedava olan herşey iphone da bedava olsun böyle bi mantık olamaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

ipad sahipleri için kızgınları normal sonuçta uygulamadaki görüntü sitedekinden kötü adamlar haklı ama iphone için adamlar uygulama yapmış satıyor size bedava vermek zorundalar mı arkadaşlar ayıp falan demişsiniz ozaman pc de bedava olan herşey iphone da bedava olsun böyle bi mantık olamaz bence

Adamlar tek kurus telif odemeden dizileri yayinliyorlar, ustune ustluk kendi sunucularini degil Facebook sunucularina yukluyorlar bu videolari. Hepsinin de uzerine web sitesini zorla iTunes'a yonlendirip uygulama almaya zorluyorlar.
    Emek bunun neresinde? Kisacasi hicbir sey yapmadan, baskalarinin emegini tabir-i caizse "calarak" para kazaniyorlar. Sizce yeterli mi yaptiklari ayip sayisi?
  • burada anlatılanı yapabilen olursa 2 nci resimdeki stringi firefox user agenti ile değiştirirseniz dizimag sizi firefoxtan giriyorsunuz sanar. sonra da forumda heryerde bir javascript kodum var onun sayesinde 720p izlersiniz babalar gibi. ipad sahibi olmadığım için çok detaya inemem ama yapmanız gereken user agentinizi değiştirmek. eğer bunun için bir app bulursanız o da olur. 2 $ verilmeli mi verilmemeli mi bunun hakkında birşey söyleyemem ama 720p izlemek isteyen ipadçilerin düşünülmediği kesin

http://developer.apple.com/library/safari/#technotes/tn2010/tn2262/_index.html

aşağıda gordugunuz de bilmeyenler için user agentin ne değiştirdiği. ben bunu chrome da yaptım ipad ı sectim dizimage girmeye calıstım ve yonlendirdi. siz de bunun tam tersini yapacaksınız meraklısına zor bişey değil.

Dizimag App Store Yönlendirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 15 Nisan 2012; 2:28:55 >

• Para insani kolesi haline getiriyor. İyi bir ciro yaptilar ki gozleri daha fazlasinda. Paragoz adamlar. Hem diziler facebooktan cek hem telif odeme. Hemde buna uygulama gelistir sat.

Yakinda apple store applarini kaldiracaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illede dayatıyorlarsa installous süper çözüm olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Para insani kolesi haline getiriyor. İyi bir ciro yaptilar ki gozleri daha fazlasinda. Paragoz adamlar. Hem diziler facebooktan cek hem telif odeme. Hemde buna uygulama gelistir sat.

App Store'daki uygulamalarının daha çabuk kaldırılmasına yardım edilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Para insani kolesi haline getiriyor. İyi bir ciro yaptilar ki gozleri daha fazlasinda. Paragoz adamlar. Hem diziler facebooktan cek hem telif odeme. Hemde buna uygulama gelistir sat.

App Store'daki uygulamalarının daha çabuk kaldırılmasına yardım edilebilir...

Sikayet linki falan bulamadim. Nasil yapilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.