Şimdi Ara

Dota 2 Konsol Açmak ve Yararlı Komutlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
41.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kütüphanede oyununuza sağ tıklayıp özellikleri seçip oradan ''çalıştırma seçeneklerini ayarlara...'' tıklayın, oraya -console yazın. Oyunda " tuşu ile konsolu artık açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Nisan 2012; 15:06:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dota 2 Konsolunu Açma ve Yararlı Komutlar

Dota 2'de konsol, oyun içinde çeşitli komutları girmene ve oyun ayarlarını değiştirmene olanak tanıyan güçlü bir araçtır. Dota 2 konsolunu açmak için şu adımları izleyebilirsin:

• Oyunu Başlat: Dota 2 oyununu başlat.
    • Ayarlar: Oyun içindeyken "Ayarlar" menüsüne git.
    • Oyun Ayarları: "Oyun Ayarları" sekmesine tıkla.
    • Gelişmiş Seçenekler: "Gelişmiş Seçenekler"i göstermek için sağ alttaki kutucuğu işaretle.
    • Konsolu Etkinleştir: "Gelişmiş Seçenekler"de "Konsolu Etkinleştir" seçeneğini etkinleştir.

Konsol etkinleştirildikten sonra "`" (tırnak işareti) tuşuna basarak açabilirsin.

Yararlı Dota 2 Konsol Komutları

Dota 2 konsolu, oyunu özelleştirmen ve oyun hakkında bilgi edinmen için kullanabileceğin çeşitli komutlar sunar. İşte en yaygın kullanılan bazı komutlar:

• fps_max: Kare hızını sınırlar.
    • cl_showfps: Saniyedeki kare sayısını (FPS) gösterir.
    • cl_showpos: Karakterinin konumunu ve yönünü gösterir.
    • dota_ability_learn: Belirli bir yeteneği öğrenir.
    • unbindall: Tüm tuş atamalarını temizler.
    • status: Oyun durumu hakkında ayrıntılı bilgi verir.
    • dota_force_right_click_attack: Sağ tıklamanın her zaman saldırı yapmasını sağlar.
    • dota_health_per_vertical_marker: Dikey sağlığı gösterir.
    • dota_player_units_auto_attack: Birimler için otomatik saldırıyı etkinleştirir veya devre dışı bırakır.

Önemli Notlar:

• Konsol komutları büyük/küçük harfe duyarlıdır.
    • Bazı komutlar yalnızca belirli oyun modlarında çalışır.
    • Dota 2'nin en son sürümüne sahip olduğundan emin ol çünkü komutlar sürümler arasında değişebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • konsoldan net_graph 1 yazarak fps ve latency yi görebilirsiniz oyun içinde
    ve input lagdan şikayet ediyorsanız
    cl_interp 0.0152
    cl_interp_ratio 1
    cl_smooth 0
    cl_smoothtime 0.01
    bu komutlar azda olsa düzeltiyor lagı.
    oyun 120 fps görüyor default olarak ama sistem çok iyi olsa bile dalgalanma oluyor fps de ve oynanışa etki ediyor.
    ben fps yi 70 de sabitledim.daha stabil oldu tavsiye ederim.(neden 60 da değil, 60 da sabitleyince tearing coşuyor bende anlamadım.portalda da olmuştu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 14 Nisan 2012; 15:03:52 >

• kamera uzaklaştırmayı bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.