Geçen otobüse bindim arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum, karşımda bir kız. ''Naber ya?'' dedi. Şaşırdım tanımıyorum etmiyorum. ''İyiyim senden?'' dedim. Nereye gidiyosun falan filan konuşurken bi baktım kız kulaklık takmış öyle telefonda konuşuyor. Çevirdim kafamı cama, kendime küfrettim
Çok kötü bir durum o üzüntü, o yalnızlık simgesi, o kırgınlık, o pişmanlık. Geçmiş olsun deneyim kazanmış oldun.
bıktım bu muhabbetten ne kadar ergen varsa aynı şeyi anlatıp milleti güldürmeye çalışıyor. avatardaki sen misin?
quote:Orijinalden alıntı: prestige37 Geçen otobüse bindim arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum, karşımda bir kız. ''Naber ya?'' dedi. Şaşırdım tanımıyorum etmiyorum. ''İyiyim senden?'' dedim. Nereye gidiyosun falan filan konuşurken bi baktım kız kulaklık takmış öyle telefonda konuşuyor. Çevirdim kafamı cama, kendime küfrettim Bi an olayı kafamda kurdumda
quote:Orijinalden alıntı: prestige37 Geçen otobüse bindim arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum, karşımda bir kız. ''Naber ya?'' dedi. Şaşırdım tanımıyorum etmiyorum. ''İyiyim senden?'' dedim. Nereye gidiyosun falan filan konuşurken bi baktım kız kulaklık takmış öyle telefonda konuşuyor. Çevirdim kafamı cama, kendime küfrettim SAZANNNNNNNNNNNN