Şimdi Ara

otobüste başımdan geçen olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen otobüse bindim arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum, karşımda bir kız. ''Naber ya?'' dedi. Şaşırdım tanımıyorum etmiyorum. ''İyiyim senden?'' dedim. Nereye gidiyosun falan filan konuşurken bi baktım kız kulaklık takmış öyle telefonda konuşuyor. Çevirdim kafamı cama, kendime küfrettim

• üzülme dostum herkesin basına gelebilir
  • copy+paste
  • Çok kötü bir durum o üzüntü, o yalnızlık simgesi, o kırgınlık, o pişmanlık. Geçmiş olsun deneyim kazanmış oldun.
  • bıktım bu muhabbetten ne kadar ergen varsa aynı şeyi anlatıp milleti güldürmeye çalışıyor.

• İçim parçalandı, ya senin yerinde ben olsaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

Geçen otobüse bindim arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum, karşımda bir kız. ''Naber ya?'' dedi. Şaşırdım tanımıyorum etmiyorum. ''İyiyim senden?'' dedim. Nereye gidiyosun falan filan konuşurken bi baktım kız kulaklık takmış öyle telefonda konuşuyor. Çevirdim kafamı cama, kendime küfrettim

Bi an olayı kafamda kurdumda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Bugün yaşadığım bir olay
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnci
  • hehehe
  • fena patlamıssın
  • o kizı varya.. Havalıdır genelde hepsı
  • Bagırsaydın , " Şekilsiniz ya hıamaghhgına..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestige37

Geçen otobüse bindim arkalara doğru ilerliyorum. Gittim oturdum, karşımda bir kız. ''Naber ya?'' dedi. Şaşırdım tanımıyorum etmiyorum. ''İyiyim senden?'' dedim. Nereye gidiyosun falan filan konuşurken bi baktım kız kulaklık takmış öyle telefonda konuşuyor. Çevirdim kafamı cama, kendime küfrettim

SAZANNNNNNNNNNNN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.