Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: [ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7" FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: <<     117 118 119 120 121 122 123 124 [126]
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

73 Mesaj
Eski Kullanıcı Adı:
tekir2611
15 Mayıs 2013; 17:25:17 

quote:

Orijinalden alıntı: kace00

quote:

Orijinalden alıntı: real_king26

quote:

Beyler derleme no sonu 75 le biten güncelleme ne zaman gelir bilgisi olan varmı??

Ses soluk yok. Ondan önce bir güncelleme daha gelecek.

kardeşim delircem artık icsde sonynin cosmic flow wallpaperı bile kasıyo nolacak bilmiyorum. gbye mi dönsem?

FMR Memory, Ram boster ve Advented task killer porgramlarını kullanabilirsin.

[IMG]http://i.imgur.com/MwNcUIe.jpg[/IMG]

http://i.imgur.com/MqLKn.jpg

43 Mesaj
15 Mayıs 2013; 17:37:24 

quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

arkadaşlar...büyük dertteyim yakşalık 10 gündür telefonumu kullanmıyordum. dün sim kartımı çıkarmaya çalıştım çıkmadı şaşırdım bende biraz güç kullanarak sim kartı çıkarmayı başardım ama farkettim ki çıkarırken içindeki teller kırılmış telefonum sim kart okumuyor üstelik telefonumunj şarjı bitti ve şarja soktuğum halde ne led ışığı yanıyooor ne de bir uyarı veriyor telefondan hiçbir ses titreşim yok garantiye yollasam alırlarmı yada masraf ne kadar olur bi yardım ediverin .....

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun, üzelme olur öyle şeyler. Belliki sim kartı çıkarırken baya bir zarar vermişsin telefona. Bu tür durumlar garanti kapsamında oluyor mu bilmiyorum ama olmuyorsada yapılır dert etme. Telefonu aldığın yere götür bakalım ne diyecekler

76 Mesaj
15 Mayıs 2013; 17:48:01 

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler derleme no sonu 75 le biten güncelleme ne zaman gelir bilgisi olan varmı??

kardeşim delircem artık icsde sonynin cosmic flow wallpaperı bile kasıyo nolacak bilmiyorum. gbye mi dönsem?

Deneyeceğim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

188 Mesaj
15 Mayıs 2013; 17:53:00 

quote:

quote:

quote:

quote:

Deneyeceğim teşekkürler

ben döndüm kesinlikle ics'den daha iyi.

SONY XPERIA Sola

76 Mesaj
15 Mayıs 2013; 17:58:41 

quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

quote:

quote:

quote:

Deneyeceğim teşekkürler

Programları denedim ancak 1 dk geçmeden eski haline dönüyor ram :)
Dostum nasıl döndün orijinal sürüm demi. düzeltme güncellemesi gelmeyecek bu gidişle döncem bende ama garanti dışı kalmaz demi :D

188 Mesaj
15 Mayıs 2013; 18:17:14 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

quote:

quote:

Deneyeceğim teşekkürler

Programları denedim ancak 1 dk geçmeden eski haline dönüyor ram :)
Dostum nasıl döndün orijinal sürüm demi. düzeltme güncellemesi gelmeyecek bu gidişle döncem bende ama garanti dışı kalmaz demi :D

internetten araştır bulursun. bence garanti dışı kalmaz. ama tam emin değilim. eğer servislik bir durum olursa sony pc comp. ile ics ye günceller öyle yollarsın. ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum.

SONY XPERIA Sola

103 Mesaj
15 Mayıs 2013; 19:26:20 

quote:

Orijinalden alıntı: maxutttt

quote:

arkadaşlar...büyük dertteyim yakşalık 10 gündür telefonumu kullanmıyordum. dün sim kartımı çıkarmaya çalıştım çıkmadı şaşırdım bende biraz güç kullanarak sim kartı çıkarmayı başardım ama farkettim ki çıkarırken içindeki teller kırılmış telefonum sim kart okumuyor üstelik telefonumunj şarjı bitti ve şarja soktuğum halde ne led ışığı yanıyooor ne de bir uyarı veriyor telefondan hiçbir ses titreşim yok garantiye yollasam alırlarmı yada masraf ne kadar olur bi yardım ediverin .....

Kardeşim öncelikle geçmiş olsun, üzelme olur öyle şeyler. Belliki sim kartı çıkarırken baya bir zarar vermişsin telefona. Bu tür durumlar garanti kapsamında oluyor mu bilmiyorum ama olmuyorsada yapılır dert etme. Telefonu aldığın yere götür bakalım ne diyecekler

teşekkürler aradım sonyi garanti dışına çıkıyormuş kabul etmiyorlar.Telefoncu arkadaşa sordum 10 tl imiş parçası http://www.akilliphone....-kart-okuyucu_8976.html bunu getirttirip yapacak galiba . eğer teknik servise giderse en az 100 tl alırlar dedi adam sizce kaç para olur

103 Mesaj
15 Mayıs 2013; 19:45:20 

quote:

quote:

hocam zaten 5-6 saattir şarjdaydı... ama yinede açılmadı

Batarya filmini kaldırıp geri tak. Sim kart yuvasının altında bulunan kapağı çıkartman yeterli.

hocam daha fazla kurcalamayayım telefonu telefoncuya götüreceğim o baksın artık

11 Mesaj
15 Mayıs 2013; 20:13:16 

Telefona harici hard disc bağlanabilir mi baglanirsa çok kasarmi. Birde bağlanabiliyorsa ney yardımıyla bağlanır

78 Mesaj
15 Mayıs 2013; 23:36:49 

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhndmr

Telefona harici hard disc bağlanabilir mi baglanirsa çok kasarmi. Birde bağlanabiliyorsa ney yardımıyla bağlanır

hocam otg kablosuyla flash bellek,fare,klavye felan bağlanıyor ama harddiki bağladığın zaman harddisk çok güç tükettiği için dosyaları göremiyorsun ama harici adapdörlü harddisk kullanırsan okur.kendim bizzat denedim.

Sony Xperia Sola Black
||1 GHz Dual Core NovaThor U8500 || 512MB Ram || 8GB Storage || 3.7" LCD BE || 5MP - AF - 720p || NFC || Floating Touch™|| Android 4.0.4 ICS ||

|| Supernatural || The Vampire Diaries || The Walking Dead || Spartacus || Game of Thrones || Revolution || Defiance || Kuzey Güney ||
"Cahillerle Tartışmaya Girmeyin, Zira Ben Hiç Yenemedim" - İmam-i Gazali

43 Mesaj
16 Mayıs 2013; 12:20:43 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxutttt

quote:

teşekkürler aradım sonyi garanti dışına çıkıyormuş kabul etmiyorlar.Telefoncu arkadaşa sordum 10 tl imiş parçası http://www.akilliphone....-kart-okuyucu_8976.html bunu getirttirip yapacak galiba . eğer teknik servise giderse en az 100 tl alırlar dedi adam sizce kaç para olur

iyi kurtarmışsın hocam hadi geçmiş olsun Teknik servise gitse dediği gibi baya bir tutardı

11 Mesaj
16 Mayıs 2013; 17:13:52 

quote:

Orijinalden alıntı: empire007

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhndmr

hocam otg kablosuyla flash bellek,fare,klavye felan bağlanıyor ama harddiki bağladığın zaman harddisk çok güç tükettiği için dosyaları göremiyorsun ama harici adapdörlü harddisk kullanırsan okur.kendim bizzat denedim.

Harici adaptörlu hard disc nasıl oluyor. Birde bende Toshiba nin 640gblik hard disc var onu okumaz mi şimdi

753 Mesaj
16 Mayıs 2013; 17:30:44 

2.5" harici harddiskler'de ekstra bir güce ihtiyaç duyulmaz ve elektrik gücünüde USB'den alır. 3.5" hardisklerde ise birde adaptör olur ve data kısmı USB'ye bağlanırken, güç içinde adaptörünü prize takmanız gerekmektedir. 2.5" harddisklerin gücü içinde çoğu telefonun bataryası yeterli gücü sağlayamadığından, harddisk çalışmamaktadır.

Bu mesajda bahsedilenler: @oguzhndmr

128 Mesaj
Eski Kullanıcı Adı:
apple31
16 Mayıs 2013; 22:07:55 

Benim sola iyice sapıttı. Müzik çalar açıkken başka bir iş yaparken (internette gezmek veya oyun oynamak) müzik duruyor. acaba aynı sorundan yaşayan var mı?

73 Mesaj
17 Mayıs 2013; 0:52:32 

quote:

Orijinalden alıntı: TempleJoker

Benim sola iyice sapıttı. Müzik çalar açıkken başka bir iş yaparken (internette gezmek veya oyun oynamak) müzik duruyor. acaba aynı sorundan yaşayan var mı?

aynı sorun bendede var. cm9 yükledim denedim yine aynı. neden oluyo bi türlü anlamadım.

anakart/Asus P8H61 LE _ ekrankartı/Sapphire HD6850 _ işlemci/i3 2100 3.1 ghz _ ram/Kinston 4gb 1333 mhz _ hdd/Seagate 3.5 500 gb _ dvd yazıcı/LG gh22ns50 22x _ klavye mouse/Logitech mk250 kablosuz _ hoparlör/Creative sbs a120 9w 2+1 _ kasa/Gigabyte gz-x4 420w aktif pfc mıdt atx gümüş siyah _ monitör/AOC 21,5 e2243fws led.

1707 Mesaj
17 Mayıs 2013; 9:55:41 

quote:

Orijinalden alıntı: aslan0233

quote:

aynı sorun bendede var. cm9 yükledim denedim yine aynı. neden oluyo bi türlü anlamadım.

Müzik kesiliyor derken duruyor mu yoksa anlık takılma mı ?

The Only thing that looks good on me is you..
MCP + MCSA + MCTS

79 Mesaj
17 Mayıs 2013; 11:21:01 

xda daki jb romu indirme linki ne olur ne olmaz diye yer imlerine kaydetmiştim

https://disk.yandex.com...6%2BKp%2BHB22LqhE1hs%3D

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

73 Mesaj
17 Mayıs 2013; 12:58:09 

quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

quote:

quote:

komple kesiliyo şarkı. sonra walkman e giriyorum bakıyorum kapanmış

bu arada rom önerebilecek olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan0233 -- 17 Mayıs 2013; 13:35:47 >

anakart/Asus P8H61 LE _ ekrankartı/Sapphire HD6850 _ işlemci/i3 2100 3.1 ghz _ ram/Kinston 4gb 1333 mhz _ hdd/Seagate 3.5 500 gb _ dvd yazıcı/LG gh22ns50 22x _ klavye mouse/Logitech mk250 kablosuz _ hoparlör/Creative sbs a120 9w 2+1 _ kasa/Gigabyte gz-x4 420w aktif pfc mıdt atx gümüş siyah _ monitör/AOC 21,5 e2243fws led.

123 Mesaj
17 Mayıs 2013; 14:43:53 

arkadaşlar eşime yeni xperia sola aldım ancak telde konuşurken sesinin çok az çıktığını söylüyor..bende de xperia p var..ben p nin sesinin çok düşük olduğundan dert yanarken solanın sesini duyunca daha da şaşırdım çünkü p den bile daha az çıkıyor..dışarıda filan konuşmak tam işkenceye dönüyor doğal olarak..konuşma sesini yukseltmek için neler yapabilirim?? benim aklıma bluetooth kulaklık kullanmak geldi ne derece yukseltir sesi deneyen var mı aranızda?

1707 Mesaj
17 Mayıs 2013; 15:17:32 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

quote:

quote:

komple kesiliyo şarkı. sonra walkman e giriyorum bakıyorum kapanmış

bu arada rom önerebilecek olan var mı ?

2.3.7 ile bazen tık diye takılma olduğu oluyordu ama kesildiğini hiç görmedim.

Hoparlör sorununuz çok garip. Benim telefonum almanyadan geldi. Hoparlöründe ses sorunu yoktu. Dokunmatiğinde vardı sorun verdim servise yaptılar ücretsiz.

Sanırım birinde olan sorun diğerinde olmuyor.

Bu arada whatsapp'ta kendi kendine yazarken benim yazdıklarımı düzeltiyor. Bunu nasıl kapatabilirim. Yazım düzeltme kapalı zaten ?

The Only thing that looks good on me is you..
MCP + MCSA + MCTS

355 Mesaj
17 Mayıs 2013; 19:42:31 

Arkadaşlar bende bir-iki gün önce hepsiburada'dan Sola'nın beyaz modelini aldım, tasarımından gayet memnunum ama daha performansını test etme fırsatı bulamadım. İlk olarak ics'ye yükseltmek istedim ama telefondan sistem güncellemelerine baktığımda sisteminiz şu anda güncel diyor. PC companiondan da baktım orada da güncel diyordu yine yükledim eski sürümü yükledi. Acaba benimki de Arabistan ithalatı olabilir mi ? Servise mi vermem gerekiyor güncellenmesi için?

Sucuklukahve, nacizane bir DH üyesi!

11 Mesaj
17 Mayıs 2013; 20:37:44 

quote:

buda jelly bean romdaki boş ram. ics de boş ram daha fazla olmasına rağmen jb rom daha rahat ve stabil çalışıyo sanki

bu arada cm9, experience romv2, gaming rom 2.5.1 vs... hepsini denedim

kesinlikle katılıyorum jb boş ram miktarı az olmasına karşı daha stabil çalışıyor. JB romu önceden indirmiştim ama bootloader kilitli olduğu için kurmakta kararsızdım ensonunda ics nin saçmalığına dayanamadım ve bootloader kaldırdım ve jb romu yükledim ve şimdi daha iyi ve stabil çalışıyor telefon yeniden canlandı diyebilirim. Bazen şarj da iken ekran yine sapıtıyor bu durum yine devam ediyor sanki . aslan0233 sizdede şarj da dokunmatik problemi varmı.

73 Mesaj
17 Mayıs 2013; 20:42:51 

quote:

Orijinalden alıntı: exelans051

quote:

buda jelly bean romdaki boş ram. ics de boş ram daha fazla olmasına rağmen jb rom daha rahat ve stabil çalışıyo sanki

kesinlikle katılıyorum jb boş ram miktarı az olmasına karşı daha stabil çalışıyor. JB romu önceden indirmiştim ama bootloader kilitli olduğu için kurmakta kararsızdım ensonunda ics nin saçmalığına dayanamadım ve bootloader kaldırdım ve jb romu yükledim ve şimdi daha iyi ve stabil çalışıyor telefon yeniden canlandı diyebilirim. Bazen şarj da iken ekran yine sapıtıyor bu durum yine devam ediyor sanki . aslan0233 sizdede şarj da dokunmatik problemi varmı.

evet malesef dokunmatik problemi var hatta garantiye gönderdim telefonun ahizesi bozulmuştı hiç ses gelmiyodu, dokunmatik sorununuda söyledim. cihaz geldiğinde gb yüklemişlerdi ve dokunmatik sorunu kalmamıstı. daha sonra ics ye güncellediğimde aynı sorun yeniden oluştu.

bu arada jb de kamera kötü ve müzik çalar açıkken internete girdiğimde müzik birden kapanıyor. aynı sorunlar sendede var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan0233 -- 17 Mayıs 2013; 20:46:29 >

11 Mesaj
17 Mayıs 2013; 22:27:08 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exelans051

quote:

evet malesef dokunmatik problemi var hatta garantiye gönderdim telefonun ahizesi bozulmuştı hiç ses gelmiyodu, dokunmatik sorununuda söyledim. cihaz geldiğinde gb yüklemişlerdi ve dokunmatik sorunu kalmamıstı. daha sonra ics ye güncellediğimde aynı sorun yeniden oluştu.

bu arada jb de kamera kötü ve müzik çalar açıkken internete girdiğimde müzik birden kapanıyor. aynı sorunlar sendede var mı

evet kamera maalesef biraz kötü .müziğin kapanması ise ram dan kaynaklanıyor büyük bi ihtimal, bende ics de çok kapanıyordu ama jb çok ram yemesine rağmen nadiren 1 kere kapanma oldu.

73 Mesaj
17 Mayıs 2013; 22:40:50 

aklıma gelmişken kamera için cyber-shot 4.7.2 yi öneririm. böyle biraz daha iyi oldu gibi. müziğin kapanmasıda cok can sıkıcı bi durum bi de yeni farkettim tarayıcı performansı düşük sanki. sayfayı kaydırırken görüntü birbirine giriyo bazen. fakat bu sorunlara rağmen ics den iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan0233 -- 17 Mayıs 2013; 22:41:26 >

Bu mesajda bahsedilenler: @exelans051

79 Mesaj
18 Mayıs 2013; 13:00:40 

Telefondaki uygulamalarun tamamını data ve kurulum dosyasını hangi uygulama ile hafıza kartına taşıyabilirim telefon rootlu

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

68 Mesaj
18 Mayıs 2013; 16:39:42 

Arkadaşlar bluetooth la nasıl dosya aktarabilirim ? Telefonda kurulu gelen astroyla yapamadım (bluetooth modülü yüklü).

| Sony Xperia Sola White |

50 Mesaj
18 Mayıs 2013; 18:30:15 

quote:

Orijinalden alıntı: imparator96

Arkadaşlar bluetooth la nasıl dosya aktarabilirim ? Telefonda kurulu gelen astroyla yapamadım (bluetooth modülü yüklü).

Es file manager kur

50 Mesaj
18 Mayıs 2013; 18:39:00 

quote:

Orijinalden alıntı: korkmaztaha

Telefondaki uygulamalarun tamamını data ve kurulum dosyasını hangi uygulama ile hafıza kartına taşıyabilirim telefon rootlu

http://forum.xda-develo...howthread.php?t=1932480 benim bildiğim bu yöntem var en sağlıklı çalışan.app2sd veya link2sd uygulamaları işe yaramıyor.

1970 Mesaj
18 Mayıs 2013; 22:28:25 

çektiğim fotoğrafı nasıl tekrar adlandırabilirim? böyle üstün bir özellik yok mu yoksa ben mi göremedim

37 Mesaj
18 Mayıs 2013; 23:38:41 

Arkadaşlar merhaba. İki günden beridir telefonu bilgisayara bağladığımda sürekli bağlantı kesilip tekrar bağlanıyo kendiliğinden. bazen de hata veriyor. USB bağlantısı kesildi diye neden olabilir bir bilgisi olan var mı

https://www.facebook.com/XperiaSolaTurkiye

68 Mesaj
19 Mayıs 2013; 18:25:36 

quote:

Orijinalden alıntı: Aytu ATR

quote:

Orijinalden alıntı: imparator96

Es file manager kur

Onu kurdum göndermeyi yine beceremedim

Arkadaşlar bişey sorcam arkadaşımda Galaxy Mini 2 var o real racing 3 ü kurup oynarken benim telefonum desteklemiyo neden acaba ?

| Sony Xperia Sola White |

81 Mesaj
19 Mayıs 2013; 18:41:28 

arkadaslar cwm menuden bısey yuklerken yanlıs bısey yaptım telefon acılıo ama ekrana bısey gelıo hıc bısey yapamıyorum telefonu tumden kapatabılsem duzeltecemde ama kapatamıom sadece reset atabılıo telefon nasıl tumden kapatacam lutfen yardım edın acılll

753 Mesaj
19 Mayıs 2013; 18:47:32 

Açma-Kapama ve ses açma tuşlarına telefon kapanana kadar bas. Reset attığını zannedeceksin ama basılı tutmaya devam et.

81 Mesaj
19 Mayıs 2013; 18:59:49 

quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Açma-Kapama ve ses açma tuşlarına telefon kapanana kadar bas. Reset attığını zannedeceksin ama basılı tutmaya devam et.

tamam hocam saol sorunu hallettım duzelttım telefonu satacam satmadan aha bozduk dedım çok sukur kı duzelttım :)

81 Mesaj
20 Mayıs 2013; 22:04:53 

arkadaslar ben solamı satıp baska bır telefon almaya karar verdım yalnız pısman olmayacagım ve 2 yıl kullanabılcegım bır telefon almak ıstıyorum 800/850 tl arası butcem var aklımda s3 mını var sızın onerebılcegınız ozellıklerıyle tatmın edıcı sola da çektıqımız sıkıntıları çekmeyecegım telefon onerırmısınız samsung htc flan farketmez solayıda satmamın sebebı ahıze sesı ve ram+4.0 da kalması yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...

753 Mesaj
21 Mayıs 2013; 0:21:36 

Kesinlikle Xperia L

50 Mesaj
21 Mayıs 2013; 1:36:00 

quote:

Orijinalden alıntı: emrea44

arkadaslar ben solamı satıp baska bır telefon almaya karar verdım yalnız pısman olmayacagım ve 2 yıl kullanabılcegım bır telefon almak ıstıyorum 800/850 tl arası butcem var aklımda s3 mını var sızın onerebılcegınız ozellıklerıyle tatmın edıcı sola da çektıqımız sıkıntıları çekmeyecegım telefon onerırmısınız samsung htc flan farketmez solayıda satmamın sebebı ahıze sesı ve ram+4.0 da kalması yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler...

Yanlış anlama lütfen ama sen bu fiyat aralığında ki bi telefonu alıp 1 senede yine satarsın biraz daha bekle paranı denkleştir iyi bir cihaz al. 2.el alacağım diyorsan orası ayrı bir mevzu tabii.

81 Mesaj
21 Mayıs 2013; 8:45:02 

quote:

Kesinlikle Xperia L

özellikleri ıyı kardes ama daha çıkmadı :)

81 Mesaj
21 Mayıs 2013; 8:47:19 

quote:

quote:

Yanlış anlama lütfen ama sen bu fiyat aralığında ki bi telefonu alıp 1 senede yine satarsın biraz daha bekle paranı denkleştir iyi bir cihaz al. 2.el alacağım diyorsan orası ayrı bir mevzu tabii.

yok yanlıs aanlamam çunku sızın dusuncelerınızı almak ıcın yazmıstım yazıyı haklısın ama benm canımı sıkan çarsıda yada baska bır yerde solayla konusamıyorum ınancın olsun çarsıdayken arkadas arıo sesını duyamıyorum telefonu kapat dıyom :(

753 Mesaj
21 Mayıs 2013; 9:30:11 

quote:

quote:

Kesinlikle Xperia L

Biliyorum tabiki ama çok acelen yoksa telefon 1-2 haftaya satışta olacak

841 Mesaj
21 Mayıs 2013; 10:28:38 

Arkadaşlar bir kaç sıkıntım var yardım eder misiniz?

-Telefon şarjı hiç dayanmıyor ya 10 tane müzik dinliyorum %50 düşüyor.

-Kasma yapıyor

-Bazen kilitleniyor açılmıyor

-Dokunmatik bazen basmıyor.

Şu root mu rom mu ne onu beceremedim onu yapsam düzelir mi? Onları yapınca 4.1 güncelleme oluyormuş galiba.

İnsanlar ölmesin analar üzülmesin. Reyhanlı kan ağlıyor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Üzülme Üzülenler Üzülenleri Üzülmesede Üzülüp Büzülmesinede Üzülenden Üzüm Büzüm Büzülme

81 Mesaj
21 Mayıs 2013; 10:34:37 

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle Xperia L

Biliyorum tabiki ama çok acelen yoksa telefon 1-2 haftaya satışta olacak

fıyat ne olacak bırde o var:-)

4 Mesaj
21 Mayıs 2013; 14:29:56 

arkadaşlar foursquare uygulaması sorunsuz çalışıyor mu bu telefonda?

79 Mesaj
21 Mayıs 2013; 16:45:30 

Telefonu açıp kapatınca hafıza kartına taşıdığım uygulamaların menüdeki yerleri değişti klasörlerden çıktı sizdede oluyormu nasıl çözebilirim

288 Mesaj
21 Mayıs 2013; 17:30:49 

Arkadaşlar Telefonun fabrika koruyucu artık beni çıkar diyo bi sorum var sola xperia zdeki gibi koruyucuyu kaldırınca sony logosu kalkmıyor dimi?

I thinks me every minute!..

73 Mesaj
Eski Kullanıcı Adı:
tekir2611
21 Mayıs 2013; 17:41:45 

ICS'ye kararlılık güncellemesi de gelmedi yaff

[IMG]http://i.imgur.com/MwNcUIe.jpg[/IMG]

http://i.imgur.com/MqLKn.jpg

73 Mesaj
21 Mayıs 2013; 17:44:36 

quote:

Orijinalden alıntı: anldrms34

Arkadaşlar Telefonun fabrika koruyucu artık beni çıkar diyo bi sorum var sola xperia zdeki gibi koruyucuyu kaldırınca sony logosu kalkmıyor dimi?

kardeş bence çıkarma. cok kalın bi koruyucu o ve cıkarırsan telefonu düşürdüğünde felan ekranın kırılma ihtimali çok yüksek.

288 Mesaj
21 Mayıs 2013; 17:48:08 

quote:

quote:

kardeş bence çıkarma. cok kalın bi koruyucu o ve cıkarırsan telefonu düşürdüğünde felan ekranın kırılma ihtimali çok yüksek.

yanlardan kalktı kardeş ayrıca çıkarıp başka taktırcam

73 Mesaj
21 Mayıs 2013; 18:05:38 

quote:

quote:

quote:

yanlardan kalktı kardeş ayrıca çıkarıp başka taktırcam

kalktıysa bişey diyemem

50 Mesaj
21 Mayıs 2013; 18:07:13 

quote:

quote:

quote:

yok yanlıs aanlamam çunku sızın dusuncelerınızı almak ıcın yazmıstım yazıyı haklısın ama benm canımı sıkan çarsıda yada baska bır yerde solayla konusamıyorum ınancın olsun çarsıdayken arkadas arıo sesını duyamıyorum telefonu kapat dıyom :(

O zaman lg ve ya samsung iyi bir tercih çünkü ahize ses çıkışları acayip güçlü özellikle optimus l9 istediğin fiyat aralığında iyi bir tercih olur.S3 mininin ekranı xperia soladan sonra pişman olmana sebep olabilir.L9 un ekranı 4.7 inch ips ekran 1gb da rami var galaxy s3 ünde 1gb rami olduğunu düşündüğümüzde en mantıklısı L9 gibi gözüküyor en iyisi teknoloji marketinde cihazı eline alıp incelemen çünkü ben solayı bütün + ve - lerini bilerek aldım daha iyi özellikli bi cihaz alsam belkide içime sinmeyecekti umarım içine sinen bir cihaz alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytu ATR -- 21 Mayıs 2013; 18:08:52 >

81 Mesaj
21 Mayıs 2013; 19:45:15 

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman lg ve ya samsung iyi bir tercih çünkü ahize ses çıkışları acayip güçlü özellikle optimus l9 istediğin fiyat aralığında iyi bir tercih olur.S3 mininin ekranı xperia soladan sonra pişman olmana sebep olabilir.L9 un ekranı 4.7 inch ips ekran 1gb da rami var galaxy s3 ünde 1gb rami olduğunu düşündüğümüzde en mantıklısı L9 gibi gözüküyor en iyisi teknoloji marketinde cihazı eline alıp incelemen çünkü ben solayı bütün + ve - lerini bilerek aldım daha iyi özellikli bi cihaz alsam belkide içime sinmeyecekti umarım içine sinen bir cihaz alırsın

dusuncelerın ıcın teskkr edrm kardsım onuda bı ınceleyeyım bır s3 mını ıncldm arkadasta war kotu gelmedı bu sefer ıyc arastracm cunku soladan ck cektım halende cekıyorum :-D

288 Mesaj
21 Mayıs 2013; 19:57:57 

kimse çıkarmadımı koruyucuyu?

1123 Mesaj
21 Mayıs 2013; 21:15:20 

ben çıkardım görünüş, his olarak çok güzel oluyor. ama! iki haftaya kalmadı telefonu düşürdüm ve şu an ekran örümcek ağı gibi yoğun kırık o şekilde kullanıyorum. ekrandaki jelatin aynı zamanda sağlamlaştırıyor, kristal gibi değişik yapısı var. çıkartmanı tavsiye etmem. ayrıca ekran tamiri de 190 küsur fiyat istediler.

Bu mesajda bahsedilenler: @anldrms34

50 Mesaj
22 Mayıs 2013; 15:58:08 

quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

ben çıkardım görünüş, his olarak çok güzel oluyor. ama! iki haftaya kalmadı telefonu düşürdüm ve şu an ekran örümcek ağı gibi yoğun kırık o şekilde kullanıyorum. ekrandaki jelatin aynı zamanda sağlamlaştırıyor, kristal gibi değişik yapısı var. çıkartmanı tavsiye etmem. ayrıca ekran tamiri de 190 küsur fiyat istediler.

Jelatin çıkarıldığında ekrandaki yansıma ,özellikle güneş altında o gidiyor mu yoksa yansıma yapmaya devam mı edıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytu ATR -- 22 Mayıs 2013; 16:00:51 >

96 Mesaj
Bugün; 18:56:05 

Bu sohbet baloncuğu ne oluyor.Ekrana geliyor bas yukarı bildirimlere gidiyor,bildirim çubuğundan tıklıyorum tekrar baloncuk geliyor.Hemde kilitleniyor.Bunu nasıl çözerim.Çok sinir ediyor.

7 Mesaj
Bugün; 21:37:41 

Facebook mesenger da ayarlar kısmında bildirimlerden kaldırabilrisn.

Bu mesajda bahsedilenler: @_em-re_

Sayfa:   <<     117 118 119 120 121 122 123 124 [126]
Tüm forumlar » [Mobil Cihazlar] » Cep Telefonu ve Aksesuarları » Sony » Cevap: [ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7" FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ]
Sayfa: <<     117 118 119 120 121 122 123 124 [126]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.375