Şimdi Ara

Infinity Blade 2 için ClashMob eklentisi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  

    Apple tanıtımlarının vazgeçilmez referans oyunlarından olan Infinity Blade serisinin ikincisi bugün ClashMob adlı merakla beklenen güncellemesine kavuştu.




    Güncelleme; Epic Games yöneticilerinden olan Donald Mustard tarafından Infinity Blade 2'yi bir "devasa tek kişilik sosyal oyun" haline getirmek olarak tanımlanıyor. 




    Güncelleme kurulduktan sonra oyun esnasında ana menüye girerek ClashMob seçeneğine girebiliyorsunuz. Ancak bunun için Facebook hesabı ile oyunu ilişkilendirmeniz şart. Facebook arkadaş listenizden eğer ClashMob seçeneğine giren olursa anında bildirim geliyor. Oyunun sosyal tarafı bu şekilde başlıyor.




    Amaç birlikte görev tamamlayabilmek. Görevler 30 saniye gibi kısa bir sürede tamamlanabiliyor. Görevler istendiği zaman seçilmiyor. Zaman ayarlı olduğu için başlangıç zamanını takip etmek gerekiyor.




    Örneğin bir yaratıkla dövüşerek 1 milyar hit puanı kazanılması isteniyor. Tek başına mümkün olmayan bu görev Facebook üyelerinin katılımıyla başarılabiliyor. 500 000 kişinin katıldığı bir görevde kişi başı 2000 hit puan çok kısa sürede elde edilebiliyor. Bu şekilde çanta toplama veya küçük yaratıkları kesme gibi farklı görevler olabiliyor. Katılım arttıkça süreli oyunlarda bonus süreler verilebiliyor. Ödüller ise para veya silah gibi farklı şekillerde oluyor. 




    Görevler başlamadan önce oyuncular Facebook duvarları üzerinden ilan yaparak veya davetiye yollayarak katılımı artırmaya çalışabiliyor. Bu şekilde Facebook etkileşiminin artacağından şüphe yok ancak pek çok kişinin artan oyun davetlerinden bıktığı ve engellemeye başladığı da bir gerçek.




    ClashMob eklentisi oyunun sosyal medyanın pazarlama imkanlarından faydalanmaya başladığını gösteriyor. Infinity Blade II'nin özellikle Words with Friends ve Draw Something gibi popüler sosyal oyunların karşısına rakip olarak çıkacağını tahmin etmek zor değil. Firma bu bakımdan daha farklı eklentiler üzerinde çalıştığını açıkladı. Infinity Blade II ile başlayan bu akımın büyüyerek devam edeceği ve diğer firmaları da içine alacağı aşikar.

     

















  • Yorum yazımlamamış olmasın. Ve bende güzel bir yorum yazayım dedim. Yorum derkende yoruldum. Hayrını görün.
  • ios kullanıp da infinity blade oynayan kimse yok mu?
    Yoksa herkes oynadığı halde kimse yorum yazmaya değer bulmuyor mu bu meşhur oyunu???
  • bi ek paket geldi güzel bir ek paket, oynuyoruz problem yok .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turhill

    Yorum yazımlamamış olmasın. Ve bende güzel bir yorum yazayım dedim. Yorum derkende yoruldum. Hayrını görün.

    Allahım yarabbim! Konuyu okumadan yorum yapmayin diye 1000lerce defa söylendi ama anlamak istemiyorsunuz galiba artık kizamiyorumda sadece gülüp gececeğim bosuna sinirlenmeyeyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacarslan

    ios kullanıp da infinity blade oynayan kimse yok mu?
    Yoksa herkes oynadığı halde kimse yorum yazmaya değer bulmuyor mu bu meşhur oyunu???

    oyunun 1. si var bende ondada böle bişe olmadıı için 2. oyuna da 7$ vermek istemiyorum biraz ucuzlatsalar alıp oynayacaaz da işte onu beklioz
  • 4.99 olmuş appstore'da. Freemyapps kullananlarda 800 krediye indirebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacarslan

    ios kullanıp da infinity blade oynayan kimse yok mu?
    Yoksa herkes oynadığı halde kimse yorum yazmaya değer bulmuyor mu bu meşhur oyunu???

    4s sahibiyim.fakat ne 1 ne de 2 yi bayıla bayıla oynamadım.sıkıyor yani hep önüne geleni kes.senaryo yok birşey yok.ancak adam kesiyorsun.ölünce silbaştan başla.fakat karşındakiler de güçlü olmaya başlıyor.canımı sıkıyordu dayanamadım sildim.grafik kasıntısı bir oyundan başka birşey değil.draw something başarı elde edince pastadan payını almak için yapılmış fakat tutmayacak eklenti.kısacası gereksiz işler bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.