Şimdi Ara

rni broadway hararet düşmüyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 99 model rni broadwayımız var aracın son iki yıldır hararet ibresi bir türlü düşmüyo iki defa araç conta yaktı en son 86 derecelik termostat ve yazlık fan müşürü taktık gene aynı usta en son radyatörü değişelim bakır takalım diyo acaba sorun radyatördenmi yada başka birşeymi



  • quote:

    Orijinalden alıntı: crepis

    arkadaşlar 99 model rni broadwayımız var aracın son iki yıldır hararet ibresi bir türlü düşmüyo iki defa araç conta yaktı en son 86 derecelik termostat ve yazlık fan müşürü taktık gene aynı usta en son radyatörü değişelim bakır takalım diyo acaba sorun radyatördenmi yada başka birşeymi

    araç conta yaktığınında kapak fazla taşlanmışsa veya birden fazla taşlama işlemi görmüşse artık motor harareti yüksek olur,sana tavsiyem termostatı çıkar at,zaten yaz geldi bu biraz daha rahatlatabilir.Radyatörü değiştirmek kesin çözüm değil bence,farkeden birşey olmaz,senin radyatörün kenarları plastik olsada su kanalları alüminyum.
  • 98 rni sahibiyim geçtiğimiz yaz iki defa hararet yaptı sonunda da conta yandı. Ha ayrıca iki defa hortum patladı. Arabayı gören ustaların çözümleri sadece cebe zarar. Sizlere ilk önerim motor sıcakken hortumları elinizde yoklayın şişmiş durumda esneme yapmıyor ise antifriz şişesinin kapağı işlevini yitirmiştir(ki bende sorun buydu). Kapağın işe yaramadığını başka Nasıl anlayabılırız sıcak motoru kapatıp şişede havanın çıkış sesini dinleyin hava çıkışı olmuyorsa aynı sorunun habercisidir. Haznenin kapağı yüksek basınçta düdüklü tencerenin kapağı gibi hava çıkışı sağlar Kapağın ücreti 3 LIRA sorun bu şekilde çözüldü. Fan müşürü termostat yenilemekte ayrıca önlem için gereklidir. Antifriz koyarken radyatörde hava kalmamasına da dikkat etmekte tabi ki gereklidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sinannrl

    98 rni sahibiyim geçtiğimiz yaz iki defa hararet yaptı sonunda da conta yandı. Ha ayrıca iki defa hortum patladı. Arabayı gören ustaların çözümleri sadece cebe zarar. Sizlere ilk önerim motor sıcakken hortumları elinizde yoklayın şişmiş durumda esneme yapmıyor ise antifriz şişesinin kapağı işlevini yitirmiştir(ki bende sorun buydu). Kapağın işe yaramadığını başka Nasıl anlayabılırız sıcak motoru kapatıp şişede havanın çıkış sesini dinleyin hava çıkışı olmuyorsa aynı sorunun habercisidir. Haznenin kapağı yüksek basınçta düdüklü tencerenin kapağı gibi hava çıkışı sağlar Kapağın ücreti 3 LIRA sorun bu şekilde çözüldü. Fan müşürü termostat yenilemekte ayrıca önlem için gereklidir. Antifriz koyarken radyatörde hava kalmamasına da dikkat etmekte tabi ki gereklidir.

    güzel bilgi de sağlam hortlatmışın
  • Kavanoz kapağıyla geçmiyorsa geçici çözüm olarak yazın 75' lik termostat da kullanılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.