Şimdi Ara

ONYO Haipad Winner S - Android 4.0.3 (ICS) Yükseltme ve Dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Onyo resmi sitesi kapalı olduğundan gelen pm'ler üzerine resmi android 4.0 rom dosyasını paylaşıyorum. Vakit bulursam Android 2.3.4 sürümünüde upload ederim.
    WinnerS_Android_4.0 =https://www.dropbox.com/s/y6nyr8vw17n6d4u/winners.rar?m

    android 2.3.4 romunu da yükledim. buyurun:https://www.dropbox.com/s/m55ss9khsy16qoq/Android_2.3.4_20111224.zip?m



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunkie -- 6 Mart 2013; 15:08:22 >







  • teşekkürler hocam eline sağlık :) market google uygulamaları ve flash'ı da bekliyoruz takipteyiz :)
  • Onyo firmasi 16 nisan tarihinde android 4 romunu yayinlayacağini aciklamis. Suan icin beklemede kalalim muhtemelen marketi acik bir rom yayinlarlar. Benim daha once verdigim romu yukleyipte 2.3.4 romuna donmek isteyenler icinde bu aksam iş çıkışı 2.3.4 romunu upload edip linkini verecegim. Vereceğim rom cihazi aldiğinizda üzerinde gelen romun aynisidir ve marketi açiktir.
  • ONYO winner S Android 2.3.4 ROM aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

    http://turbobit.net/t2a8yir31q2d.html <--- Android 2.3.4
  • usb debug modu kapalı konuma getirmelisiniz. aksi halde yazılım yuklemez.
  • Benim wireless bağlantım yok sadece usb kablolu modemim var. Bilgisayardan winner-s'e internet bağlamak mümkün mü?
  • Hocam çok teşekkür ederim çok faydası oldu
  • kardeş yazılımı yükledim fakat dokunmatik çalışmıyor. Sanırım version uymadı. yardımcı olursanırz sevinirim.
  • cihazınız farklı bir model olabilir veya yükleme sırasında birşeyleri yanlış yapmışsınızdır. Burada paylaştığım romları bizzat denedikten ve sorunsuz çalıştıklarını tesbit ettikten sonra link verdim. Ayrıca onyo resmi sitesinde cihaz için orijinal android 4 romunu yayınladı oradan indirip yükleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bunkie

    Metro Grossmarket kampanyasından aldığım ONYO Haipad Winner S model tabletimi ufak bir araştırmanın ardından Android 4.0.3 (ICS) sürümüne sorunsuz bir şekilde güncellemiş bulunuyorum. İlk izlenimim oldukça oldukça seri çalıştığı yönünde. 2.3.4 sürümüne göre cihazın ağırlaşacağını düşünmüştüm ancak aksine oldukça seri çalışıyor.

    Öncelikle şunu belirtmeliyimki bu ROM'da market, google uygulamaları ve flash bulunmuyor. Root etme, market yükleme ve flash yükleme konularınıda biryandan araştırıyorum.

    Yükleme Prosedürü:
    =====================================

    1) Öncelikle ADBDrivers (32/64 bit) klasöründen cihazın driverlarını bilgisayarımıza yüklüyoruz.
    2) Tableti tamamen kapatıyoruz.
    3) A10 Tool klasörü içindeki PhoenixUSBPro programını çalıştırıyoruz.
    4) Programın sol üst köşesindeki KEY butonuna basarak "proxypid1_solution_net_141516D2-8AC7-4a7a-8D0A-1E49BE70842E.key" dosyasını seçiyoruz.
    5) IMAGE botonuna basıp "Android_4.0.3-base1.0_ctp.img" dosyasını seçiyoruz.
    6) START butonuna basıyoruz. Programın sağındaki ikonun kırmızıdan yeşile döndüğünü görüyoruz.
    7) Bundan sonra tabletimizi elimize alıp ESC butonuna basılı tutarken USB kablosunu cihaza takıyoruz, ESC tuşundan elinizi çekmeden 9-10 defa hızlı hızlı POWER tuşuna basıp çekiyoruz. (ESC halen basılı olacak). Bilgisayardan yeni donanım bulundu sesini duyduğumuzda ESC tuşunu bırakıyoruz. Bu aşamada tabletinizin ekranında hiçbir görüntü olmayacak, sanki kapalıymış gibi görünecektir. PANİK YAPMAYIN..!
    8) Bilgisayarda yeni donanımın driverları yüklenecek. Eğer driver dosyalarını bulamazsa PhoenixUSBPro programının bulunduğu klasörde UsbDriver klasörünün içindeki dosyaları göstererek donanımı bilgisayara tanıtıyoruz. Bu aşamadan sonra update işlemi otomatik olarak başlayacak. PhoenixUSBPro programında herhangi bir hareket göremeyeceksiniz. YİNE PANİK YAPMAYIN..! Ancak yükleme işlemi başlamış bulunuyor. Hiçbir işlem yapmadan bekleyin.
    9) 2-3 dakika sonra programın Result penceresi altında FINISH yazısını gördüğünüzde işlem tamamlanmıştır.
    10) Phoenix programından STOP tuşuna basın ve EXIT ile çıkın.
    11) USB kablosunu cihazdan çekin ve 10 saniye kadar bekledikten sonra POWER tuşuna basarak cihazı açın.
    12) Cihazın ilk açılışı 1 defaya mahsus 2-3 dakika kadar sürecektir. Bundan sonraki açma-kapamalarınızda daha hızlı açılacaktır.
    13) Android 4.0.3 sürümünüzü güle güle kullanın.

    Güncelleme için yardım istediğim ve ısrarla cihazı bize gönderin biz yükleyeceğiz diyen ve yine ısrarla dosyaları paylaşmayan ONYO teknik servisine teşekkür ederim.

    Yükleme sırasında meydana gelebilecek sorunlar veya cihazda oluşacak herhangi bir arızadan dolayı sorumluluk yükleyen kişiye aittir.




    Gerekli Dosyalar:
    =====================================
    http://turbobit.net/gx6q38zmxhly.html

    merhabalar azizim bendede onyo winner 9.7 tablet var.desenli tuşkilidine fazla şekilde yanlış girilince cihaz google hesabına yönlendirip kilidi açabilirsiniz diyor ancak cihazda da internet kapalı olduğu için hesabı aktif hale getiremiyorum ve cihazı açamıyorum.seninde belirmiş olduğun servisi aradım cihazı bize göndermen lazım dediler. bunun bir sıfırlaması olması tuşlara basarak.ama bulamadım senden ricam cihazı nasıl açabiliriz nasıl fabrika ayarlarına dönebiliriz yoksa mecbur servisemi göndereceğiz.yardımcı olabilirsen sevinirim.




  • Elinde Onyo'nun sitesinde bulunan Android 4.0 var mı?Site kapalı , dosyalara ulaşamıyorum. 2.3 romuda olur.Üstte paylaşılmış ancak link silinmiş.

    Ayrıca bunu yüklediğimde ekranda kendi kendine bir yerlere basıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RMadrid1902 -- 4 Şubat 2013; 17:31:20 >
  • Up.
  • Resmi sürümlerin linkleri yenilenmiş.İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.
  • Tableti üç kez servise gönderdim. İlkinde ekran gitti. Bir daha görüntü alamadım. Gönderdim tabletin ana kartını değiştirdiklerini söyleyip gönderdiler. Tablet geri geldiğinde escape düğmesi menü düğmesi haline gelmişti yanında ufak bir kırık vardı ve yavaş çalışıyordu. Sonra sık sık ekrana basmadığım halde başka yerlere basılmış gibi uygulamaları açıp kapatıyor internete girip kapatıyordu. Yine gönderdiğimde format atıp gönderdiler. Olmadığı için bir kez daha gönderdim. Üçüncü kez gönderdiğimde dokunmatikte kırık var dediler. 120TL istediler. Ben garanti kapsamında değiştirin dedim. Hatta üçüncü kez gönderiyorum tabletin yenisini gönderin dedim. Biz yapamayız deyince merkezle görüştüm. Tableti bize göndersinler bakalım dediler. Servise bunu söyledim. Bir hafta sonra tabletimi tüketici tabletteki kırığı kabul etmiyor deyip gönderdiler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.