Şimdi Ara

Medal of Honor: Warfighter'ın İlk Oynanış Videosu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
8.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Yeni bir oluşum içerisine girmesine rağmen 2010 yılında çıkan oyunu ile hayal kırıklığı yaratan Medal of Honor, eksiklerinden ders almış bir şekilde ve çok daha iddialı olarak geliyor. Serinin yeni oyunu Medal of Honor: Warfighter'ın ilk oynanış videosu yayınlandı.
     
         Gerçek olaylardan esinleneceği belirtilen Medal of Honor: Warfighter'ın bu ilk oynanış videosuna baktığımızda, videonun genel olarak aksiyon sahnelerine odaklandığını görüyoruz. Video açılışını oyunun geçeceği mekanların bir özeti ile yapıyor. Bosna, Yemen, Somali, Pakistan ve Filipinler oyunda gideceğimiz mekanlar arasında yer alıyor. Bu oynanış videosunun büyük çoğunluğu da Filipinler kısmından alınan görüntüler ile oluşturulmuş.
     
         Bu harita kısmından sonra açıkçası Captain Price'a benzettiğimiz bir karakter dikkatimizi çekiyor. Bu karakter yönettiğimiz veya bize öncülük eden karakterlerden birisi olabilir. Henüz senaryo hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmasakta çekilen silahlar ve yaşanan olaylara bakacak olursak ortalık fena kızışacağa benziyor.
     
          Birçok aksiyon sahnesine yer verilen bu videoda çatışma anları dışında kovalamaca kısımları da kullanılmış. Özellikle bot ile ilerlediğimiz kısım bir hayli dikkat çekici. Dikkat çeken bir diğer unsur da tabi ki oyunun grafikleri oluyor. Frosbite 2.0 ile hazırlanan yeni Medal of Honor, bu konuda başarılı gözüküyor. Heleki patlama anları dışında ışıklandırmalar ve kaplamalar da grafiksel olarak öne çıkan unsurlar arasında yer almış.
     
         23 Ekim'de çıkacak olan oyunun aksiyon dolu bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.









  • Yanımızdaki adamlardan birisi acayip derecede Price'ye benziyor.
  • off be şimdi olsada oynasak
  • Adamın yanında koskaca kapı patlatılıyor adamda tık yok...
  • Hadi MOH fanı olalım.
    Moh en iyi bf3 mw3 berbat.
    Yakında her konuda göreceğiz.
  • Yapay zekaya çok ciddi önem vermeleri lazım.siper almış düşmanın yanına gittiğimde gene öyle mal mal bakıp boşluğa sıkarsa anında silerim oyunu.
  • bence müthişti.
  • Mükemmel gözüküyor. O görünen adam'da cidden Price'ın kopyası. Bir aksiyon fps oyununda kendi ülkemin özel birliğini de görsem gözüm açık gitmeyecek. Gerçekte Amerika bizim müttefiğimiz. Koysalar ya JÖH, PÖH veya Bordo Bereli birliklerimizi. Çok güzel olurdu.
  • frostbite 2 gerçekten etkileyici bir görüntü sunuyor umarım aynı etkileyicilik oyunun diğer unsurlarında da olur o zaman çok sağlam bir oyun olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 12 Nisan 2012; 16:00:45 >
  • acıyorum şu moh'a yıllardır codu geçeceğim diye resmen evrim geçirip coda benzemeye başladı haberi yok.bu filmi mw serisinde izledik biz be moh yeni bir şey sunmayacaksan işin ne?:D
  • Bu oyunu almayan ölsün ya valla tek kelimeyle MUHTEŞEM
  • Battlefield 4 Adıyla Çıksa Daha Çok Satardı.BF3 ün DLC si Gibi :W
  • Öncelikle bu oyuna karşı ön yargım var.Sebebiyse; ne olursa olsun (ister çok kaliteli bir oyun yapsınlar) sonuçta bunlar sürekli Müslümanlara karşı yapılıyor.Şimdi beni etrafta illüminati diyip dolanan bir ergen sanmayın.Allah aşkına siz orada Müslümanları öldürürken aklınıza Suriye'de şehit olan çocuklar geldiği zaman hiç mi içiniz sızlamayacak? Eğer cevabınız sızlamayacak olursa gerçekten bu durum üzerine düşünmemiz , düşündükçe de ağlamamız gerekiyor arkadaşlar.Bunlar benim fikirlerim.Bu arada oyun oynamayalım demiyorum ancak apaçık tavrını koymuş oyunlara da bir dur denmeli ! Nasıl Türk oyun sektörünün gelişmesine yardım ediliyorsa bu oyunların gelişmemesine de aynı uğraş ve şiddetle çalışılmalıdır.Belki benim fikrime katılmayacaksınız , belki beni müteassıp olarak göreceksiniz , belki bana katılacaksınız ancak siz ne yaparsanız yapın değişmeyen bir şey var : Müslümanlar Öldürülüyor , BİZLER öldürülüyoruz o adamlarda bunu oyun yapıyorlar bundan para kazanıyorlar.Bu yazıdan çıkaracağınız sonuç size bağlı ancak lütfen bunun üzerinde biraz düşünün.

    NOT : Bu yazının altına tuhaf oldu ancak Legend of Grimrock oyunun bi incelemesini yapsanız oyun dün çıktı.Metacritic ortalaması da şuan 84.




  • Grafikler İyi Ama Oynanış Tırt Gibi.Bi De Türk SAS Komandoları Yok :P Dünyanın En İyi Askeri Birliklerini Koyuyolar Bi De :)
  • @Ageof98
    Kafadan soylemissin önyargılı olduğunu. Kim Müslümanları öldürüyor, izlemedin sanırım ya da gördüğünü anlamıyorsun. Oyun Terör örgütlerini konu alıyor, kimse sivil bir müslüman öldürmüyor. Sence bu adamlar gerizekalı mı oyun yaparken Müslüman dünyasını karşılarına alırlar mı?
    Bu arada Müslüman dediğin Somalili korsanlar kaç Türk gemisi ve mürettebat kaçırmış bir araştır, burada saçma sapan edebiyat yapma.
  • Resmen çakma Captan Price yapmış adamlar.Ben gene fiyaskoyu geçemeyecekler.
  • çok iyi gözüküyo da umarım BF3 gibi olmaz...malum sağlam videolar gördük ama SP'de umdugumuzu bulamadık...
  • aksiyonu seviyoruz beaaa: http://www.youtube.com/watch?v=ybExhPKH8gU
  • Adamlar her sene oyun hazırlayıp milyon dolar para kazanıyor.Biz daha grafiklerine bile yaklaşacak oyun yapamıyoruz.Vay be...
  • Aynı Trailer mantığını BF3'tede kullandılar. Kesik kesik aksiyon sahneleri videoları koydular ama Tırt..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.