Şimdi Ara

YENI MOTOROLA DEFY MINI 499TL HB DE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
3
Favori
18.629
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburada da tek seferse yapılacak 200 liralık alışverişe 30 TL, 500 liralık alışverişe 100 TL hediye var. 17-20 nisan da kargo hariç yapılan alışverişlerde geçerliymiş.

ayrıntı linkte:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=2384&utm_source=mailcampaings&utm_medium=mail&utm_campaign=xhbcoksatanlar_17_04_2012&mid=coksatanlar_17_04_2012

atrix almayı çok istiyorum ama bütçem müsait değil, acaba defy mini alsam mı? bu kampanya ile fiyat gayet makul oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

hepsiburada da tek seferse yapılacak 200 liralık alışverişe 30 TL, 500 liralık alışverişe 100 TL hediye var. 17-20 nisan da kargo hariç yapılan alışverişlerde geçerliymiş.

ayrıntı linkte:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=2384&utm_source=mailcampaings&utm_medium=mail&utm_campaign=xhbcoksatanlar_17_04_2012&mid=coksatanlar_17_04_2012

atrix almayı çok istiyorum ama bütçem müsait değil, acaba defy mini alsam mı? bu kampanya ile fiyat gayet makul oluyor.

Hocam çek beni çok enterese etmiyor mesela yani 500 tl çıkıyor sizden ve tekrar alışveriş yapmak zorunda kalıyorsunuz ve çoğu zaman ziyan olmasın diye ihtiyaç olunmayan şeyler alınmak zorunda kalınabiliyor. Hızlıal 489 tl 20tl hediye + 50 tl worlldpuan(kredi kartınızla ekmek alırken bile kullanabilirsiniz) 420 tlye geliyor. Ayrıyetten bütçeniz buysa bence gayet hoş bir cihaz hem de radyosu var

• quote:

Orijinalden alıntı: thebigrambo

quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

hepsiburada da tek seferse yapılacak 200 liralık alışverişe 30 TL, 500 liralık alışverişe 100 TL hediye var. 17-20 nisan da kargo hariç yapılan alışverişlerde geçerliymiş.

ayrıntı linkte:

Hocam çek beni çok enterese etmiyor mesela yani 500 tl çıkıyor sizden ve tekrar alışveriş yapmak zorunda kalıyorsunuz ve çoğu zaman ziyan olmasın diye ihtiyaç olunmayan şeyler alınmak zorunda kalınabiliyor. Hızlıal 489 tl 20tl hediye + 50 tl worlldpuan(kredi kartınızla ekmek alırken bile kullanabilirsiniz) 420 tlye geliyor. Ayrıyetten bütçeniz buysa bence gayet hoş bir cihaz hem de radyosu var

aslında bir anlamda haklısınız, çek kullanım şartları incelendiğinde can sıkıcı ayrıntılarda var.
    10-15 gün içinde bir telefon alacağım, bakalım bu atrix mi olacak defy mi, yoksa başka bir model mi. çok kararsızım. çok sık telefon değiştiren biri değilim. telefon parçalanana kadar kullanırım. aldım mı iyisi olsun diye düşünüyorum. bir yandanda evde 6 aylık bir oğlum var, yakında yürüme ve eşyalar ile ilgilenme başlayınca defy gibi sağlam bir telefonda uygun duruyor :)

• Çekin kullanım şartları memnun edici değil.

Bu cihazı aldığınız vakit size toplamda 100 tl. hediye çeki 2 ayrı zaman diliminde tanımlanacak.Haziran ve temmuz ayları olmak üzere ve birleştirme ihtimaliniz yok.Ayrıca çeklerin kullanım süresi 1 hafta ile kısıtlı.
  • HB den defy mini aldım 3 gündür kullanıyorum. ilk defa android li bir telefon kullanıyorum daha önce iphone 3gs ve samsung wave kullandım. 2.3.6 sürümü yüklü geliyor- su ve darbelere karşı herhanigi bir test yapmadım çünkü arka kapağı su alacakmış gibi geldi bana. ama bozuk para ve anahtarlıkla ön cama sert bi şekilde bi kaç defa vurdum herhangi bir çizilme olmadı. 3 gündür telefonu kurcalıyorum wifi açık uydu açık 3g açık hala %30 şarj var- motorola şarj olayını çözmüş. ancak bilenler varsa söylesin mesala mesaj geldiğinde her defasında üsteki tel açma düğmesinden ekran kilidini açıp mesajlara girip mesajları okuyorum sanki fbi mesaj göndermiş, 3-4 dokunuştan sonra mesaja ulaşabiliyorum, direk ekranda mesaj görünmüyor, çözümü varsa biri anlatsın lütfen. daha önce iphone ve wave kulandığım için- defy mininin dokunmatiği 10 üzerinden 6 alır, şarj 10 - kamera 5- andoroid IOS ve badaya göre bence geride. ayrıca tecrübeli arkadaşlar çalışan uygulamaları sonlandırma hakkında bilgi verebililermi. cihaz hakkında sorusu olan varsa seve seve cvp veririm. teşekkürler

gps ve haritada problemli.

• arkadaslar bende bu telefonu almak uzereyim otomatik fokus ozelligi varmı bunda? birde normal dururken solda üstte yesilminik bir ısık yanıor o zellik minide var mı? normal defy de var ama?
  • Arkadaslar motorola defy mini vardi acip inceleyim dedim cihaz gayet guzel ve sk ama kamerasi oek hosuma gitmedi suya attim 4 kere 5er dakika beklettim ve ciden hicbirsey olmadi tek sorun sesi azaliyor kuruyunca duzeliyor bence android kullabmak istiyen agir islerde calisan insanlar kacirmasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Bunun yerine ozelliği yaklasık ayni fiyat olarak 200 tl daha altı olan vodafone 945 almak daha mantıklı. 500 tl bu donanım icin cok. Tabi sırf saglamlık icin bu kadar para verilir mi orası tartısılır

Dokunmatik kalitesi ne durumda Vodafone 945 in . Alınası bir telefon 300 TL ya. 3g si , görüntülü arama var mı acaba?
  • kimse kamerasının otomatik fokus ozelligi hakkında bilgi veremeyecek mi arkadaslar,

birde normal defy de sol üstte minnacık bi uyarı ısıgı oluor telefon uyku moduydayekn bile cagrı oldugnda,
    yesil ısık yanıp sonuor aynısı mini dede varmı acaba?? bir bilgi lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodans

arkadaslar bende bu telefonu almak uzereyim otomatik fokus ozelligi varmı bunda? birde normal dururken solda üstte yesilminik bir ısık yanıor o zellik minide var mı? normal defy de var ama?

Otomatik fokus özelliği olmayan fotoğraf çeken ürün kalmadı (belki de autofocus özelliği olmayan telefon vb vardır da ben bilmiyorumdur).
  • Nokianın üst seri yeni ürünlerinde otomatik fokus yok.

Bunda da olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

arkadaslar bende bu telefonu almak uzereyim otomatik fokus ozelligi varmı bunda? birde normal dururken solda üstte yesilminik bir ısık yanıor o zellik minide var mı? normal defy de var ama?

Otomatik fokus özelliği olmayan fotoğraf çeken ürün kalmadı (belki de autofocus özelliği olmayan telefon vb vardır da ben bilmiyorumdur).

http://www.phonearena.com/phones/Motorola-DEFY-MINI_id6755

bende oyle umut ediordum ama bu sitede eksi ozelliklerde maalesef yok denior

Cons

Slow processor (600 MHz)
    Low-resolution camera (3 megapixels)
    The camera lacks autofocus
    Low-resolution video capture

yinede teli cok sevdim ve kullanan arkadaslar emin olmak istiyorum,
    buna ragmen dahi almayı dusunuorum,

kullananlardan cevap gelirse cok ii olur,
    birde dedigim sol üstteki yesil ısık varmı acaba?

2.birde son sorum;

xperia active : 900 civarı

ve defy mini : 400 civarı

bi degerlendirseniz arkadaslar?

active ozellikle kamerası daha saglam bi kamera birde islemcisi ve tabi daha kucuk bi tel, ama pili daha kotu ama genel olarak sanki suya daha dayanıklı gibi

ne dersiniz iki teli kıyaslyınca?

(bu arada acctive e bayda 270 dolar keske honkongta bi tanıdık olsada getirse su teli :( )

• Arkadaşlar sakın yanlışa düşmeyin!!!!!

Bu telefonun işlemcisi T20 gibi 600 MHZ o yüzden aynı gibi anılmış.

Ama;

T20: Arm11 kullanırken,

Defy Mini: Cortex A5 kullanmakta.

T20'ye göre en az 1,5 kat daha hızlıdır bunun işlemcisi ve çok daha az pil tüketir.

Giriş seviyesi için çok büyük bir telefon geldi.
  • 600 mhz. işlemci hızını overclock ile artırabilirmiyiz?
  • @prodans
    Haklıymışsın, gözlerime inanamadım. Kendi sitesinde 'fixed focus' diye belirtiyor, kullananlar çekim kalitesini, bulanıklık olup olmadığını belirtirlerse ben de sevineceğim.

http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/ci.MOTOROLA-DEFY-MINI-XW-EN.alt#anchor
  • hepsiburada 500 tl alisveris uzerine 100 tl hediye ceki veriyor. bu telefon 500 tl nin altında, aradaki farki ufak birsey alip kapatsak hediye cekini alabilirmiyiz?

ayrica bonus karta da 25 tl bonus veriyo.

375 veya pesin 355 tl ye geliyor telefon. yanlisim yoksa.. ?
  • ı
    quote:

@prodans
    Haklıymışsın, gözlerime inanamadım. Kendi sitesinde 'fixed focus' diye belirtiyor, kullananlar çekim kalitesini, bulanıklık olup olmadığını belirtirlerse ben de sevineceğim.

http://www.motorola.com/Consumers/XW-EN/Consumer-Products-and-Services/Mobile-Phones/ci.MOTOROLA-DEFY-MINI-XW-EN.alt#anchor

@Witchdoktor

yok kardes, sen haklı olabilirsin ki senin haklı olmanı umut ediorum,
    sitesine ben su an daha cok geüveniorum baska inceleme sitelerindede baska seyler yazıor , ama bu konu benim icin onemli biraz bi bilgi gelse kullananlardan iyi olur , iş cıkısında belki bi kac yere bakarım ama heryerdede olan bi tel degilki,

xperia activeden biekl ustun ozelikleri var pili mesela,

ama activede tam bana uygun bir tel tam spor icin,

ayrıca bi aparatı var bilegine takıorsun süper bi alet

birde defy sahiplerine sorum, activedeki gibi ip takabilcegimiz bir yeri var mı telin?

active güzel tarafı birde su garantisi adamlar 1mt yarım saate garanti verior, bazı arkadaslar bahsetmis zamanla defy usb girisi ve kulaklık girislerinden su alabilir die, active daha saglam bi tele benzior hatta direk outdoor sporları icin yapılmıs gibi ama defy daha cok cok saglam bir telefon yapayım mantıgı var gibi, o anlamda active bana daha cok uyuyor ama parası cok:( birde pili maalesef kotu,
    simdi topluca tekrar sorayım yardımsever defy minili bi arkadas cıkar umuduykla

1.oto fokuc var mı telde?

2. ip takılabilecek bir yer varmı (active dekine benzer bisi)

3.uyku modunda üstte solda minik bir uyarı ısıgı varmı? (normal defy deki gibi)

tekrar cok tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbakalimero -- 18 Nisan 2012; 16:29:47 >

• quote:

ı
    quote:

@prodans

@Witchdoktor

sitesine ben su an daha cok geüveniorum baska inceleme sitelerindede baska seyler yazıor , ama bu konu benim icin onemli biraz bi bilgi gelse kullananlardan iyi olur , iş cıkısında belki bi kac yere bakarım ama heryerdede olan bi tel degilki,

birde defy sahiplerine sorum, activedeki gibi ip takabilcegimiz bir yeri var mı telin?

active güzel tarafı birde su garantisi adamlar 1mt yarım saate garanti verior, bazı arkadaslar bahsetmis zamanla defy usb girisi ve kulaklık girislerinden su alabilir die, active daha saglam bi tele benzior hatta direk outdoor sporları icin yapılmıs gibi ama defy daha cok cok saglam bir telefon yapayım mantıgı var gibi, o anlamda active bana daha cok uyuyor ama parası cok:( birde pili maalesef kotu,

tekrar cok tesekkürler

Otofokus yok- foto çekme düğmesine basınca beklemeden direk çekiyor. kalite kötü (3mPixel)
    örnek resim defy miniyle çektim
    http://imageshack.us/photo/my-images/832/img201204182343160.jpg/
    ip takılacak bi yer yok
    uyku modunda sağ üstte ön cameranın yanında küçük mavi sinyal ışığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay1jay -- 18 Nisan 2012; 23:49:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay1jay

quote:

ı
    quote:

@prodans

@Witchdoktor

tekrar cok tesekkürler

Otofokus yok- foto çekme düğmesine basınca beklemeden direk çekiyor. kalite kötü (3mPixel)
    örnek resim defy miniyle çektim
    http://imageshack.us/photo/my-images/832/img201204182343160.jpg/
    ip takılacak bi yer yok
    uyku modunda sağ üstte ön cameranın yanında küçük mavi sinyal ışığı var

Hocam camera FX, Hdr+ vb kamera programları ile çekimi iyileştirebilirsin.

Video çekim çözünürlüğü ve fps oranı nedir? Şarj wifi falan açık 2 gün gidiyor mu? web performansı nasıl 600mhz ye takılmam ben Cortex A5 heralde Arm 800mhz ye eşittir diye düşünüyorum. quadrant testi koyarmısın?

• arkadaslar bilgiler icin cok tesekkurler, dun sizin yorumlardan yarım saat once siparisi verdim hızlıala,
    tedarikte gozukuor, gelsin sizler icin istediginiz denemeleri yaparım :)

kamerası beni tedirgin ediordu bakalım nasıl olacak,
    birde bir tarafına ip takabilirsem süper olur, gelsin bi bakalım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.