Şimdi Ara

Amazon, uygulama mağazasına uygulama içi ödeme sistemini ekledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Elde edilen gelir ve yapılan ciro açısından dikkat çekici boyutlara ulaşan mobil uygulama ekonomisinde ücretli uygulamalar kadar, uygulamaların içerisinde yapılan alışverişler de önemli bir gelir kapısı oluşturuyor. 




    Uygulama mağazaları arasında kullanıcı başına en çok gelir elde eden ikinci mağaza olan Amazon Appstore da, iOS ve Android işletim sistemlerindeki gibi uygulama içi ödeme sistemini devreye soktuğunu duyurdu.




    Bir süredir Android ve Kindle Fire uygulama mağazalarında pilot denemeler yapan Amazon, tek tıkla ödeme yöntemini kullanarak hızlı şekilde ödeme yapılmasını sağlıyor. Bu sayede büyük ilgi görüyor.




    Uygulama içi ödeme özellikle ücretsiz olarak indirilen ancak eklentiler için para isteyen Freemium uygulamalarda faydalı olacak. Freemium uygulamalar mağazalarda en çok kazandıranların başında geliyor. Amazon da gelir portföyünü bu şekilde genişletmiş olacak.




    Uygulama içi ödeme API'sini de yayınlayan Amazon, yapılan ödemelerden yüzde 30 pay alacak. Bu oran endüstri standardı olarak kabul ediliyor. 

     








  • Geleceğin satış sistemi bu ki parayla app satın alma devri kapandı sayılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jibe

    Geleceğin satış sistemi bu ki parayla app satın alma devri kapandı sayılır.

    Amazon'dan öpücüklemi aliyorsun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Freemium" haha güzel isim yani biz Türkler bakımından bakıldığında komik gibi geliyor ama mantıklı onlar için..:) Bu arada herzmana kolay ve anlaşılır uygulama ve hizmetler hem herkezin yapabilmesi ve çok genişi uygulama kitlesi oluşturmada yarar sağlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.