Şimdi Ara

vpu recorver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni bir asus ati radeon 9550 ge/td 256 mb bir ekran kartı aldım ve bazı oyunlarda ekran kararıyor ve bir süre sora bir uyarı çıkıyor vpu recorver bir şeyler sıfırladı diyor ve ben istememe rağmen bilgisayarımı restart ediyor bunu nasıl çözebilirim TEŞEKKÜRLER

• bide unutmadan bu değişiklik yüzünden bi format atmama gerekir mi
  • Karta o.c. yaptınmı ?Bunun sorunu ya ısınmadan yada donanımsal bozukluktan dolayı olur.Yada Catalystinin versiyonu düşüktür..En güncel versiyon 5.13 olsa gerek
  • ati catalys ten vpu recover bölümü var ordan seçeneği kaldırırsan düzelir. Bendede ayın sorun oluyodu yaptım düzeldi. Korkuyodum çok ısındığından mı yapıyo diye ama 5 ay dır bişey olmadığı.
  • vpu seçeneğinden bölümü kaldırdım sorunu çözmedi.Eğer ısınma sorunu varsa ne tür bi fanla sorunu çözebilirim yardım için saol
  • driver'ını kaldırıp tekrar kurmayı dene!
    ama hepsini kaldır yani catalist bilmem ne işte ne varsa
  • kart artifact görüyordur.o*c yaptıysan değerleri düşürmen v iyi bir sogutmaya ihtiyacın olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CMW Recovery Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Bios Recovery Requested Hatası
    10 yıl önce açıldı
    GPU Bios sıfırlama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vpu recover aslında çok güzel bir özellik...
    oyunlarda veya 3d uygulamalrda ekran kartı yazılımsal
    bir problem dolayısı ile bilgisayara reset attırmadan sadece
    vpu'yu resetliyor böylece kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz
    oyuna veya programa.. yani asdlında bu bir hata değil kartın extra
    bir özelliği...
  • slm arkadaşım,
    VPU recoverin görevi herhangi bir zorlanmada veya ters bir durumda gpu yu korumak için devereye girer. sadece yazılımsal sorunlarda devreye girmez.
    bu nedenle kesinlikle CCC deki vpu recover i etkisiz hale getirme hiç bir yerde bunu tavsiye etmezler.
    senin sorunun sebebi psu dan da kaynaklanabilir.
    bundan önceki kartın ne olduğunu bilmiyorum ama 9550 den daha düşük olduğunu var sayıyorum.
    bence vpu recover yeterli güç gelmediği zaman gpu yu korumaya alıyordur.
    önceki kartına psu yetiyordur ama 9550 yi takınca yeterli gücü veremeyebilir çünkü ati kartlarda 9500 ve üsttü kartlar fazla güç isteyebiliyorlar. eğer imkanın varsa 350 veya 400W bir psuyla deneme yap.
    birde ekran kartının driverını güncelle,(driveri yüklerken öncelikle eski driveri tamamen kaldır.)

• quote:

Orjinalden alıntı: ozee2505

slm arkadaşım,
    VPU recoverin görevi herhangi bir zorlanmada veya ters bir durumda gpu yu korumak için devereye girer. sadece yazılımsal sorunlarda devreye girmez.
    bu nedenle kesinlikle CCC deki vpu recover i etkisiz hale getirme hiç bir yerde bunu tavsiye etmezler.
    senin sorunun sebebi psu dan da kaynaklanabilir.
    bundan önceki kartın ne olduğunu bilmiyorum ama 9550 den daha düşük olduğunu var sayıyorum.
    bence vpu recover yeterli güç gelmediği zaman gpu yu korumaya alıyordur.
    önceki kartına psu yetiyordur ama 9550 yi takınca yeterli gücü veremeyebilir çünkü ati kartlarda 9500 ve üsttü kartlar fazla güç isteyebiliyorlar. eğer imkanın varsa 350 veya 400W bir psuyla deneme yap.
    birde ekran kartının driverını güncelle,(driveri yüklerken öncelikle eski driveri tamamen kaldır.)

işte budur! ellerine sağlık kardeşş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.