Şimdi Ara

EPIC: 'Diski İçi DLC, Zavallıca Ama Gerçek'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •    Epic'in önemli isimlerinden Cliff Bleszinski, tartışmalı "disk içi DLC" içerikleri hakkında yaptığı açıklamada sistemi "oyun endüstrisinin çirkin gerçeği" olarak tanımlarken, gerekliliğine de dikkat çekiyor:
     
     "Uyumluluk sorunlarından dolayı bazı içeriklerin ilk günden diskte yer etmesi gerekiyor. Bu oyun endüstrisinin çirkin bir gerçeği. Hayranı değilim ama disk içi DLC'ler tek çıkar yol olarak görünüyor."
     
       Street Fighter X Tekken'de DLC olarak satışa sunulan 12 karakterin zaten disk üzerinde olduğunun ortaya çıkmasıyla uygulama hakkında büyük tartışmalar oluşmuştu. Yine Capcom tarafından Resident Evil 5 multiplayer modu disk üzerinde olmasına rağmen para ile satılmıştı. Multiplayer modunun ilk günden dikin içinde olması gerektiği doğru ama para ile satılması?!








  • İyi iş valla.Oyunu yap yarısını normal fiyatına sat diğer yarısını da dlc diye.Bir de diyolar pc öldü.Ölür tabi pc de böyle bir halt yiyemeyeceklerin biliyorlar.Kırılması o gün gerçekleşir.
    Korsan size müstehak!
  • Disk içine koymasalar dijital olarak indirecen bu sefer.Bence değişen bir şey yok.Tabi disk'e verdiğin paranın üzerine tekrar aynı şeye para vermek adama koyar.
  • önceden 50 dolara bir oyunun fullunu alırken sımdı fullunu almak ıcın 100 doların uzerı fıyatlar oluyor. madem boyle yapıyorsunuz oyunun bosunun fıyatlarını ındırın arkdas. dlc yenı somuru kaynagı oldu ıyıce
  • Kapitalizm oyun dünyasında böyle işliyor artık.
  • Çok güzel sölemiş... eline sağlık cliff

    Assassin's creed serisinin bütün oyunlarında da oyun çıkmadan önce vadettikleri tüm dlcler her zaman diskin içinden çıktı :D unlocker sağolsun hepsinide oynadık...normal sürüm alıyosun içinde dlc var...bilmem ne edition alıyosun 20 dolar fazlaya onun içinde de var :D iyi tezgah :)
  • Böyle dlc lerin haklı bir yönü olamaz. Aşırı korsan karşıtı olsam da, CAPCOM bu yola devam ederse RE6'yı çatır çatır torrent ten indiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.