Şimdi Ara

Deep Freeze Kaldırmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
91.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yiğenlerin pcye zarar vermesini önlemek için bu programı kurdum. Yüklendi fakat şifre kısmını göstermeden restart attı. Daha sonra ise system tray'de olması gereken df simgesi orada gözükmüyor.

    Birçok yol denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Format atmayı da istemiyorum yedeklenemeyecek kadar çok fazla veri var içinde. Format atmadan nasıl kurtulabilirim bu illetten?



  • http://emre66.com/program/deep-freeze-kaldirma-kesin-cozum.htm

    her sorunun bir cevabı bulunur. Kendi siteme eklemiştim, programın exe sini yok edersen program kendini başlatamaz, programı silmek için başka bir işletim sistemiyle açman gerekir. Çünkü Windows açık programların kopyalanmasını ve silinmesine izin vermez,http://emre66.com/program/deep-freeze-kaldirma-kesin-cozum.htm burada ki yazımda da başka bir işletim sistemi yerine mini Xp yi önerdim. Kurulum gerektirmez 300-500 mb arası bir şey.

    internette araştırırsan mini xp yi rahatça heryerde bulabilirsin. bir tane sini indir cd ye yaz, cd den format atıcakmış gibi çalıştır. bilgisayar XP görünümüyle açılır. Açılınca zaten bilgisayarım>C:\>program files>faranics>deepfreeze
    bazılarında sadece deep freze klasörü bulunuyor. Duruma göre silersin. Sildikten sonra yeniden başlatınca sağ altta simge filan kalmaz.

    bu arada bazı mini xp ler geç açılır 2-3 dakika filan. eğer öyle olursa bozuk deyip cd yi çıkarma. Ve istersen flaş bellekten de mini xp yi başlatabiliyorsun ama, cd okuyucun varsa uğraşmana deymez.

    Umarım Yardımcı olmuşumdur.

    _____________________________________________________________________________________
    Emre66.com




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thepatriotsworld

    aynı sorun ile boğuşan arkadaşlar(benim gibi) şukonuda yazılanlarla çözdüm. belki faydası olur.

    Malesef deepunfreezer sadece eski sürümlerde işliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep Freeze programını kaldırmak çok kolay arkadaşlar. Önce masaüstünde sağ alt köşe de deep freeze programının simgesi varsa, simgenin üzerine gelip sağ tık yapın. Sonra Ctrl+Alt+Shift+F6 tuşlarına. BootThaved seçeneğini seçip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu işlem deep freeze'i deaktif kılacaktır. Sonra programı kurduğunuz exe'yi çalıştırın. Deep Freeze kaldır seçeneği çıkana kadar ilerleyip programı kaldırın, hepsi bu :-)https://www.teknozum.com/deep-freeze-kaldirma/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.