Şimdi Ara

Word Mobile, PowerPoint Mobile ve Excel Mobile, Nokia Belle cihazlar için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  • Nokia ile Microsoft arasındaki ortaklık kapsamında Belle telefonlara uyarlanan Microsoft verimlilik uygulamalarının ilk bölümü Şubat ayında yayınlanmıştı. İlk bölüm içerisinde güçlü not alma uygulaması OneNote, iletişim ve mesajlaşma istemcisi Lync, döküman görüntüleme ve yönetme uygulaması Document Connection ve bilgisayardaki sunuyu canlı olarak telefondan takip etmenize yarayan PowerPoint Broadcast bulunuyordu.




    İlk bölüm Nokia E7, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia X7, Nokia Oro, Nokia 700, Nokia 701 ve Nokia 603 modellerini kapsıyordu.




    Uygulamaların popüler olanlarını içeren ikinci kısmı da Nokia'nın resmi duyurusunun ardından bugün yayınlandı. Bu kısım içerisinde Word Mobile, PowerPoint Mobile ve Excel Mobile uygulamaları bulunuyor. Uyumlu telefon modelleri ise yukarıda saydıklarımız ile aynı.




    Microsoft masaüstü platformdaki sürüme yakın bir tecrübe sunacağını vaad ediyor. Uygulama paketine Nokia yazılım güncelleme aracından ulaşılabiliyor. Birkaç hafta içerisinde de Nokia Store içerisinde yerini alacak. 




    Henüz kapsam dahilinde olmayan Nokia N8, Nokia E6 ve Nokia 500 modelleri de yakın zamanda uyumluluk güncellemesine kavuşacak. Nokia 808 PureView ise tüm bu uygulamalar ön yüklü olarak gelecek.

     








  • Symbian bunu açar mı ki?
  • Nokia-Microsoft ortaklığının yansımalarını Symbian'da da görüyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: l3ortacine16

    Symbian bunu açar mı ki?

    Android,IOS,WP.Onlar yokken Symbian vardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907


    quote:

    Orijinalden alıntı: l3ortacine16

    Symbian bunu açar mı ki?

    Android,IOS,WP.Onlar yokken Symbian vardi.

    Eee?İlk çıkan daha mi iyi oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yıldır nokia kullanıcısı olarak sunu soylemek isterimki son zamanlarında hariç eskiden en guzel oyunları en güzel programları en farklı tasarımı kısaca en guzelleri ilk nokia ile yasadım.Ama burada yanlıs anlasılan bişi varki insanlar teknik özellik ve işletim sistemine çok fazla kafa yoruyorlar.Ancak her işletim sisteminin ayrı ayrı can alıcı noktaları ve insanların o sistem üzerinde çekici ve bağlı kaldığı bir yön vardır.Örnek olarak windows xp ve windows 7.İşte bu yüzdende aynı örnekteki gibi insanların alışkın olduğu ve kullanmaktan zevk aldığı herşey insanı mutlu eder.Ama durum cok farklı herzaman nokia ayrı bi tasta bide örneği düşünerek yol alırsanız ne demek istediğimi anlarsınız
  • Bu ortaklık Nokia'nın işine yaradı iyide oldu açıkcası, hem Nokia kullanıcıları hemde Nokia bundan çok yararlanılıcak.. Ayrıca Microsoft masaüstünde veya normal kullandığıımız Windows platformuna yakın tecrübe sahibi olacağınıda söylüyor..
  • nokia microsoftun sayesinde ayakta inş dahada iyi olur .
  • nokia geri dönebilir umarım. keşke android'den bu kadar kaçmasalardı. iphone çıktığında herkes n95 ile kıyaslıyordu. android'e destek verselerdi nokia telefonlar tutardı. sonuçta kaliteli telefonlar üretiyorlar. carl zeiss ile birlikte en iyi telefon kameralarını da onlar üretiyor. bir çok avantajları var. daha erken bir zamanda symbian'a adam gibi market yapıp, dokunmatiğe uyarlayabilselerdi, üstüne daha stabil yapsalardı symbian bile devam edebilirdi. umarım akıllı telefon pazarına sağlam döner nokia. samsung yerine bin kere tercih ederim açıkçası.
  • Kendi ekosistemini yürütmek istedi ama Symbian bunun için yetersizdi. Nokia Belle, iki sene evvel N8 ile birlikte gelseydi, şu anki tablo farklı olurdu...
  • Symbian yetersiz falan değildi, herkesin kaçırdığı nokia symbian kullanan cihazların 701 modeline kadar adam gibi donanım kullanmadı (kısmen istisnalar olabilir). Nokia mağazasında 701 modelini inceleyin en azından.



    Android, meego vb işletim sistemleri symbian'ın çalıştığı eski düşük versiyonda çalışamaz.



    Nokia fanı falan değilim, aksine donanım meselesi yüzünden nefret ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.