Şimdi Ara

Epic Mickey 2: Warren Spector ile Konuştuk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Türkiye'den sadece Bölüm Sonu Canavarı'nın katıldığı Epic Mickey 2'nin İngiltere lansmanında yapımcı Warren Spector ile röportaj yaptık.

• Başarılı :)
  • Yurt dışında ülkemizi temsil ettiğiniz için TEŞEKKÜRLER!
  • Warren Spector ne kadar dürüst,içten ve sempatikmiş öyle :D Keyifli bir röportaj olmuş.
  • Teşekkürler güzel bir röportaj olmuş..
  • tebrikler başarılarınız devamını dilerim
  • Biraz uzun ve azıcık sıkıcı bir röportaj fakat W.Spector doğru noktalara değinmiş. En büyük keyif aldığımız oyunlar genellikle başkalarıyla paylaştığımız veya beraber oynadığımız oyunlar oluyor. Oyun düşüncesi olarak çok mantıklı bir yaklaşım. Bulmacalara yönelik olması da ayrıca ilgi çekici. Sadece vurarak kırarak değil bulmaca çözelerek ilerlemek keyifli oluyor :)(portal, qube)
  • Samimi , güzel bir röportaj olmuş. Açıkcası adamın hayatı Disney kendiside diyor zaten kariyerimi buna adadım diye :) Umarım MP konusunda yanılmazlar. Erdinç ustanın sesi de bir zaman sonra yemekteyizdeki arka planda konuşan adamı andırıyor :/

Saygılar.
  • Adam Çok İçten Bir Röportaj Vermiş.Ne Güzel Anlatıyoken Dank ''BSC Röportaj'' Logosu Geliyo ve Forever Alone
  • feridun duzağaç zannettim
  • Arkadaşlar merhaba,

Söyleşi süremiz dolduğu için sonunu pat diye kesmek zorunda kaldık. Grup şeklinde sohbet yaptığımız için süre biter bitmez, konuşmamız da sona erdi. Hatta sormam gereken 1 soru daha vardı ama ısrar etmeme rağmen yoğunluktan ötürü ne yazık ki soramadım. Bu seferlik böyle oldu, umarım bir daha pat diye kesmeyiz. :)

İyi geceler,
  • röportaj için teşekkür ederiz..gerçekten güzek bir röportaj olmuş..umarım ilerde daha fazla oyunların röportajlarınında da sizleri görebiliriz..
  • Adamı Sevdim Valla Hep Kendi Görüşünden Bahsediyor Ve Diyorki Eger Öbürleri Gibi Oyun Yapıcaksa Git Film Yap Adam aklı Bence Oyunlarıda Güzel Ve Eglenceli Olacak
  • arkadaşım nedir bu bsc manyağı olduk valla girip girip çıkıyorum sekmelerde kayıtlı valla artık
    site bi harika ama.
  • Warren Spector umarım başarılı olur. Güzel röportaj... Emeklerinize sağlık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.