Şimdi Ara

Resident Evil 6'nın Captivate Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •     
         Ana oyunları dışında özellikle yan oyunları ile köklerinden iyice koparak bambaşka bir kulvara doğru yola çıkan serinin yeni oyunu Resident Evil 6 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Oyunun bu videosu Captivate oyun fuarında yayınlandı. Videoya baktığımızda genel olarak yeni karakterler ve hikaye detaylarına yer verildiğini görüyoruz. Oynanış kısımlarına ise bu videoda hiç yer verilmemiş. Videoda C virüsünün yol açtığı etkiler net bir şekilde gözler önüne serilmiş. Yeni oyunda farklı mutasyona uğramış yaratıklarla da karşılaşacağız.

Bu videoda yeni karekterler dışında Chris, Leon ve Sherry Birkin gibi bildiğimiz karakterler de gözüküyor. Ayrıca Ada Wong benzeri tavırlarıyla dikkat çeken karakter de oyunun kilit noktalarından biri olacağa benziyor (Yoksa Ada mı?). Amerika'dan Çin'e kadar farklı noktalara uzanan videonun son kısmı ise oldukça ilginç bitiyor. Videonun sonunda Chris ve Leon'u kapışırlarken görüyoruz. Çünkü biri bu karakteri tanık olarak yakalamak isterken, diğeri ise aynı fikre sahip değil gibi gözüküyor.

• Capcom Talha hocamı duydu heralde. RE6 yeni video ve Lost Planet ilk videosu yayımlandı. :))
  • İngilizcem çok iyi değildir ancak o adam Wesker'ın oğlumuymuş.Ayrıca hikaye konusunda tahminin o kişi Ada ve yine virüs çalmaya çalışıyor ancak bir aksilik nedeniyle virüs c etrafa dağılıyor ve kaos başlıyor.Leon ise Ada'nın masumiyetini kanıtlamaya çalışıyor.Ancak Chris aldığı görev nedeniyle Ada'nın peşine düşüyor.Son sahnede oluşan durumda bu nedenle oluyor.

Oyundan beklentim aşırı derecede büyük çünkü siz bile künyede oyuna korku yazmışsınız dolayısıyla ben de heyecanlandım.İnşallah capcom pc'ye RE 5 gibi aslından güzel bir port yapar da rahat rahat oynarız.
  • 01.47 de Wesker Junior Diyor :D
    ALbert Weskerin oğlu var lan !
    wesker resident evil 5 te tam karizmaydı oğlu hiç ona çekmememiş .d
    Dehşet-ül afet bir oyun geliyor
  • heralde virüs çeşitleri z ye kadar gider diye düşünüyorum !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alves.

Capcom Talha hocamı duydu heralde. RE6 yeni video ve Lost Planet ilk videosu yayımlandı. :))

Yayınlandı Lost Planet Ama Kaldırıldı 1 saat içinde
  • Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama Leon'un tipi sanki Görevimiz Tehlikedeki Tom Cruise'a benzetilmeye çalışılmış.
  • Jr.Wasker'da babasının yarısı kadar bile iş varsa güzel bir senaryo bizleri bekliyor demektir, wasker'sız re düşünülemez jr. de olsa wasker wasker'dır :)
  • Steve dönecek dedikoduları üstüne birde Junior Wesker olayı. Kafayı yemezsem iyidir.
  • O sarışın kız shery resident evil 2 deki kız değilmi ya. Ashley'ide görmek isteriz re4 te çok pısırıklı onunda eli silah tutsun femme fatale olsun biraz örnek alsın ada ablasını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.