Şimdi Ara

Nokia 306 ile ilgili kılavuz yeni bir kullanıcı arayüzünü işaret ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Nokia 306 ile ilgili kılavuz yeni bir kullanıcı arayüzünü işaret ediyor

     

    Nokia'nın bu yılın ilk modelleri olarak tanıttığı Lumia 610 ve Lumia 900 global versiyonu yavaş yavaş ülke pazarlarındaki yerini alırken, firmanın giriş segmentine sunduğu Asha ailesine ait yeni bir modelin kullanıcı kılavuzu Unwired View sitesi tarafından internette paylaşıldı.




    Nokia 306 olarak adlandırılan modeli Asha ailesinden ayıran önemli farklar bulunuyor. İlk kez klavyesiz dokunmatik bir ekrana sahip olacak modelde standart SIM kart ve microSD girişlerinin yanında, Bluetooth, WiFi, müzik oynatıcı, FM radyo, arka kamera ve 3.5mm kulaklık girişi bulunuyor.




    Cihazın kullanıcı arayüzü ise standart S40 arayüzüne benzemiyor. 3 adede kadar ana ekran, Android tarzı üst bildirim penceresi, çimdikleyerek zoom yapma, sağa veya sola ekranı kaydırma, yatay veya dikey kullanım kılavuzda anlatılan özelliklerden.




    İlk bakışta geliştirilen arayüzün, Nokia'nın bir süredir üzerine çalıştığı ve giriş seviyesi modellerde kullanacağı Meltemi olabileceği veya Sonic adlı elden geçirilmiş S40 arayüzü olabileceği belirtiliyor.




    Haziran ayında Asya'da yapılacak Nokia konferansında 306 modelinin tanıtılacağı tahmin ediliyor.

     



    Nokia 306 ile ilgili kılavuz yeni bir kullanıcı arayüzünü işaret ediyor














  • devrim bu !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 10 Nisan 2012; 9:10:28 >
  • s40 a multitasking gelsin,html5 gelsin,qvga dan yüksek çözünürlük gelsin Nokia'da bu seviyedeki yerini sağlamlaştırsın
  • Andoidi beğenmeyen yerden yere vuran nokia değilmiydi,şimdi yeni güncellmelerle ve çıkaracağı telefonlarla nerdeyse android kopyası telefonlar yapmaya başladı.yani nokia tükürdüğünü yaladın ya.
  • "çimdikleyerek zoom yapma" :)
  • Bir görsel ve geniş teknik zöellikler olsa iyi olurdu ama giriş seviye segmentine hitap edeceği için, büyük kazanç elde edebilir Nokia.. Bu model artık normal Nokia modellerinden aklıllı telefon modellerine geçiş için çok iyi bir ısınıdrıma telefonuda olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.