Nintendo 3DS'in eShop'ın da en çok satan oyunlar açıklandı. 3DS'in harika resimler çizdiğimiz programı Colors 3D listenin tepesinde yer almayı başarıyor. Onu ise 2 Super Mario oyunu takip ediyor.
Listede Cut the Rope ve Plants vs Zombies gibi popüler isimlerin yanı sıra diğer Nintendo klasikleri de bulunuyor. Tam listeyi aşağıda bulabilirsiniz.
1. Colors! 3D
2. Super Mario Bros. 3. Super Mario Land 2: 6 Golden Coins 4. Metal Torrent 5. Sonic The Hedgehog: Triple Trouble 6. Pushmo 7. Cut The Rope 8. The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX 9. Dillon’s Rolling Western 10. GO Series Undead Storm 11. 3D Classics: Kirby’s Adventure 12. Plants vs. Zombies 13. Photo Dojo 14. Punch-Out!! Featuring Mr. Dream 15. Freakyforms: Your Creations, Alive! 16. Fun! Fun! Minigolf Touch! 17. Super Mario Land 18. GO Series 10 Second Run 19. Arc Style: Soccer 3D
20. Bloons TD
PS Vita'dan sonra Nintendo 3DS oyunlarının da en çok satan listesini görmek güzel oldu.
Daha önce hiç eshop dan bişey almamış olsamda colors3d yi istiyorum. O_O
quote:
Orijinalden alıntı: soniczeki
Daha önce hiç eshop dan bişey almamış olsamda colors3d yi istiyorum. O_O
ben kredi kartımın ön kısımda bulunan kodunu yazdım (adını unuttum da) para gelmiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme