256 dan 1024 sınırsız kampanyası şubat sonunda bitiyor.
3 gb 1024 ten 256 sınırsıza geçmeyi düşünenlere; 256 dan sonra 1024 hız çok güzel bir şey onu belirteyim. hatta şubatta 256 ya dönecek olmayı düşünmek bile istemiyorum. ama sonuçta sınırsız. 256k bağlantı ile ayda 20-30 gb indirebilirsin rahat bir şekilde.
hız ve indirme süreleri konusunda örnek verirsek; dosya boyutu : 350 mb 256 ile : 4-6 saat arası (ort. 20-25 ile indirme durumunda) hız durumuna göre 8 saate çıkabilir. 1024 ile : 1-1 saat 15 dk. arası (ort. 75-100 arası) veya ; 743 mb film 1024 ile 89 kB/s ortalama ile 2 saat 20 dk.
hocam bugün fatura geldiiii...54,75 şimdlik 85 GB download yapmışım..ama sevindim yine aynı fatura gelmesi..ama müşteri hizmetlerindeki bayana 4 defa tekrarlattırdım:D dedim ben kotayı açsam bile yine aynı fatura gelcek değil mi dedim ve bu sorunun değişik versiyonlarını arka arkaya sordum hepsi de aynı kapıya çıkıyor da..:)yani bir numara yemiyelim diye..eğer gelecek ay da sorun çıkmazsa ok..sınırsız oldu bilin:)ama zaten 6 gb kotayı geçsem otomatik 256 ya düşerlerdi kampanyadan yararlandığının ayrı bir ispatı da bu işte..
beyler anlamadım burada ne diyor bilen wrsa anlatsın pls
This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.
If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*
*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items.
256 dan 1024 sınırsız kampanyası şubat sonunda bitiyor.
3 gb 1024 ten 256 sınırsıza geçmeyi düşünenlere; 256 dan sonra 1024 hız çok güzel bir şey onu belirteyim. hatta şubatta 256 ya dönecek olmayı düşünmek bile istemiyorum. ama sonuçta sınırsız. 256k bağlantı ile ayda 20-30 gb indirebilirsin rahat bir şekilde.
hız ve indirme süreleri konusunda örnek verirsek; dosya boyutu : 350 mb 256 ile : 4-6 saat arası (ort. 20-25 ile indirme durumunda) hız durumuna göre 8 saate çıkabilir. 1024 ile : 1-1 saat 15 dk. arası (ort. 75-100 arası) veya ; 743 mb film 1024 ile 89 kB/s ortalama ile 2 saat 20 dk.
256 sınırsız Abonesi olup hızını 1024 e çıkarma hakkı Ağustos öncesi üye olanlara sağlanan bir haktı. Bu gün 256 ya üye olsan 1024'e geçemiyorsun anlıyacağın.
kota sayfası hiç sorun çıkarmadan herzaman açıldığı halde şuan ocak ayı 0 gözüküyor,halbuki baya kastım yeni yıla girdiğimiz dakikalardan itibaren.Acaba milyonda bir ihtimalde olsa tt bayram hediyesi veriyor olabilirmi
Benim wireless bağlantımla ilgili sorunum var. Notebook kablosuz ağ tespit ediyor ama bağlanamıyor. ağ adresi alması çok uzun sürüyo ve sonunda bağlanamıyor. Aynı model modem ve aynı işlemcisi olan başka model laptop ile denedim sorunsuz bağlanıyor. Yer aynı modem aynı aynı zamanda denememize rağmen bende ip adresi almada sorun yaşadığı için sınırlıbağlantı deyip uyarı işareti veriyo ve bağlanmıyor? Çözümü bilen var mı?
bağlantım 2mbit.Ancak speedtest yaptığımda max 200kbps çıkıyor.Bölge Bahçelievler/İST .Acaba arıza raporu vermeli miyim yoksa gerçekten genel bir sorun mu var
Arkadaşlar ben aralığın ortasında kampanya ile 3gb kotalı 1024 adsl bağlattım. O ay fazla bir download yapamadım. Fakat bu ay daha ayın 10u olmasına rağmen kotam 2gb'ı aştı. Kampanyaya göre 2 ay bağlantı bedava diye biliyorum. Şimdi ben kotayı geçersem ne olur?
Intel® Core� 2 Duo E6300 @ 1.86GHz | Asus P5LD2 SE Rev 2.0 | Palit 7600GT 256Mb | Kingston 1GB DDR2 667MHz X 2 | 80Gb Samsung Sata2 | Hyundai N91W 19" LCD | Asus AAM6000UG ADSL | Feel Hurricane | Asus 52x Cd-Rom | Samsung DVD-RW | Lc-Power 550W | Powercom IMD-625AP UPS