@asabii bence yine sana yazar neden dersen kota kullanıcı bilg.değil ip ye bakıyo sanırım yani atadıkları porta bakıyor o kdr da s.lak değildir her haldde telekom
arkadaşlar ayın 9 undan beri kotamda bi kıpırtama yok rica etsem herkes bi kotasını kontrol etse hareketsiz olan başka arkadaşlar varmı merak ettim modemi belli aralıklarla kapatıp açıyorum yani modemin devamlı açık kalmasından kaynaklanan bir sorun yok http://img73.imageshack.us/my.php?image=pano01gy5.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano79 -- 12 Ağustos 2006; 14:33:03 >
benim 512 sınırlı 294.8 kbps ye düştü modemi de kapatıp açtım bilgisayarıda telefon fişinide çıkartıp taktım defalarca kopup tekrar bağlandım ama yinede sonuç aynı 294.8 kbps nasıl iş bu anlamam millete bol keseden verir bizimkisini daha da indiriyor bari 512 kalsaydı!!! 294.8 diye bir tarife bile yok
Selamlar Türkmüsünüz türkiyedemi yaşıyorsunuz; anlamadım, türkiye yani türk telekomda 100mbit internet hızına çıktı uyuyormusunuz. Allah için çalışın bak göreceksiniz her şey güzel olucak.
Bu yazdığından hiç bir şey anlamadım. Nerede 100 Mbit? Modemim hala 0.25 Mbit gösteriyor
1024/256 olduktan sonra sürekli sorun yaşamaya başladım. USR9106 kullanıyorum ve ethernet üzerinden bağlı. Splitterin diğer çıkışında da telsiz telefon var. Bazen hiç bağlanamıyorum bazen de up hızım 160/192 gibi tuhaf rakamlar oluyor böyle olunca bir süre sonra bağlantı yine gidiyor. Telekomu aradım modeminiz (kasmış) gibi tuhaf bişey söylediler tüm ayarları silip yeniden yapın dediler yaptım düzeldi. 2 gün sonra yine aynı sorun başladı. Bu hız artışından önce hiç sorun yaşamadım 8-10 ay.. Nedir sizce sorun arkadaşlar? Bilsem ne olduğunu heriflerin tepesine binip düzelttireceğim ama. En son destekteki kişi telsiz telefon yapıyordur onu yada splitteriniz arızalıdır diyor..Olabilir mi tam bu hız artışına mı denkgeldi bu arıza yoksa sorun telekomdan mı? Hattı direk olarak modeme bağlıyorum sorun yine oluyor bu arada onu da ilave edeyim...