Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKiL SeKi Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SeKiL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Temmuz 2006; 13:36:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Phil

Bu da benim hız testim:

Az önce bir müzik albümü indirdim. Onun bilgileri de burada:

Bağlantım : 4Mbps , sınırsız bağlantı
Fiyatı: £25 = 74 YTL

sen nerdendin kardeş :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeKiL -- 22 Temmuz 2006; 13:38:18 >
SeKiL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Temmuz 2006; 13:40:11 

Benim bağlantıda bi hayli yavaş

:::SpyNet:::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2006; 19:03:04 

http://internetfrog.com/mypc/speedtest

Under Construction.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2006; 19:05:58 

Kablo net testinde sonuç biraz fazla çıkıyor gibi

http://secure.kablonet.com/kullanici/hiz_test/initialmeter.php

Under Construction.

25 Temmuz 2006; 20:00:06 

www.speakeasy.net/speedtest

Under Construction.
SeKiL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Temmuz 2006; 23:24:59 

yok bea hepsi sallama inanmıyorum ben
löpçük

25 Temmuz 2006; 23:30:34 

arkadaşlar geçen ay sonunda tatile çıkmadan önce 256 kotasız olan bağlantımın 512/3gb kotalı olması için başvurdum. geldiğimde farkettim ki hızım halen değişmemiş. halen 256 ile bağlanıyorum.

dün durumu sorgulamak için arkadaşı gönderdim telekoma.

tarife değişimlerinde başvurudan sonraki 1 ay yine eski tarifenin uygulandığını söylemişler. yani 1 ay yine kotasız kullanacakmışız ama hız 512 gözükecekmiş.

böyle bir uygulama var mı? tarife değiştirdiğimizde (ki ayın 25'i gibi başvurmuştum) 1 ay yine eski tarife üzerinden mi bağlanıyorsunuz?

ayrıca yine 49 verecekmişiz. bu konuda pek bilgim yok acaba adamlar dalga mı geçiyorlar yoksa prosedür böyle mi.

FOREVER_______I - R I V E R
evenstar

25 Temmuz 2006; 23:42:03 

arkadaşlar daha önce açmış oldugum adsl kapatmak istiyorum yanlız en büyük sorun şu ew telefonu dayımın üstüneydi we adsl açtırırken imzayı ben attım karaladım bişiler werdim şimdi kapattırrken bi sorun yaşarmıyım yane dayım geldi we adsl kapatılcak kendi imzasını attıcak eğer imza karşılaştırması yaparlarmı acaba?????? imza karşılaştırması yapsalar bile imza sirkülasyonun gerek kalır mı?????

VIKING
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

26 Temmuz 2006; 12:13:38 

Galiba 256 da artık yalan oluyor. bugün ttnet ana sayfasında bu haber gördüm.

TTNet A.Ş.'den ADSL için iki büyük müjde
Türk Telekom'un özelleştirme süreci sonrasında ADSL satış hizmetlerini yürütmek üzere Türk Telekom'un bir iştiraki olarak kurulan TT Net A.Ş., ADSL fiyatlarında iki yeni değişikliğe gidiyor. TT Net'ten kotalı hizmet alan tüm kullanıcılar aynı fiyata iki katı hızla internete erişim sağlayacak. Limitsiz internet hizmeti alan kullanıcılar ise tarifelerinde kullandığı pakete göre %17,5'e varan indirimlerden faydalanacak.

TTNet'ten kotalı ADSL alan müşterilerimiz için ADSL bağlantı hızı 1 Ağustos 2006 dan itibaren iki kat artıyor. 3, 6 ve 9 gigabayt limitli bağlantıya sahip kullanıcılar için, geçtiğimiz dönem 512 kilobit olan temel internet bağlantısı, herhangi bir tarife değişikliği olmadan 1 megabit'e (1024 kilobit) çıkıyor. Böylece kotalı internet kullanıcıları önümüzdeki dönemde aynı fiyata şimdikinden 2 kat daha hızlı internet bağlantısına kavuşacak. Bağlantı hızları artarken kota büyüklüklerinde ya da ilk bağlantı ücretlerinde herhangi bir değişiklik olmayacak.

TTNet'ten sınırsız internet bağlantısı hizmeti alan müşterilerimize ise fiyatlarda kullandığı pakete göre %17,5'e varan indirimler sunuluyor. Buna göre 99 YTL olan 512 kilobit hızındaki aylık bağlantı fiyatı 89 YTL'ye; 169 YTL olan 1 megabit aylık kullanım ücreti 139 YTL'ye ve 269 YTL olan 2 megabit olan aylık kullanım ücreti de 229 YTL'ye düşüyor. Öte yandan aylık kullanım ücreti 49 YTL olan 256 kilobitlik sınırsız internet paketi kullanıcıları ise kendi tercihleri doğrultusunda 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren aynı fiyata 1 megabit'lik (1024 kilobit) hız ve 6 gigabayt kotalık paketten yararlanabilecekler. Yükseltilmiş hız ve kotalı ADSL paketini aynı fiyatla kullanan kullanıcılar istedikleri takdirde 6 ay içerisinde herhangi bir zamanda eski paketleri olan 256 kilobit sınırsız internet erişim paketine geri dönebilecekler.

mskomek

26 Temmuz 2006; 19:21:52 

ya benim adsl hızım artmadı ne yapmalıyım ???????????

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
alpaslanbek

26 Temmuz 2006; 19:45:34 

Bu 3 gb kota olayı hangi tarihler arasında?? Ayın 1'i ile diğer ayın 1'i arasında mı??? Fatura ayın 27sinde kesilmiş.. Doğal olarak son 3 gün yok.. Ben nerden bilicem 27 den 27 ye olan kullanım bilgimi??

bionoize

26 Temmuz 2006; 20:30:17 

benden de bi soru

ADSL faturasını kaç ay yatırmazsak kesilir?

en son Haziran faturasını yatırdım,Temmuzinkini Ağustos sonu - Eylül gibi yatırmayı düşünüyorum

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
alpaslanbek

26 Temmuz 2006; 20:43:07 

ben 2 fatura yatırmamıştım.. ondan sonraki ayın 1. günü kestiler..

alpaslanbek

26 Temmuz 2006; 23:19:55 

quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Bu 3 gb kota olayı hangi tarihler arasında?? Ayın 1'i ile diğer ayın 1'i arasında mı??? Fatura ayın 27sinde kesilmiş.. Doğal olarak son 3 gün yok.. Ben nerden bilicem 27 den 27 ye olan kullanım bilgimi??

Sorum güme gitti... Burası soru sorup cevap alınan bir konu deiL mi?? Neden böle telekom haberlerini buraya yazıosunuz anlamıyorum. Bir ton konu var zaten telekomla ilgili

serkankesgin

27 Temmuz 2006; 23:01:37