Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TELEKOM-ADSL-İNTERNET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE SORUNLARI OLANLAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: TELEKOM-ADSL-İNTERNET-MESSENGER-KOTA-FATURA-MODEM SORU VE SORUNLARI OLANLAR Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kemalhirca

18 Haziran 2006; 21:00:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben 2,2 gb fazla downloada yaptım ne kadar bir üçret çıkar bilen varsa lütfen cevaplasın

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY
EliasGS

19 Haziran 2006; 12:25:51 

arkadaslar selam,

halen 256k kablonet kullanıcısıyım. 3 seneyi askın suredir kablonet abonesiyim ve sorunum bir elin parmaklarını gecmez. evde wireless olarak internet kullanmak istiyorum. dolayısıyla wireless bir modeme ihityac duymaktayım.

kablonette kalıp kablosuz bir modem mi edinmeliyim, yoksa kokten adsl e gecip artık adsl mi kullanmalıyım? su anda kablonete odedigim paraya 512k 6gb kotalı baglantı alabiliyorum. oyle aman aman download yapan biri olmadıgımdan bu tarife uygun gorunuyor.

sizce neleri degerlendirmeliyim? kablonetten ten vazgecip, wireless adsl kullanmak mantıklı mıdır? neleri goz onunde bulundurmalıyım karar verirken..

tesekkur ederim

sl55amg

19 Haziran 2006; 19:10:39 

Bu mesaj'dan önceki son 6 mesaj'daki 6 sorunun hiçbirine cevap gelmedi..
Yardımcı olmak isteyen bir allahın kulu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sl55amg -- 19 Haziran 2006; 19:10:49 >

Ado
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Haziran 2006; 22:43:26 

quote:

Orjinalden alıntı: sl55amg

Bu mesaj'dan önceki son 6 mesaj'daki 6 sorunun hiçbirine cevap gelmedi..
Yardımcı olmak isteyen bir allahın kulu yok mu?

arkadaşım hatayı kendiniz yapıyorsunuz zaten
yazmanız gereken yer burası değil
buradan sadece ilgili linke ulaşmanız gerekiyor.
ama arkadaşlar burayı bu şekilde kullandığı için bende sesimi çıkartmadım artık
cevap gelmeyince de isyan etmeye hakkınız yok...
Allen_ıverson

20 Haziran 2006; 8:05:22 

quote:

Orjinalden alıntı: dreternity

http://www.adslbilgilendiricisi.com/v302/ bu linkteki ücretsiz olan program ile sürekli olarak kotamı görebiliyorum. msn gibi sağ alt köşeye yerleşiyor ve ttnet'in kota sayfasından kotanızı öğreniyorsunuz...

saol kardeşim güzel bişi bu

WWW.GEYİQPOWERS.COM
egzantirig

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Haziran 2006; 17:53:08 

adsl faturalarına netten bakılıyormu?

uzaylilar bisi alcakmı?
Ölüm yokluk değildir. Daha güzel bir alemin kapısıdır. Nasıl ki, toprak altına giren bir çekirdek, görünüşte ölüyor, çürüyor ve yok oluyor. Fakat gerçekte daha güzel bir hayata geçiş yapıyor. Çekirdek hayatından ağaçlık hayatına geçiyor.
^^ ßenim için iyi doğru ve güzel olan ne varsa hepsinin diğer adı islamdır.^^
ugurel

23 Haziran 2006; 13:38:46 

arkadaslar 146 dial up ile nete girmek için baktıgımda tarifelere normalde 60 sn indirimlide 120 sn de 1 kontor atıyor. 1 kontor kac ytl tutuyor acaba?
yada daha kestirme bir soru 1 saatlik 146 baglantısı için yaklasık olarak ne kadar oderim ?

At Home:Cell 1.7Ghz, 1.5 gb ddr 333mhz, 128 mb msi ati9550,seagate 40gb 7200 rpm, nec 3550, asus 52x, lg 48x24x48, LG F700B
On The Road:Asus A3E-Sonoma 1.73 Ghz, 512 mb ddr, 40 gb 4200rpm, Intel 915GM Express Chipset, 15.0" XGA TFT, 8XDVD-Dual, 1x web-camera, 1x card reader, 1x TV-Out, 2.75 kg
Mobile:Toshiba e350- Intel XScale PXA255 300 MHz, 16 MB Flash ROM, 64 MB built-in RAM, TFT color LCD, 65,536 colors, Resolution: 240 x 320, 1 SD (Secure Digital) slot, supporting SDIO
K750i
Nikon Coolpix L4
kapuska

23 Haziran 2006; 14:06:39 

http://www.tt.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=151
adresinden hangi zamanlarda norml hangi zamanlarda indirimli tarifeden kontor attıgına bakabilirsin
tarifeler de
http://www.tt.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=25
adresinden bulunabilir

-2007º

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Haziran 2006; 9:15:35 

güzel bir paylaşım olmuş...

O'nu bulan ne kaybetmiş ?
O'nu kaybeden ne bulmuş ?

ehckelem

25 Haziran 2006; 16:11:43 

gecen cumartesi ev taşıdım evi taşımadan önceki gün(cuma) nakil bildirimi doldurdum. Hala bağlamadılar. müdüre kadar cıktım ne yapayım 4 adamın var dedi. ben de ben ne yapayım ayda 50 ytl internete veriyorum bunun farkını kim karşılacak , 1 haftadır kesik dedim. şimdi pazartesiyi bekliyorum.eğer bağlanmazsa kapattıyorum arkadaşlar. işyerinde download yapar evde bakarım. gprs kullanmaya başlarım artık.

Sabır bir erdemdir.
-2007º

25 Haziran 2006; 16:13:47 

quote:

Orjinalden alıntı: ehckelem

gecen cumartesi ev taşıdım evi taşımadan önceki gün(cuma) nakil bildirimi doldurdum. Hala bağlamadılar. müdüre kadar cıktım ne yapayım 4 adamın var dedi. ben de ben ne yapayım ayda 50 ytl internete veriyorum bunun farkını kim karşılacak , 1 haftadır kesik dedim. şimdi pazartesiyi bekliyorum.eğer bağlanmazsa kapattıyorum arkadaşlar. işyerinde download yapar evde bakarım. gprs kullanmaya başlarım artık.

inşallah düzelir arkadaşım bu arada gprs tavsiye etmem

ehckelem

25 Haziran 2006; 16:18:32 

quote:

Orjinalden alıntı: ocein

quote:

inşallah
insanın sınırlarını zorluyorlar bazen.telekoma
adamların öyle bir rahat tavırları var ki sanki ücretsiz hizmet sunuyorlarda biz istemiyoruz
paramızla rezil oluyoz

telekom internetsiz bıraktın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehckelem -- 25 Haziran 2006; 16:19:46 >

Sabır bir erdemdir.
-2007º

25 Haziran 2006; 16:21:02 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ocein

quote:

inşallah
insanın sınırlarını zorluyorlar bazen.telekoma
adamların öyle bir rahat tavırları var ki sanki beleşe hizmet sunuyorlarda biz istemiyoruz

burası devlet dairesi maalesef özelleşti gerçi ama düzelmesi zaman alır

-2007º

30 Haziran 2006; 10:54:05 

ADSL ye geçeli 1 hafta kadar oldu 3 gb kotalı kullanıyorum ilk faturam ne kadar gelir acaba?

-2007º

30 Haziran 2006; 16:30:41 

yardım edeck bir arkadaşımız yok mu?