Ya arkadaşlar çok acil bi şekilde yardımlarınızı bekliyorum dial up kullanıcı adı ve şifresi arıyorum ama yok yok yok bulamıyorum ya eger bilginiz dahilinde paylaşmak isterseniz hayır duamı alırsınız saygılar...
Neden sürekli kondisyon isteyen,sadece kendi ölçülerimizde biriyle dövüşebileceğimiz,fiziğe dayanan SPOR yerine akla,mantığa ve bilime dayanan Wing Tsun SANATI ile uğraşmıyoruz ?
Kaç gündür ne var bu internette ya. Şu an download hızı normal testte, ama sayfalar çok zor açılıyor. Maillerime bakamıyorum, msn'den de ümidi kestim. Çalışma mı yapıyorlar, telekom personeli downloada mı başladı yoksa balıklar kabloları mı yedi? Yeter artık ya bıktım artık bu internetle cebelleşmekten
Arkadaşlar benimde sorunum büyük Geçen ay kotalıdan 256 sınırsız bağlantı için başvurdum. Yaklaşık bir saat sonra 256 lık bağlantıyı kullanmaya başladım. Başvuru esnasında ücretlendirmenin nasıl olacağını sordum en fazla 35-40 YTL fatura gelebileceğini söylediler. Buraya kadar herşey normal Ama değil bukadar hızlı davrandıklarını görünce içime kurt düştü.Düşürmektede haklımışım çünkü bu aykı fatura tam tamına 150 YTL geldi ne yapmam gerekiyor akıl verirseniz sevinirim.
yaw sınırsıza gecince hemen o tarifeyı degiştirmiyorlar galipa.
illa sokacaklar faturaları yaaa
Ölüm yokluk değildir. Daha güzel bir alemin kapısıdır. Nasıl ki, toprak altına giren bir çekirdek, görünüşte ölüyor, çürüyor ve yok oluyor. Fakat gerçekte daha güzel bir hayata geçiş yapıyor. Çekirdek hayatından ağaçlık hayatına geçiyor.