kablosuz ağ kullanıyorum ewimde. 4 gb kotalı. ama bizim komşunun internetine de bağlanabiliyorum. sorum şu: komşumuzun internetinin kotalı olup olmadığını kendisine sormadan nasıl öğrenebilirim??? bağlanırken içim rahat etmiyoda. hem eğer kotasızsa yazık olmasın di mi ama??
Kullanıcı adı,şifre,hizmet no gibi şeyleri bilmeden olmaz herhalde.
Bu kota sorgulama sırasında güvenlik kodunu giriyorum büyük harfle girmeyiniz diye hata veriyor. ama büyük harfle faln girdiğim yok... yeniliyorum tekrar giriyorum bu sefer de hatalı giriş diyor..anlamadım gitti...
Arkadaşlar adres çuuğumdaki siteler bilgisayarı her açtığımda kayboluyor surekli elimle sitenin ismini girmem gerekiyor format çektikden sonra böyle oldu bilmem anlatabildim mi yani adress çubuğunun sonundaki aşağı yönlü oku tıkladığımda eskiden girmiş olduğum siteler ,bilgisayar kapanıp açtığımda kayboluyor ,yardım lütfen.
Arkadaşlar bi sorum olacak.Airties 205 kablosuz modemime güncelleme yaparken birden yarıda kesildi ve şu anda modeme ulaşamıyorum.Adsl linki falan da yanmıyor.Bi çözüm yolu gösterebilir misiniz
BEYLERRRRR DİKKAT DİKKAT......BENİM SORUNUM ŞU.2007 MARTTA ADSL BAĞLATTIM.İZMİRDEYDİM İSTANBULA NAKİL YAPTIM HAZİRAN AYINDA.SONRA TEKRAR OKUL DÖNEMİ BAŞLAYINCA YENİDEN İZMİRE NAKİL ETTİRDİM .ŞU AN NETİ KULLANABİLİYORUM.1024 4GB LİMİTLİ BAĞLANTIM VAR.SORUNA GELECEK OLURSAK BEN TARİFE DEİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTİYORUM.BANA ŞU DENİYOR SİSTEMDE YENİ ÜYE GİBİ GÖZÜKÜYORMUŞUM 2 AYLIK BEDAVA ÜYELİK ZIMBIRTISI VARYA ONDAN YARARLANIOMUŞUM GİBİ GÖZÜKÜOMUŞ.AMA BEN O HAKKIMI DOLDURALI 4 5 AY OLDU .AMA SİSTEMDE ÖLE GÖZÜKÜOMUŞ.ONUN İÇİN LİMTİSİZ TARİFEYE GEÇİŞ YAPAMIORUM ANKARAYI BİLE ARADIM OLMUO.MÜŞTERİ HİZMETLERİDE BİZ BİŞE YAPAMIORUZ DİYOR.BEN BU TTNETE NEDİM YAW BÖLE HİZMET OLMAZ OLSUN... BU SORUNLA KARŞILAŞAN VEYA ÇÖZÜM YOLUNU BİLEN VARSA MİNETTAR OLURUM ULAŞABİLECEĞİM VE SORUNU HALLEDEBİLECEĞİM TEL VARSA DA YAZIN TTNETLE İLGİLİ ....ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.....
1 yıldır problemsiz çalışan ADSL bağlantım pazartesi günü birkaç kere koptu, kopmalar sona erdiğinde bağlantı normalin 1/4 hızında çalışmaya başladı. Herhangi bir virüs, program hatası ihtimaline karşı 4 ayrı bilgisayarda denedim. (1 xp professional, 2 xp home, 1 ubuntu linux 7.04) Sorunun bilgisayarla alakalı olmadığı anlaşıldı.
Çarşamba günü Ttnet'i aradım. ben arayıp arıza kaydı bıraktıktan sonra beni 6-7 kez farklı birimlerden arayıp problemin kaynağını bulmaya çalıştılar. Noise ve attenuation değerleri "iyinin iyisi" olarak nitelendirildi ve modemde problem olabileceği söylendi. Ertesi gün farklı bir modemle denedim yine yavaş çalışıyordu. Hemen ttnet'i aradım farklı bir modemle denediğimi sonucun aynı olduğunu söyledim. Yine birkaç telefon görüşmesinden sonra (ki bu görüşmelerin son 2 tanesi saat 23.00'dan sonra) son çare olarak port değişikliği yapıldı ve bağlantım eski hızına kavuştu.
Bunları yazma nedenim sadece şikayetleri değil, memnuniyeti de forumda paylaşmak. TTnet beni 2 gün içerisinde 10 kereden fazla arayarak sorun giderilene kadar uğraştı. (hatta bu sabah 2 kere probleminiz giderildi mi diye aradılar onları saymıyorum) Gece 12'ye yakın bir saatte hala problem üzerinde çalışıyorlardı. Çalışanların kişisel çabaları da gerçekten takdire şayandı. Ben "artık 1 ay sürünürüz" diye düşünürken 2 gün içinde problemin hallolması çok şaşırttı doğrusu. (ikinci modemi hemen bulup deneseydim büyük ihtimalle 1 günde problem hallolacaktı) Umarım teknik servis hizmeti bu hızda, bu özverili çalışmayla devam eder. Burdan tekrar çalışanlara teşekkürlerimi iletiyorum.