Totso İki gün önce özelden Pm yoladım ama bakmadınız herhalde. Bence de başvurmak için telekomun kampanyasını bekleyin ona göre kablonet(varsa) ya da adsl başvurursun. Ayrıca her ihtimale karşı uzun süreler için kendini bağlama duruma göre modem için 1 yıl taahhüdünde bulunabilirsin ama 2 sene çok fazla.
Totso İki gün önce özelden Pm yoladım ama bakmadınız herhalde. Bence de başvurmak için telekomun kampanyasını bekleyin ona göre kablonet(varsa) ya da adsl başvurursun. Ayrıca her ihtimale karşı uzun süreler için kendini bağlama duruma göre modem için 1 yıl taahhüdünde bulunabilirsin ama 2 sene çok fazla.
yoo gördüm de cevap olarak teşekkür etmediysem özür dilerim, yaa aceleye gelmiş olmalı, ayrıca benle sizli-bizli konuşmanıza gerek yok (bu forum ailemdir benim be yaw ;) )
Yok canım özür dilyecek bir şey yok sadece daha önceki iletinde "kimse yardım etmeyecek mi" şeklindeki siteminden dolayı görmemiş olabilirsin diye yolladım. Yoksa teşekkür ettin etmedin meselesi değil. Hatta çok daha uzun mesaj yollayacaktım ama pardusa kurban gitti yazdığım şeyler uçtu
arkadaslar slm öncelikle.birkaç sorum olacak.öncelikle bu 256 dan 1024 yada 1024 ten 256 ya çevirme olayı kampanya feln yazılıyor bu nedir bir haberim yok yardmcı olrsanz sevinirim.
2. si suan ortak kullandıgım bağlantıadn ayrılp kendime net alacağım tt adsl 1024 ama bağlantı ücreti alınıyormu.alınıyorsa nekadar.yardımcı olrsanz cok sevinirim
arkadaslar bilgisi olan bizide bilgilendirirse sevinirm.lütfen bi cvp verin
arkadaşlar,yeni 1024-3gb tarifeli adsl bağlantıya geçtim daha önceden 256 sınırsız vardı bende.. şu başlığın tamamını okuyamadım,fırsatım olmadı daha önceden sorulmuş olabilir ama bişey merak ediyorum.. şimdi ben kotamı 350 mg aştığımda 35 ytl ekstradan para mı ödicem yoksa 3.5 ytl mi : ) kuruş girince işin içine eski nesilden birisi olarak aklım karışıyo bide ztn adsl kullanıcı olduğum için benden bağlantı ücret alıncak mı? işin astarı yüzünden pahallıya çıkmasın yani.. zahmet olmazsa soularıma cevap verirseniz çok makbule geçer.
Aralık ayı başlarında tarafınıza ADSL (maalesef) Aboneliği için başvurmuş bulunmaktayım.
Başvuruda bulunduğum gün görüştüğüm Müşteri Danışmanınız ile yaptığım görüşmede; en geç bir (1) hafta içerisinde kullanılabilir duruma gelecekse !! sözleşmeyi gerçekleştireceğimi söyledim, kendisi tarafıma cevaben ''tabii ki en geç bir(1) hafta sürer, hatta ben aciliyetini bildireceğim ve daha da erken olabilir'' dedi. Ben de bu söze istinaden başvuruda bulundum ve Kredi Kartımdan 59,00 (ellidokuz) YTL. tek çekimde ödemeyi gerçekleştirdim. Aradan tam bir (1) hafta geçti ve sizin Gülümseten Hat (henüz hiç şahit olmadım) dediğiniz müşteri hizmetlerinden herhangi bir cevap gelmedi !!! Bu bir haftayı takip eden Pazartesi Müşteri Hizmetlerinizi ( sayfanızda belirtilen bu numara size aitse eğer 444 3375 ) aradım. Bir hanım efendi bana Daha önce başka bir firmaya başvuruda bulunduğumu ve bunun iptalinin sorun çıkarttığını, bu nedenle sizin tarafınızdan yapılacak olan işlemimin biraz geciktiğini söyledi. SORU 1 : Ben bu gecikmeden niçin haberdar edilmiyorum?????????? Müşteri Danışmanı diye adlandırdığınız Hanımefendiye (!!) bu duruma çok sinirlendiğimi, nasıl böyle bir durumda bana dönülmediğini, benim de Turkcell Kurumsal Hizmet Danışmanı olduğumu (!!!) ve bir DANIŞMAN olarak ne kadar yanlış davrandıklarını söyledim. Kendisi ''hemen Teknik Servisi bana yönlendireceğini (ki daha hala aramadılar), en geç saat 18:00'e kadar beni arayıp kurulum için geleceklerini'' söyledi. SORU 2 : Bir Müşteri Danışmanı (!!!) söylediği şeyi yapmazsa (ki ben bu duruma sizin call center'ınızda çok fazla rastladım...) sizin aboneniz olmaya çalışan zavallı bir MÜŞTERİ, sizin hakkınızda ne düşünür?????????? Yine cevap yok, yine cevap yok !!!! Aradan yaklaşık 3 gün geçtikten sonra BENNNN (!!!) , tekrar sizin Müşteri Hizmetleri diye adlandırdığınız numarayı aradım. Artık hiçbir bahaneyi kabul etmediğimi, bu şekilde bugün kurumlum yapsanız ve bana 10 yıllık bedava abonelik hediye etseniz bile SİZİN ABONENİZ OLMAK İSTEMEDİĞİMİ... ve hemen işlemin iptal edilmesini istedim. Çok Saygıdeğer Müşteri Danışmanım iptal işelmini başlattığını ve birkaç gün içerisinde beni arayacaklarını söyledi. (hala arayan yok) Yaklaşık beş (5) gün sonra sizi tekrar aradım (bıkmış ve usanmış bir ruh hali ile) . Fakat bu kez sabit telefonum olmadığı için Cep Telefonumdan aradım. İptal işlleminin neden hala gerçekleşmediğini, KREDİ KARTIMA ödemenin ne zaman yapılacağını sordum. Bana cevap vermek için yaklaşık 3 kez beklemeye aldılar. Saygıdeğer Müşteri Danışmanım beni tekrar beklemeye alırken (yaklaşık 10dk.sonra) kendisine benim cep telefonumdan beni aramalarını rica ettim. Hanımefendi (hala neden bu tabiri kullandığımı ben de bilmiyorum) bana böyle bir sistemin (bu nasıl bir SİSTEM ben cehaletimden algılayamadım) olmadığını ve beni arayamayacaklarını söyledi. O NA DA PEKİ DEDİM. Bana iptal işlemini şimdi gerçekleştirdiğini ve birkaç gün içerisinde aranacağımı söyledi. Bugün 10.ŞUBAT.2007 ve ben hala ne sizden bir telefon aldım???? Ne de sizden rahatsız olduğum konu ile ilgili bir AÇIKLAMA ve ÖZÜR...??? SORU 3 : Artık size soru sormamam gerektiğini anladım. Beni arayıp açıklama yapmayacağınızı da...
Sizden ne bir yanıt, ne bir özür gelmeyeceğini de biliyorum. Kredi Kartımdan çekmiş olduğunuz 59,00 YTL.'nin ne zaman bana geri ödeneceğini evet merak ediyorum ama ben zaten sizin Müşteri Hizmetleri adını verdiğiniz ve Müşteri Memnuniyetinin anlamını bile bilmeyen kişileri ararken harcadığım zaman ve telefon faturası ile çok daha fazlasını ödedim. Bir müşteri olarak benim düşündüklerim sizin için ne kadar önemli bilmiyorum ama EMİN OLUN ben sizin hakkınızdaki görüşlerimi çevremdeki tüm insanlarla paylaşacağım. Belki bu şekilde MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ANLAMINI ÖĞRENİR ve benim gibi diğer insanların mağdur olmasını engellersiniz.
CEVAPLARI
Sayın GULNUR INAL,
mailinizde iletmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; 20/01/2007 tarihinde iptal işleminiz sonuçlandırılmış olup kredi kartınızdan hat aktivasyon bedeli olarak çekilen 59 ytl iadesi için incelemeler yapılarak bankasınıza talimat verilecektir.
Smile Adsl ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 444 33 75 numaralı smile adsl gülümseten hat'tı arayarak ya da bilgi@smileadsl.com adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz.
Smile Adsl'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Sayın Smile ADSL Gülümseten Hat ( yetkili biri olmadığını zaten bir önceki mailimde tahmin etmiştim )
Tarafınıza yollamış olduğum e-posta'yı okuyup okumadığınızı bilmiyorum??? Fakat son paragraftan anladığım kadarı ile Smile Adsl ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 444 33 75 numaralı smile adsl gülümseten hat'tı arayarak ya da bilgi@smileadsl.com adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz.
Saygılarımızla, Smile Adsl Gülümseten Hat
evet okuduğunuzu sanmıyorum. Sizin kesintisiz hizmet veren 0212 4443375 numaralı smile adsl gülümseten (?????) hattınızda şu ana kadar görüştüğüm kimseden net bir cevap ve düzgün bir müşteri muamelesi görmediğimi defalarca söylememe rağmen bunu yazmanızı tek bir anlama yoruyorum, KAİLE ALMAMAK !!!! Bunun için beni suçlama hakkını da size vermiyorum. İptal işlemi ile ilgili gerekli incelemeleri yapacağınızı ve 59YTL. size ödediğim ücretin kredi kartıma yatırılacağını söylemişsiniz. Demek ki tam da benim düşündüğüm gibi FİRMA OLARAK ÇOK BÜYÜK BİR SORUNLA KARŞI KARŞIYASINIZ !!!!!! Bu ilgi, bu alaka ve bu tavırla ŞAHSIM adına sizin rakiplerinizin yanında çok da uzun bir zaman gülümseyemeyeceğinizi artık BİLİYORUM.
Ve üzülerek bunu size tekrar hatırlatmak zorundayım ki MÜŞTERİ HER ZAMAN HAKLIDIR, ÖZELLİKLE DE GERÇEKTEN HAKLI OLDUĞU ZAMANLARDA......
Size son bir önerim var ; Eğer müşteri memnuniyetini biraz olsun önemsiyorsanız, müşterilerinizin isteklerine biraz olsun cevap vermeye çalışın !!! Sizin için zor olabilir ama istemek yapmanın yarısıdır !!!!!!!!!!
O CÜCÜK BEYİNLİLERİN BANA YOLLADIĞI CEVAP ;
Sayın GULNUR INAL,
mesajınızın cevabı aşağıda yer almaktadır.
mailinizde iletmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; 20/01/2007 tarihinde iptal işleminiz sonuçlandırılmış olup kredi kartınızdan hat aktivasyon bedeli olarak çekilen 59 ytl iadesi için incelemeler yapılarak bankasınıza talimat verilecektir.
Smile Adsl ile ilgili her türlü görüş, öneri ve isteklerinizi 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 0212 444 33 75 numaralı smile adsl gülümseten hat'tı arayarak ya da bilgi@smileadsl.com adresine e-posta göndererek bildirebilirsiniz.
Saygılarımızla, Smile Adsl Gülümseten Hat
ÇOK SAÇMA DEĞİL Mİ???? İNADINA NE BİR ÖZÜR NE DE BAŞKA BİR ŞEY... ?????
BU DA BENİM ONLARA SON YAZDIĞIM VE ARTIK ASLA TEKRAR ETMEYECEĞİM E-MAİL. ÇÜNKÜ ANLADIM Kİ TEKRAR ETMEK BENİM İÇİN SADECE VAKİT KAYBI OLACAKTIRRRR....
SON CEVAP; Artık yetkili vs. diyerek kendimi parçalamayacağım. Şu her e-postanızın altına ''Smile Adsl'i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz'' ibaresini yazmanız sizi komik duruma düşürüyor. SİZİ ASLAAA TERCİH ETMEDİM !!!! Etmeyeceğim de, etrafimdekilere de ETTİRMEYECEĞİM. Gerek çalıştığım iş arkadaşlarım, gerek portföyümde bulunan tüm müşterilerim. Sizinle yaşadığım KAOS'tan herkesin haberi olacak emin olabilirsiniz..... Eğer biraz olsun INTERNET'i takip ederseniz (ki bu yaptığınız iş için bence gerekli) FORUM SAYFALARINDA Firmanız hakkında söylenen GERÇEKLERİ göreceksiniz. Benim durumumda o kadar fazla insan var ki biz bu duruma halk arasında MADURİYET diyoruz, belki gözünüzün açılmasına yarar. Tekrar ediyorum bana yazmış olduğunuz ve sizin cevap diye nitelendirdiğiniz saçma sapan birkaç kelimeden ibaret yazılarınızla, bana cevap vermekten ziyade komik duruma düşüyorsunuz. Sizinle harcadığım zamana gerçekten yazık ki Firmanız buna asla değmez.... Ne de olsa ÖZÜR DİLEMEK BÜYÜKLÜK İSTER, sizden gördüğüm bu muamele için bunu beklemek ise benim ACİZLİĞİM olsa gerek...???????
ASLA Kaliteli Hizmet veremeyeceğiniz ve dolayısı ile ASLA Kaliteli Müşterilere sahip olamayacağınız için sizin adınıza ÜZÜLÜYORUM Teşekkürler...
karetsin dayanamadım 1 gün daha gittim sınırsıza geçtim.256 sınırsızla başlayan 1024 6 gbla devam eden serüven 512 sınırsızda son buldu.Allah belanı versin telekom.amin