Şimdi Ara

LCW T-Shirt'ü Giyerken Utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
8
Favori
23.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Waikiki'den aldığım t-shirtü giyerken utanıyorum genel olarak neden böyleyim acaba?

• Fakir hissettiriyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Fakir hissettiriyor sanırım.

Evet hocam, 9.99'luk T-Shirt aldım, korkuyorum arkadaşlar Waikiki'ye gidince görecek ucuz olduğunu diye.
  • De Facto falan dene.
  • Alma o zaman kusura bakmada saçmalamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40 Yıllık Yoğurtçu

De Facto falan dene.

Hocam onların da tipi hoşuma gitmiyor.
  • Ben annem yerleri silsin diye aliyorum ordan t-shirt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genç ergen tripleri bunlar ne var görseler nolur parasının üstünü verip polodan t-shirt almamı sağlıyolarda benmi istemiyorum arkadaş kalitesiz o ayrı
  • Lcw'ye ugramiyorum bile, yeni trend defacto artik.
  • Arkadaşların madem o kadar zengin niye LCW giriyorlar. Ayrıca arkadaşların seni kıyafetine göre değerlendirecekse ne işin var onlarla. Bu arada 2 sene önce ben de almıştım 2 tane tişört LCW'den. Taş gibi de duruyorlar. Yatarken giyiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 8 Nisan 2012; 13:33:49 >
  • Özgüvenin düşük, kendini maddi şeylerle özdeşleştiriyorsun. İnsanların seni kıyafetlerin kadar önemseyeceğini düşünüyorsun. Marka takıntısı da bu yüzden özgüveni düşük insanlarda oluyor genelde.
  • sürekli soluyor o 9.90 luk t shirtler
  • Fiyatına göre güzel ürünler oluyorda ne alırsan pişti oluyorsun be kardeşim sokağa çıkınca aynı tsirtten 10 tane görüyorum pazardan alsam daha sıradışı olurum diye düşünüyorum bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

quote:

Orijinalden alıntı: 40 Yıllık Yoğurtçu

De Facto falan dene.

Hocam onların da tipi hoşuma gitmiyor.

LCW'dekilerin tipi hoşuna gidiyorsa millet ne der acaba diye düşünmeyi bırak. Kendin için yaşa.
  • ben giyiyorum ama genç. reyenonunda kızlar hasta
  • Bütün giysilerim LCW lan pantolonları mükemmel aynı pantolondan 3 tane var 1 tane de kışlığından var bütün yıl değiştirip değiştirip giyiyom tişörtler vsler hepsi LCW zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bütün giysilerim LCW lan pantolonları mükemmel aynı pantolondan 3 tane var 1 tane de kışlığından var bütün yıl değiştirip değiştirip giyiyom tişörtler vsler hepsi LCW zaten.

Helal laen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Bütün giysilerim LCW lan pantolonları mükemmel aynı pantolondan 3 tane var 1 tane de kışlığından var bütün yıl değiştirip değiştirip giyiyom tişörtler vsler hepsi LCW zaten.

Aynı pantolondan 3 tane olunca değiştirip de giysen hep aynısını giymiş gibi gözükürsün. Arkadaşların muhtemelen seni fakir sanıyor.
  • Vay be ben küçükken Lcw kıyafetleri giydirmezlerdi sokağa oyun oynamaya çıkarken, ayıp olan var olmayan var derlerdi.Şimdi ne hallere düştü bu marka.

Muz olayına benziyor biraz, onu da dışarıda yedirtmezlerdi.
  • Ya özel yerlere giyme sende lcw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.