Şimdi Ara

Android için Instagram uygulaması güncellendi, tablet desteği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  • İlk gün 1 milyon indirme barajını geride bırakan fotoğraf tabanlı paylaşım uygulaması Instagram'ı indirenler tablet cihazlarına kuramadıklarını farketmişlerdir. Instagram bugün 1.0.3 güncellemesi ile tablet kullanıcılarını da kapsama alanına aldı.




    Tablet cihazları için de uygun hale getirilen Instagram ayrıca Galaxy S WiFi gibi taşınabilir kablosuz oynatıcılara da destek vermeye başladı. Tablet versiyonu, telefon versiyonunun ölçeklenmiş halini andırıyor. Ayrıca fotoğraf çekerken cihazı sessize alan hata da giderilmiş. Uygulama artık SD karta da kurulabiliyor. 




    Ancak HTC One X kullanıcıları halen Instagram uygulamasını kuramıyor. Bu güncelleme ile desteklenen cihaz sayısını artıran Instagram sonraki günlerde de kapsama alanını genişletecek.

     








  • Elmacılar gelir şimdi niye androide çıkardınız diye... Sanki çok önemli bir şey...
  • Anlamayorum bu sizin yaptıgınız olaydan ben bir iphone kullanıcısıyım yakın arkadımda note var ama ben durupta bir gun oglumm sende instagram yokk haha diye bi cumle demedim yada haberlere bakarken ulan ne yazık bu androıd fakır instagram yok dıye mesela boyle bakmadım mesela one x inceledim ne kadar guzel gorundugu ama micrO sd olmayan bir androıd olarak elestirdim bende siz androıd kullanıcıları kendı dunyanızda bir yargı olusturdunuz lutfen bana soyleyin hic size diyen oldumu aa yok onlarda bende var diye yada hadi indirdin yukledin ne buldun cok mu ozelmis aynısın senın telefonun baska bir uygulama ile yapiyo zaten ama evet ilk uygulamalar ios a cıkıyor buda androıd 300+ telefona bir uygulama yaparken zaten 50+ si eleniyo kasıyor diye genede zor uygulamaların androıd ile cok stabil olması ilk iphone cıkmıs sankı buyuk bı olay neden bunu elmacılar diye sacma bir cumle ile yazma dusuncesıne giriyorsunuz su an ben motorola maxx a bakıyorum aa androıd bes para etmez demıyorum vay bu incelık batarya omru motorola ya yakısmıs diyorum ama siz icinizde bir ukte gibi hemen iphone bir kotuleme bir ezme KISACA BU BİR ANDROID HABERİ NEDEN ALTINDA İPHONE U TASLIYOSUN YADA BİZ SAHİPLERİNİ İÇİN BİR CUMLE YAZIYOSUN YOKSA SENIN SAMSUNG GALAZY S 2 İN HANI SU 1.500 VERİP HALA NERDEYSE YIL OLACAK İCS 4.0 GUNCELLEMESİ ALMADIGI İÇİN BU KADAR UZGUNSUN(NERDEYSE BUTUN TELEFONLAR HALA ICS ALAMADI BEN GS2 ORNEK VERDİM) VE DERDINDEN ANLAMIYORUM UZGUNUM BENIM BIR YIL ONCE ELDEN CIKARDIGIM 3GS TEMİZ HALA İOS 5 İLE YOLA DEVAM EDİYO AYNI YIL CIKAN NEXUS NERDE OLDUMU O :))))))




  • Twitter'da olduğu gibi instagram'da yine ipad tanıtımı için koz vermiş oldu.

    Sonra apple sunumlarda basit beyinleri kandırsın.

    Hatırlatmak gerekir ise; apple yeni ipad tanıtımında android'i twitter uygulaması üzerinden vurdu sebebi ise; tablet sürümü telefon sürümünün büyütülmüş haliymiş.

    Tekrardan söylüyorum gün gelecek apple şöyle diyecek; Android tabletler için instagram telefonun büyütülmüş hali. Kimse bunu dikkate almıyor, yazılımları samsung, htc, motorola üretmiyor. İçimi dökmek istemiştim :)
  • Arkadaşlar galaxy pro kullanıyorum fakat instagram bu telefonda dikey konumda çalışıyor, nasıl yatay konuma getirebilirim, otomatik döndürme açık ama hep dikey oluyor ekran.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Arkadaşlar galaxy pro kullanıyorum fakat instagram bu telefonda dikey konumda çalışıyor, nasıl yatay konuma getirebilirim, otomatik döndürme açık ama hep dikey oluyor ekran.

    yatayda çalışmıyor dikey çalışması için tasarlanmış
  • @forumiphone: dostum ics 4 daha yeni ve s2 ics yi çoktan aldı sıra note da. iccs yi ilk alan telefon ise galaxy nexus. ;)
  • instagram ipadlere tam destek veremiyor,androide kiyak gecmisler
  • Her geçen gün ortaya çıkan ufak tefek pürüzleri halledip her bir yandan Instagram, Android uygulaması olarak İOS'dan daha fazla kişinin kullanacağına inanıyorum..
  • Programda ışık efektlerinden başka ne var tam olarak ? tabletime yeni kurdum fakat ışıktan başka bir şey yok ?
  • güzel uygulama çok beğendim bir gün içinde 2 takipçim olmuş hemen
  • Play store ' da aratıyordum fakat cıkmıyordu güzel olmuş ya ( :
  • Instagram facebook tarafından 1 milyar$ karşılığında nakit satın alınıyor....
  • rovell tablet için destek varmı[Kunye=]

  • Tablet pc den deniyorum fakat kayıt olamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.

  • Telefona instagram son guncellenmis hali ile inmiyor ne yapabilirim??? :'(:-(

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.