Şimdi Ara

Borderlands 2 CoOp Sistemine Kurulu Bir Oyun Değil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      İlk oyunda eğlenceli fakat aksak yönlere sahip bir co-op sistemiyle karşımıza çıkan Borderlands'ın devam oyununda yapımcılar, oyunun multiplayer oyunu olarak görülmesini istemiyor.
     
         Gearbox Studios'un başkan yardımcısı Steve Gibson'un CVG'ye yaptığı açıklamaya göre stüdyo, tasarım ve görevleri dengeli bir şekilde düzenlemiş. "Hikaye şeyleri ve görev sistemi tek başına oynamak isteyen oyuncular için de epey uygun. Bu kez yalnız oyun oynamayı seven oyuncuları da hedef alıyoruz." şeklinde konuşan Gibson, "Sonuçta çoğu kişi oyununa başkalarının karışmasından hoşlanmaz." açıklamasını yaptı. 
     
         Önümüzdeki Eylül ayına göz kırpan Borderlands 2, yeni oynanabilir karakterleriyle birlikte bizleri kendine bağlayacak gibi gözüküyor. Her ne kadar Steve Gibson bu konuda co-op'tan uzak kalsa da, ilk oyunda yaşanan eğlence göz ardı edilemez.
     








  • ilk oyunu bir kez yalnız bir kez de co-op olarak bitirdim. yabancılarla co-op hiç iyi değil. çok hızlı.. herkesin derdi loot kapışmaca.. tavsiyem ya yalnız ya da arkadaşlarınızla oynayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.