Giriş | |
|
2596 Mesaj
Katılım Zamanı: 25 Temmuz 2005;
Durum: Forumda değil
|
|
|
19 Nisan 2012; 20:10:10
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: halemo_96 Arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim tabletin dokunmatiginde sorunlar baş gösterdi. Alet ekranda parmağım varken ekranın diğer taraflarında farklı parmaklar varmış gibi algılıyor. Örneğin tek parmakla yazı yazarken herangi bir tuşa bastıktan bir süre sonra farklı bir tuşa basmışım gibi o harfi yazıyor. Bir çözüm varsa söyleyin çünkü bunu çok farklı yerlerde de yapıyor. Delirmek üzereyim bahsettigin olay şarjdayken oluyor herkezde sendede şarjda ken oluyorsa normal bir durum. bi aksilik olmazsa bu akşam durum hakkındaki bilgileri herkezle paylaşacagım.kimsenin bu sorun hakkında derdi kalmayacagını umuyorum.
Söyledigin şeylerin arkasında duramıyorsan bir yerde açıga çıkınca yok etmeye çalışıyorsan sen insan deilsindir... İnsanoğlu Düşünür Ve Uygular.... Uyguladıktan Sonra Düşünmeye Gerek Yoktur.... (Özlü Söz)
|
|
|
14 Mesaj
Katılım Zamanı: 9 Ocak 2012;
|
|
|
19 Nisan 2012; 20:19:22
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Corny quote:
Orijinalden alıntı: halemo_96 Arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim tabletin dokunmatiginde sorunlar baş gösterdi. Alet ekranda parmağım varken ekranın diğer taraflarında farklı parmaklar varmış gibi algılıyor. Örneğin tek parmakla yazı yazarken herangi bir tuşa bastıktan bir süre sonra farklı bir tuşa basmışım gibi o harfi yazıyor. Bir çözüm varsa söyleyin çünkü bunu çok farklı yerlerde de yapıyor. Delirmek üzereyim bahsettigin olay şarjdayken oluyor herkezde sendede şarjda ken oluyorsa normal bir durum. bi aksilik olmazsa bu akşam durum hakkındaki bilgileri herkezle paylaşacagım.kimsenin bu sorun hakkında derdi kalmayacagını umuyorum. Yok hocam, üzerindeki uyarıdan dolayı şarjdayken hiç kullanmıyorum. Normal kullanımda oluyor. Menüdeki programların üstüne kısayol oluşturmak için basılı tuttuğumda titremeye felan başlıyor. Angry birds oynarken bazen kuşlar kendi kendine hareket edebiliyor. Aleti kullanırken bu hatalar yüzünden delirme seviyesine geliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2596 Mesaj
Katılım Zamanı: 25 Temmuz 2005;
|
|
|
19 Nisan 2012; 20:23:48
|
|
|
ozaman hocam kurmadıysan ıcs 4 kur. kurduysan fabrika ayarlarına dön. bu durumda aynı sorunlar devam ediyorsa metroya ugrayıp vcihazı degiştir.
Söyledigin şeylerin arkasında duramıyorsan bir yerde açıga çıkınca yok etmeye çalışıyorsan sen insan deilsindir... İnsanoğlu Düşünür Ve Uygular.... Uyguladıktan Sonra Düşünmeye Gerek Yoktur.... (Özlü Söz)
|
|
|
14 Mesaj
|
|
|
19 Nisan 2012; 20:30:58
|
|
|
Hocam ics'yi kurdum. Bu akşam tekrardan kurayım. Olmadı bi de öyle fabrika ayarına döneyim. Hiç olmadı metroya gider değiştiririm. Sağol hocam ;)
|
|
|
|
|
19 Nisan 2012; 21:17:23
|
|
|
az once inceledim.samsung galaxy s wifi 5kullaniyorum onun yaninda ekran,parlakligi olsun malzemesi,kamera olsun cok kotu geldi.teshir urununun her yeri citirdiyordu tuslar falan berbatti.dokunmatigi fena degil.arkasindaki kocaman yazilar falan bilmiyorum...almak icin gitmistim ama hoslanmadim.hic tabletim olmasa kesin alirdim 200tlye gercekten iyi bir cihaz ama ben samsungla mutluyum suan.bir de bunu almak mantikli gelmedi.hdmi usb falan da pek lazim olmuyor.cunku daha cok wifi muzik ve gps amacli kullaniyorum pili de iyi gidiyor.hayirli olsun alanlara fiyata gore iyi cihaz.
|
|
19 Nisan 2012; 21:53:24
|
|
|
Harbiden aldırıcaksınız insana  iyi yorumda var çok kötü yorumda var bi türlü karar veremedim..
31 Mesaj
Katılım Zamanı: 20 Kasım 2011;
|
|
|
19 Nisan 2012; 22:04:59
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: M.AYTAP quote:
Orijinalden alıntı: act02 Değiştirmelimiyim ilk başta dikkatimi çekmedi evede kurcalarken kafama takılmaya başladı beyaz üründe pembelikten dolayı değişim yaparlarmı?? Ustad Hangi Metrodan aldın ?? imes
|
|
19 Nisan 2012; 22:33:53
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: act02 quote:
Orijinalden alıntı: act02 Değiştirmelimiyim ilk başta dikkatimi çekmedi evede kurcalarken kafama takılmaya başladı beyaz üründe pembelikten dolayı değişim yaparlarmı?? Ustad Hangi Metrodan aldın ?? imes İmeste renk seçenekleri falan kaldımı hocam almayı düşünüyorumda
183 Mesaj
Katılım Zamanı: 29 Haziran 2010;
|
|
|
19 Nisan 2012; 23:13:56
|
|
|
ArkAdaslar cihaza nasil fabrika ayarlarina dondurebiliyorz android marrketten hicbirsey inderemiyrm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
31 Mesaj
|
|
|
19 Nisan 2012; 23:15:56
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Berkmn quote:
Orijinalden alıntı: act02 quote:
Orijinalden alıntı: act02 Değiştirmelimiyim ilk başta dikkatimi çekmedi evede kurcalarken kafama takılmaya başladı beyaz üründe pembelikten dolayı değişim yaparlarmı?? Ustad Hangi Metrodan aldın ?? imes İmeste renk seçenekleri falan kaldımı hocam almayı düşünüyorumda bu sabah 8 di gittim 10 15 tane falan vardı aramayı akıl edemedim yarın sabah yine gidecem inş vardır arkadaşıda götürecem onada alıcaz. İnş vardır
31 Mesaj
|
|
|
19 Nisan 2012; 23:17:34
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: freedom058 ArkAdaslar cihaza nasil fabrika ayarlarina dondurebiliyorz android marrketten hicbirsey inderemiyrm ayarlarda gizlilik bölümünde fabrika ayarlarına geri dön var. Hayırlı akşamlar
30 Mesaj
Katılım Zamanı: 17 Mayıs 2010;
|
|
|
19 Nisan 2012; 23:38:19
|
|
|
Youtube videolarini acip diger sekmededolasinca actgimiz videodan ses gelmiyor yardimci olacak varmi
197 Mesaj
Katılım Zamanı: 31 Ocak 2011;
Durum: Forumda
|
|
|
20 Nisan 2012; 0:04:10
|
|
|
Somdi Buldum arkadaslar indirdigimiz live suitin icindeki usbdriveri yuklicez nasil bil. Ozelliklerden aygit yoneticisi bulunamayan surucuye tikla guncelle de bilfisayarimdaki suruculerdden bul de sonra aygitlardan android phone yi sec sonra ileri deyip disketi var de sonrada gozattan live suit icindeki usbdrivere girip sec ileri de yinede yukle de sonra ingilizce guncelleme yapilsinmi de ok ok ileri ve mukemmel bir ics karsinizda :)
77 Mesaj
Katılım Zamanı: 26 Ocak 2007;
|
|
|
20 Nisan 2012; 1:29:28
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: edanis quote:
Orijinalden alıntı: herhangi1i arkadaslar guncellemeyi bir turlu yapmadım cihazımı pc gormuyor acaba sorun işletim sistemimdemi ben işyerindeki pc de hala xp kullanıyorum acaba win 7 demi guncellemeyi yapmam gerekiyor xp de guncelleme yapıp basarılı olan varmı p.s. : LiveSuit_1.07 rardan cıkardıgımda bir exe dosyası cıkıyor onume ona tıkladıgımda drv_installerx86 hemen altdada load inf error yazısı cıkıyor ve LiveSuit_1.07 adında bir klasor olusturuyor klasor icinden livesuit i calıstırıyorum guncellemeyi seciyorum esc eye basılı tutup yazılanları tam uyguluyorum ama nafile guncelleme bir turlu tamamlanamıyor...:(:( usb de bug modu off yaparsan yukleyebilirsin. kolay gelsin. ya sen ne guzel bi insansın gecelerdir gunlerdir cozemedigim sorunu tek cumle ile cozume kavusturdun  minnet duygularımı sunuyorum sana
77 Mesaj
|
|
|
20 Nisan 2012; 2:37:11
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Berkmn Harbiden aldırıcaksınız insana iyi yorumda var çok kötü yorumda var bi türlü karar veremedim.. bak yigiidim 200 tl 6 taksit ve tum tabletlerde olan ozelliklermevcut kim taakr plastigini birazda pili az gidiyor dusunmeden git metrıya la ve kullanmaya basla tabi bulabilirsen donanimhaber cıkartma yaptı metroya
14 Mesaj
|
|
|
20 Nisan 2012; 7:31:47
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: onur3014 Youtube videolarini acip diger sekmededolasinca actgimiz videodan ses gelmiyor yardimci olacak varmi Alet Youtube'daki videoları flash player yoluyla açar. Yani siz bir video açarsanız otomatikman flash player da açılır. Videoyu kapatırsanız flash player da kapanır. Yani video açıkken başka birşey yapamıyorsunuz. Benim bildiğim kadarıyla bunun bir çözüm yolu yok
4730 Mesaj
Katılım Zamanı: 25 Ocak 2005;
|
|
|
20 Nisan 2012; 9:41:21
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: herhangi1i quote:
Orijinalden alıntı: Berkmn Harbiden aldırıcaksınız insana iyi yorumda var çok kötü yorumda var bi türlü karar veremedim.. bak yigiidim 200 tl 6 taksit ve tum tabletlerde olan ozelliklermevcut kim taakr plastigini birazda pili az gidiyor dusunmeden git metrıya la ve kullanmaya basla tabi bulabilirsen donanimhaber cıkartma yaptı metroya milletin anlamadığı bu hakketten ya, 200 liraya çift çekirdek ekran kartlı, 1ghz, 7", kapasitif, çift usb çıkışlı, hdmi görüntü aktarabilen garantili başka cihaz var mı? yok! daha tutup elf ler ile karşılaştırıyorlar, peh not: garantisiz elektronik almayın arkadaşlar, ben bir kere aldım, 2 katı zarar ettim, eksik olsun...
|
|
|
|
1172 Mesaj
Katılım Zamanı: 1 Ağustos 2005;
|
|
|
20 Nisan 2012; 9:55:50
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR quote:
Orijinalden alıntı: Berkmn Harbiden aldırıcaksınız insana iyi yorumda var çok kötü yorumda var bi türlü karar veremedim.. bak yigiidim 200 tl 6 taksit ve tum tabletlerde olan ozelliklermevcut kim taakr plastigini birazda pili az gidiyor dusunmeden git metrıya la ve kullanmaya basla tabi bulabilirsen donanimhaber cıkartma yaptı metroya milletin anlamadığı bu hakketten ya, 200 liraya çift çekirdek ekran kartlı, 1ghz, 7", kapasitif, çift usb çıkışlı, hdmi görüntü aktarabilen garantili başka cihaz var mı? yok! daha tutup elf ler ile karşılaştırıyorlar, peh not: garantisiz elektronik almayın arkadaşlar, ben bir kere aldım, 2 katı zarar ettim, eksik olsun... çift çekirdek değil
Alış veriş yaptıklarım: Nekte_Sar, Pixkull, Miharbifx, Pahohe, sahin21, THE_ONE06, ftangel, wolfed, dejavu098, zeus5769, AYDINFIRAT, doktororigo, maerd, yilmazeest, kubilay84, sjsero, archieduke, kyilmaz, intana, Pcdunyasi, Neso, Kirvana, cetingitar, number_oen, white06, mustafa ak, aykuttoklu, number_oen, baybahadir, hegoatANKARA for_auir, smiley28, beyazkartal, TeeNKiNG, icebergmetii, poetryer, peacer, NMA, cengiz_1983,meteor_xxx,demirkanali,phobia. https://www.facebook.com/EnUcuzCinSitesi
|
|
|
31 Mesaj
|
|
|
20 Nisan 2012; 10:08:09
|
|
|
sabah imese gittim beyazda pembelikler vardiyedeğiştirdim son birtane siyah bir kaçtanede pembe vardı siyahı aldım fark ettim beyaz daha iyi şimdi güncellicem inş yavaşlamaz
360 Mesaj
Katılım Zamanı: 26 Kasım 2009;
|
|
|
20 Nisan 2012; 11:01:08
|
|
|
Bende birazdan Hadımköy Metro'ya gidip beyaz alıcam.Değiştirme şansım bugün için olmaz orada iyice kontrol edeyim değil mi?
|
|
|
|
|
26 Mesaj
Katılım Zamanı: 11 Eylül 2010;
|
|
|
20 Nisan 2012; 11:13:37
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet Bende birazdan Hadımköy Metro'ya gidip beyaz alıcam.Değiştirme şansım bugün için olmaz orada iyice kontrol edeyim değil mi? Dostum beyazdan kac tane kaldigini yazabilirmisin
3459 Mesaj
Katılım Zamanı: 4 Mayıs 2005;
|
|
|
20 Nisan 2012; 11:21:06
|
|
|
bu alet her videoayu oynatırmı benim için önemli olan o hem usb den hem nette olanları deneyen oldumu acep .avi .mkv .wmv .flv .mp4 vb ona göre aacağım aleti
REFERANSLARIM:vgulgeç/ shanke/ goofy17/ alitopal/ cengiz_vga/ yaskoo_87/ cakemos/ ShaRLoot/ [ TURİ ]/ menem/ zeus1907/ BeFeD/ By-Crosshair/ Quartamin/ tacettineren/ scerit/ hapymyday/ demircibu/ 1906nedir/ diabloxt/ cavador/ rdvnkaya/ ıeven/ rattler/ ozzzy222/ ozanbaseski/ jakooo23/ ve hatırlayamadığım bir çok insan sorunlu alışverişim: gargoylesgezgin-KAMİL KILIÇ (AÇIKCA SAHTEKAR ve DÜZENBAZ)
|
|
|
|
|
20 Nisan 2012; 11:33:15
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: msamy bu alet her videoayu oynatırmı benim için önemli olan o hem usb den hem nette olanları deneyen oldumu acep .avi .mkv .wmv .flv .mp4 vb ona göre aacağım aleti cihaz ntfs diskleri tanıyor 1,5tb ve 2 tb'lik disklerle denedim sorunsuz görüyor diskleri içindeki dts ac3 ses formatlı 1080p normal bitrateli filmler ve tüm 720p'ler sorunsuz. yüksek bitrateli filmler (30-40 mbps) çalışmıyor. türkçe altyazılar mx player (markette var) ile sorunsuz. avi mkv mp4 denedim sorunsuz hocam. 2160p video olayıda hikayeden ibaret 2160p video açmıyor bile. popcorn a-200 cihazım takılarak oynatıyor.
360 Mesaj
|
|
|
20 Nisan 2012; 11:34:52
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: cenk_139 quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet Bende birazdan Hadımköy Metro'ya gidip beyaz alıcam.Değiştirme şansım bugün için olmaz orada iyice kontrol edeyim değil mi? Dostum beyazdan kac tane kaldigini yazabilirmisin Henüz gitmedim gittiğimde yazarım.Bende aslında bekliyorum birisinin beyaz var demesini. Orada açıp kontrol edebiliriz değil mi?
|
|
|
|
|
3459 Mesaj
Katılım Zamanı: 4 Mayıs 2005;
|
|
|
20 Nisan 2012; 11:36:57
|
|
|
takılma olmasın yeter filmlerin yoğun sahnelerinde
REFERANSLARIM:vgulgeç/ shanke/ goofy17/ alitopal/ cengiz_vga/ yaskoo_87/ cakemos/ ShaRLoot/ [ TURİ ]/ menem/ zeus1907/ BeFeD/ By-Crosshair/ Quartamin/ tacettineren/ scerit/ hapymyday/ demircibu/ 1906nedir/ diabloxt/ cavador/ rdvnkaya/ ıeven/ rattler/ ozzzy222/ ozanbaseski/ jakooo23/ ve hatırlayamadığım bir çok insan sorunlu alışverişim: gargoylesgezgin-KAMİL KILIÇ (AÇIKCA SAHTEKAR ve DÜZENBAZ)
|
|
|
5 Mesaj
Katılım Zamanı: 9 Eylül 2006;
|
|
|
20 Nisan 2012; 12:37:02
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: edanis quote:
Orijinalden alıntı: herhangi1i arkadaslar guncellemeyi bir turlu yapmadım cihazımı pc gormuyor acaba sorun işletim sistemimdemi ben işyerindeki pc de hala xp kullanıyorum acaba win 7 demi guncellemeyi yapmam gerekiyor xp de guncelleme yapıp basarılı olan varmı p.s. : LiveSuit_1.07 rardan cıkardıgımda bir exe dosyası cıkıyor onume ona tıkladıgımda drv_installerx86 hemen altdada load inf error yazısı cıkıyor ve LiveSuit_1.07 adında bir klasor olusturuyor klasor icinden livesuit i calıstırıyorum guncellemeyi seciyorum esc eye basılı tutup yazılanları tam uyguluyorum ama nafile guncelleme bir turlu tamamlanamıyor...:(:( usb de bug modu off yaparsan yukleyebilirsin. kolay gelsin. ya sen ne guzel bi insansın gecelerdir gunlerdir cozemedigim sorunu tek cumle ile cozume kavusturdun minnet duygularımı sunuyorum sana kümülatif bilgi kardes. rica ederim. bilineni hatırlattım. bende kıracak gibi oldum sonradan geldi aklıma. arkadaşlar hazır yeri gelmişken onyonun sitesinde tarif bir kaç nokta hariç doğru. bilgisayarda" livesuit_v1.07_5.exe" dosyasını çalıştırın. livesuit_1.07 klasörü oluşacak. o klasör içinde "livesuit.exe" doyasını çalıştırıp. "select firmware" butonuna basıp "winnerS.img" dosyasını hefef gösterin. ardından cihazın setup - ayarlarından usbdebugmode- hata ayıklama yanında bulunan çentiği kaldırın. cihazı kapatıp kablosu ile bilgisayara bağlayın. ardından esc tusu vazifesi gören kameraya yakın olan ok tusuna basılı tutup 5-6 defa "on off" tusuna basın bilgisayarınızın sesi açık olsun. uyarrı sesi gelicek. sonra 4 5 dakka kadar bilgisayar ekranından takip edin. yükleme bitince cihaz otamatik açılıyor mu hatırlamıyorum. açılmassa manuel açın. ics hayırlı olsun... benim merak ettiğim root yapan arkadaşlar varmı? miui kullanıyorum telde winner a göre yoktur mutlaka ancak yapmamız halinde cihazda sıkıntı olur mu ? iyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 20 Nisan 2012; 12:39:39 >
5 Mesaj
Katılım Zamanı: 9 Eylül 2006;
|
|
|
20 Nisan 2012; 12:43:56
|
|
|
77 Mesaj
|
|
|
20 Nisan 2012; 13:26:48
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet quote:
Orijinalden alıntı: cenk_139 quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet Bende birazdan Hadımköy Metro'ya gidip beyaz alıcam.Değiştirme şansım bugün için olmaz orada iyice kontrol edeyim değil mi? Dostum beyazdan kac tane kaldigini yazabilirmisin Henüz gitmedim gittiğimde yazarım.Bende aslında bekliyorum birisinin beyaz var demesini. Orada açıp kontrol edebiliriz değil mi? 90 (212) 866 72 00 ara ogren hangi renklerin oldugunu neden bekliyorsunki..?
116 Mesaj
Katılım Zamanı: 22 Ekim 2006;
|
|
|
20 Nisan 2012; 13:47:08
|
|
|
Bana da aldıracaksınız şu tableti
360 Mesaj
|
|
|
20 Nisan 2012; 13:55:56
|
|
|
Suan tabletten yaziyorum. Hadimkoy Metro'da 15-20 tablet vardi.3-5 tanesi beyazdi. Cihaz gercekten tam f/p bir cihaz.Almayanlar kacirmasin.199 TL'ye göre gerçekten güzel dokunmatiği.Arkadaş 300 TL'ye markası belirsiz almıştı ama onun dokunmatiği berbattı.Bunun ekranında acayip sıra sıra şeyler var ama sorun değil. Buda kutular;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 20 Nisan 2012; 14:15:54 >
|
|
|
|
|
|
|
20 Nisan 2012; 21:02:24
|
|
|
İkinci el referanslarım:Kara duman, Amashe, Celalcaner2, müdür-42, turkuaz50, yildirimr, f34rl3ss18, UmutAşkın, rudeboytr, sameoldsong, mesutaydin, frosine, nbqa, trouble1, PES_21_Murat, muratsahin2003, hermisler, scorsese75, fcnet, aniceman, amisos55, sahbazpower, paolo negro, frknkzlyl, connect2010010, laswegas, kahırman, lord0909, abilgen, mehdrive,turkuaz50, hakkı1983, e-ztrk, sebosentez...
|
|
|
360 Mesaj
|
|
|
20 Nisan 2012; 21:05:28
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
20 Nisan 2012; 21:10:07
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci Arkadaşlar metro derken buradan mı bahsediyoruz http://www.metro-tr.com...alar/istanbul/kagithane Metro'nun bir sürü mağazası var.Hadımköy,Kağıthane,imes... Genel olarak Metro diyorlar. teşekkürler yarın birde ben bakayım begenirsem alırım bimin getirdiğine göre cazip değil mi
İkinci el referanslarım:Kara duman, Amashe, Celalcaner2, müdür-42, turkuaz50, yildirimr, f34rl3ss18, UmutAşkın, rudeboytr, sameoldsong, mesutaydin, frosine, nbqa, trouble1, PES_21_Murat, muratsahin2003, hermisler, scorsese75, fcnet, aniceman, amisos55, sahbazpower, paolo negro, frknkzlyl, connect2010010, laswegas, kahırman, lord0909, abilgen, mehdrive,turkuaz50, hakkı1983, e-ztrk, sebosentez...
|
|
|
1137 Mesaj
Katılım Zamanı: 28 Ağustos 2004;
|
|
|
20 Nisan 2012; 21:13:21
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci Arkadaşlar metro derken buradan mı bahsediyoruz http://www.metro-tr.com...alar/istanbul/kagithane Metro'nun bir sürü mağazası var.Hadımköy,Kağıthane,imes... Genel olarak Metro diyorlar. teşekkürler yarın birde ben bakayım begenirsem alırım bimin getirdiğine göre cazip değil mi BİM' in cihazındaki dokunmatik eski teknoloji. Metro' daki daha iyi.
14 Mesaj
|
|
|
20 Nisan 2012; 21:27:04
|
|
|
Arkadaşlar aleti ics'e yükselttim ancak şimdi de play storedan angry birds space ve fruit ninjayı indiremiyorum. "Bu uygulamalar eski bir sürüme göre" gibi bir hata alıyorum. Ne yapabilirim?
|
|
|
55 Mesaj
Katılım Zamanı: 31 Temmuz 2008;
|
|
|
20 Nisan 2012; 21:59:27
|
|
|
arkadaşlar bu tablet mi mobee 1200 mü ne dersiniz? Mobee de çok övülüyor özellikle plastik kalitesi daha iyi gibi sanki mobee nin. Var mı kıyaslayabilecek? Teşekkürler şimdiden.
224 Mesaj
Katılım Zamanı: 14 Ocak 2005;
|
|
|
20 Nisan 2012; 22:19:06
|
|
|
beyler şarjı 1 saatten fazla giden varmı :D
4730 Mesaj
Katılım Zamanı: 25 Ocak 2005;
|
|
|
20 Nisan 2012; 22:30:39
|
|
|
hdmi dan görüntü alabilen var mı beyler? bu arada dostlar bugün gidip siyahı yine siyah ile değiştirdim, bariz olarak fark vardı, zira elimdeki siyahın ekran çizgileri belli iken, yenisinde çizgiler zar zor seçiliyor.. beyazların hepsinde ekran parlak çizgiler yok sanırım, siyah ve pembelerde şansınıza.. bu arada arkadaşa oradan beyaz aldık, ics 4 yüklü idi, gerçekten çözünürlük çok iyi zira yan yana angry birds açtık dağlar kadar fark var, bu arada menülerde veya oyunda bir yavaşlama olmadı, ics tavsiye ederim.. ben önümüzdeki hafta ics kurulu beyazı ile değiştiricem sanırım zira çözünürlük süper, yanlız alttaki menü hiç gitm iyor oyuna girseniz bile bilginize
|
|
|
|
|
|
20 Nisan 2012; 22:34:11
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: CoMiSeR hdmi dan görüntü alabilen var mı beyler? bu arada dostlar bugün gidip siyahı yine siyah ile değiştirdim, bariz olarak fark vardı, zira elimdeki siyahın ekran çizgileri belli iken, yenisinde çizgiler zar zor seçiliyor.. beyazların hepsinde ekran parlak çizgiler yok sanırım, siyah ve pembelerde şansınıza.. bu arada arkadaşa oradan beyaz aldık, ics 4 yüklü idi, gerçekten çözünürlük çok iyi zira yan yana angry birds açtık dağlar kadar fark var, bu arada menülerde veya oyunda bir yavaşlama olmadı, ics tavsiye ederim.. ben önümüzdeki hafta ics kurulu beyazı ile değiştiricem sanırım zira çözünürlük süper, yanlız alttaki menü hiç gitm iyor oyuna girseniz bile bilginize hocam bu cizik ve renk değiştirmelerin sebebi nedir??? ayrıca bu cihazın tam modelinin adı nedir?? birde birkac kendi cekim resmini yüklerseniz cihazn sevinirim.
|
|
|
1883 Mesaj
Katılım Zamanı: 16 Mayıs 2011;
|
|
|
20 Nisan 2012; 23:09:26
|
|
|
570 Mesaj
Katılım Zamanı: 1 Eylül 2005;
|
|
|
21 Nisan 2012; 0:02:02
|
|
|
Hadimköyde beyazı var mıydı acep arkadaşlar ? Siyahın ekran biraz sorunlu anladığım kadarıyla.
360 Mesaj
|
|
|
21 Nisan 2012; 0:08:27
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Quaker Hadimköyde beyazı var mıydı acep arkadaşlar ? Siyahın ekran biraz sorunlu anladığım kadarıyla. Suan tabletten yaziyorum. Hadimkoy Metro'da 15-20 tablet vardi.3-5 tanesi beyazdi.Hangi renk olduğunuda kutuların üstlerinde veya altlarında ufak yuvarlak renkli yapışkanlarla anlıyoruz. Cihaz gercekten tam f/p bir cihaz.Almayanlar kacirmasin.199 TL'ye göre gerçekten güzel dokunmatiği.Arkadaş 300 TL'ye markası belirsiz almıştı ama onun dokunmatiği berbattı.Bunun ekranında acayip sıra sıra şeyler var ama sorun değil. Buda kutular;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 21 Nisan 2012; 0:10:09 >
|
|
|
|
|
|
|
21 Nisan 2012; 0:11:59
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Quaker Hadimköyde beyazı var mıydı acep arkadaşlar ? Siyahın ekran biraz sorunlu anladığım kadarıyla. Suan tabletten yaziyorum. Hadimkoy Metro'da 15-20 tablet vardi.3-5 tanesi beyazdi.Hangi renk olduğunuda kutuların üstlerinde veya altlarında ufak yuvarlak renkli yapışkanlarla anlıyoruz. Cihaz gercekten tam f/p bir cihaz.Almayanlar kacirmasin.199 TL'ye göre gerçekten güzel dokunmatiği.Arkadaş 300 TL'ye markası belirsiz almıştı ama onun dokunmatiği berbattı.Bunun ekranında acayip sıra sıra şeyler var ama sorun değil. Buda kutular; peki bu cizik olayları v.s ckıyormuş ya,,, hangi renk almayı önerirsiniz yada alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor. yeni alacağım cihazda 4.0 hazır kurulumu?
|
|
|
360 Mesaj
|
|
|
21 Nisan 2012; 0:14:23
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: kadirekinci quote:
Orijinalden alıntı: Quaker Hadimköyde beyazı var mıydı acep arkadaşlar ? Siyahın ekran biraz sorunlu anladığım kadarıyla. Suan tabletten yaziyorum. Hadimkoy Metro'da 15-20 tablet vardi.3-5 tanesi beyazdi.Hangi renk olduğunuda kutuların üstlerinde veya altlarında ufak yuvarlak renkli yapışkanlarla anlıyoruz. Cihaz gercekten tam f/p bir cihaz.Almayanlar kacirmasin.199 TL'ye göre gerçekten güzel dokunmatiği.Arkadaş 300 TL'ye markası belirsiz almıştı ama onun dokunmatiği berbattı.Bunun ekranında acayip sıra sıra şeyler var ama sorun değil. Buda kutular; peki bu cizik olayları v.s ckıyormuş ya,,, hangi renk almayı önerirsiniz yada alırken neye dikkat etmemiz gerekiyor. yeni alacağım cihazda 4.0 hazır kurulumu? Çizik v.s. çıkarsa iade,değişim yapabilirsiniz.Bende çok şükür birşey çıkmadı. Arkadaşların dediklerine ve beyaz sevgime göre gittim ben.Teşhir ürünü vardı siyah hiçde güzel değildi.Beyaz daha bir hoş duruyor diğerlerine göre. Cihazda Android 2.3 Gingerbread yüklü geliyor.Ancak ufak işlemler ile 4.0 ICS'e yükseltebiliyoruz. AMATÖR bir inceleme videosu çektim upload oluyor şuan.Yüklenince koyarım.
|
|
|
|
|
570 Mesaj
Katılım Zamanı: 1 Eylül 2005;
|
|
|
21 Nisan 2012; 0:17:25
|
|
|
@ Wadjet ; teşekkürler hocam cevaplar için.
|
|
|
|
|
21 Nisan 2012; 0:18:21
|
|
|
|
|
|
360 Mesaj
|
|
|
21 Nisan 2012; 1:29:53
|
|
|
Videomuz yüklendi.. Amatörlüklerimden,yanlışlıklarımdan dolayı kusura bakmayın.İnşallah zamanla halledicez.  İnşallah almak isteyenlere fikir,merak edenleride aydınlatırız. [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=UHgQS6YTttc&feature=youtu.be]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 21 Nisan 2012; 1:31:31 >
|
|
|
|
|
1137 Mesaj
Katılım Zamanı: 28 Ağustos 2004;
|
|
|
21 Nisan 2012; 1:46:55
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet Videomuz yüklendi.. Amatörlüklerimden,yanlışlıklarımdan dolayı kusura bakmayın.İnşallah zamanla halledicez. İnşallah almak isteyenlere fikir,merak edenleride aydınlatırız. [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=UHgQS6YTttc&feature=youtu.be] Güzel inceleme
|
|
21 Nisan 2012; 1:47:11
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Berkmn Harbiden aldırıcaksınız insana iyi yorumda var çok kötü yorumda var bi türlü karar veremedim.. bak yigiidim 200 tl 6 taksit ve tum tabletlerde olan ozelliklermevcut kim taakr plastigini birazda pili az gidiyor dusunmeden git metrıya la ve kullanmaya basla tabi bulabilirsen donanimhaber cıkartma yaptı metroya Aynen  DH stokları tüketti.
|
|
21 Nisan 2012; 1:53:33
|
|
|
wifi bagli kac saat kullanabiliniyor makina deneyen var mi?
|
|
21 Nisan 2012; 1:58:37
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet Videomuz yüklendi.. Amatörlüklerimden,yanlışlıklarımdan dolayı kusura bakmayın.İnşallah zamanla halledicez. İnşallah almak isteyenlere fikir,merak edenleride aydınlatırız. [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=UHgQS6YTttc&feature=youtu.be] Güzel inceleme Eyvallah hocam almama yardımcı oldun diyebilirim kararsız kalmıştım ama incelemen sayesinde kararı verdim  İstek olursa Full HD inceleme yapabilirim, aldığımda tabiki..
360 Mesaj
|
|
|
21 Nisan 2012; 2:00:56
|
|
|
@TuVNeRa Teşekkürler hocam. @Berkmn Rica ederim.İmkanlar doğrultusunda çektim.
|
|
|
|
|
58 Mesaj
Katılım Zamanı: 8 Eylül 2010;
|
|
|
21 Nisan 2012; 8:48:40
|
|
|
Metro'da taksit seçenekleri nedir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KayseriSpor -- 21 Nisan 2012; 8:49:36 >
197 Mesaj
Katılım Zamanı: 31 Ocak 2011;
|
|
|
21 Nisan 2012; 9:01:06
|
|
|
Daha once yazdim sandim ama bulamadim uc gun once kagithane metroda cok fazla stok vardi osterseniz arayip sorun Diger bir konuyya gelince tabletin icinden cikan usb kablusu bildigininz gibi pc uZerinden sarj imkani sagliyor fakat tablrt giris ucu bircok aletinki ile ayni dun is yerinde baska girisi uyan bi kablo ile usbden baglayip gittim ve uc saat sonra gelip sarj olmusmu diye baktigimda tablet kapanmisti acmk istedigimde de ekranin en altinda renkli renkli serit halinde hata cizgileri cikip kapaniyordu bayagi bir denedim araliklarla ama calismadi degistirmeye karar vermistim sonra eve gelince normal sarjina taktim sorunsuz acildi dikkat edin kendi sarji disinda kullanmayin bozabilirsiniz...
374 Mesaj
Katılım Zamanı: 4 Eylül 2010;
|
|
|
21 Nisan 2012; 10:20:58
|
|
|
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet Videomuz yüklendi.. Amatörlüklerimden,yanlışlıklarımdan dolayı kusura bakmayın.İnşallah zamanla halledicez. İnşallah almak isteyenlere fikir,merak edenleride aydınlatırız. [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=UHgQS6YTttc&feature=youtu.be] Incelemeni baştan sona izledim. Eksiklikler, sürçmeler, ve bazı hatalar olabilir. Çok normal. Sende ışık gördüm  videonun başlarında mesut çevik anlatıyordu sanki
|
|
|
|
|
360 Mesaj
| | | |