Şimdi Ara

MS: 'Kinect, Ses ve Vücut Duruşunu Algılamalı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •    Harekete duyarlı kontroller furyasının meyvesi olarak oyun dünyasına dahil olan Kinect, yakında oyuncuların vücut duruşlarına ve ses tonlarına göre tepkiler verebilecek.
     
       Kinect'ten sorumlu isim Kudo Tsunoda, bir İngiliz teknoloji sitesine verdiği röportajda Microsoft'un şu sıralar yoğun bir şekilde cihazı insanlarla daha uyumlu hale getirmek için çabaladıklarını dile getirdi:
     
    "Sanırım Mass Effect 3'de iyi iş çıkardık.  Ancak daha ileri gitmek istiyoruz. Ulaşmak istediğimiz noktada Kinect sadece ne söylediğini algılamakla kalmamalı, ses tonunuzu da algılamalı. Nihayetinde hikayenin içine doğru işleyen bir cihaz olacak. Bu konuda gerçekten zorlayıcı tecrübeler edindik. Yapım ekibi olarak Kinect ile ortaya çıkardığımız ve etraftaki insanların da çeşitli yollardan kullandığı farklı yönleri görüyoruz. Kinect ile daha neler yapılabilineceğini merakla bekliyoruz."








  • yahu o diyilde 1e1 niye bu gün yayınlanmadı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AzepTR

    yahu o diyilde 1e1 niye bu gün yayınlanmadı ?


    Videoyu işledikleri makine çöküp kayıt dosyası yalan olumuş. Bu yüzden 1e1:Haber'in yayın saati 2-3 saat ileri atmış. Bekleyin geliyorlarmış :)
  • Biz de bekliyoruz bakalım övüldüğü kadar icraat yapamadı henüz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.